Κυριακή, Αυγούστου 20

Πώς μας θέλουν οι γυναίκες...


Έχει κι ο καύσωνας τα καλά του… Το βράδυ, στα ρεπορτάζ των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, θα χορτάσουμε κώλους και βυζιά από τις αθηναϊκές παραλίες!
Χτες που έβλεπα αυτές τις καλλίγραμμες κυρίες να ξεροψήνονται στον ήλιο, εύλογα αναρωτήθηκα για μια ακόμη φορά: «τι, άραγε, να ζητούν αυτές οι γυναίκες από τους άντρες»; Η απάντηση δεν είναι αυτονόητη καθώς τα πράγματα έχουν μπερδευτεί πολύ τα τελευταία χρόνια.
Στην αρχή οι γυναίκες μας είπαν ότι η τριχοφυΐα στο στήθος είναι δείγμα αρρενωπότητας. Μετά μας είπαν να κάνουμε καλύτερα κερί!
Παλιότερα οι άντρες γνώριζαν πως στις γυναίκες αρέσουν οι κυνηγοί, οι ιππότες, οι γενναιόδωροι. Κάποια στιγμή οι γυναίκες ζήτησαν να πληρώνουν μισό-μισό το λογαριασμό στο εστιατόριο. Κάποιες, μάλιστα, τόλμησαν και να κεράσουν! Στο τέλος αποφάσισαν πως είναι καλύτερα να ξεχνάν το πορτοφόλι τους σπίτι…
Κάποτε εκτιμούσαν τους άντρες που πήγαιναν κουρείο κι όχι κομμωτήριο. Δεν τους άρεσαν οι άντρες που ένιωθαν θαλπωρή σε μια επίδειξη μόδας. Προτιμούσαν κάποιους που στον ελεύθερο χρόνο τους θα άλλαζαν τις λάμπες και τις χαλασμένες πρίζες και δεν θα προτιμούσαν να ξυρίζουν τα πόδια τους…
Τελικά, οι σημερινές γυναίκες θέλουν έναν άντρα ελκυστικό και σέξι που να φροντίζει τον εαυτό του αλλά να μην έχει σχεδόν καμία επίγνωση της σεξουαλικότητάς του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: