Κυριακή, Νοεμβρίου 28

Απ' το στρατό με πήρε η κάτω βόλτα...

Εικοσιένα μήνες κωλοφάνταρο δεν είναι και λίγοι!
Μπήκαμε νέοι και βγήκαμε άντρες...
Και γνωρίσαμε κάθε καρυδιάς καρύδι και κωλοπετσωθήκαμε...
Για να γίνεις "αρχηγός" ή, έστω, να "μετρήσεις" σε μια αγέλη αντρών πρέπει να πληροίς κάποιες προϋποθέσεις.
Να είσαι επιθετικός, ακραίος, να μην δείχνεις πως έχεις συναισθήματα...
"Αρχηγός της αγέλης" γίνεται ο πιο "άντρακλας", ο πιο βαρύς, ο πιο αθυρόστομος, ο πιο "οργισμένος" της παρέας.
Ο πιο χυδαίος, ο πιο βρομόστομος, αυτός που πίνει την περισσότερη μπίρα, καπνίζει τα μεγαλύτερα πούρα, λέει τα πιο πρόστυχα ανέκδοτα, σε βάρος των γυναικών εννοείται.
Ο "άντρακλας" δεν λυγίζει, δεν πονάει, δεν φοράει εξοπλισμό ασφαλείας στα επικίνδυνα γυμνάσια. Πρέπει να αποδείξει στους άλλους πως "δεν μασάει", δεν φοβάται...
Ο "άντρακλας" δεν κάνει παρέα με γυναίκες, έχει μόνο άντρες για κολλητούς. Όταν περνάνε κορίτσια πάντα τα σχολιάζει. Όποιος δεν το κάνει είναι "αδελφή", "μαμμόθρεφτο", "αρχιμαλάκας", άντε, στην καλύτερη, "μαλακιστήρι"!
Κι αν έχει γκόμενα, δεν λέει ποτέ "με αγαπά" ή "τη σέβομαι"!
Λέει μόνο πως "γουστάρει τον πούτσο μου"...


10 σχόλια:

Αλητισσα είπε...

Αυτά συμβαίνουν όντως κι αντίστοιχα μπορεί να μην είσαι 'γυναίκα' αν δε κάνεις μανικιούρ, αν δεν πηγαίνεις κομμωτήριο, αν δεν ιντριγκάρεις τις όμορφες αν είσαι πουτάνα αλλά το κρύβεις καλά ώστε να μπορείς άνετα να σχολιάζεις τις άλλες, αν δε θεωρείς όλους τους άντρες μαλάκες αν αν κλπ κλπ.. ο κατάλογος είναι μεγάλος..
Το θέμα είναι ότι το κάθε φύλο διαφοροποιείται σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο του και φυσικά το πόσο έχει ψάξει τον εαυτό του και καθένας από εμάς έρχεται να διαλέξει που θέλει να ανήκει ή να μην ανήκει..
Εσάς βέβαια τα αρσενικά η απόρριψη από τους ομοίους σας, σας φοβίζει και ειδικά σ' ένα χώρο που η μαγκιά είναι θέμα επιβίωσης αλλά αν ξέρεις ποιος είσαι κανένας δεν τολμάει να σου κουνηθεί..
Θα μου πεις τώρα ποιο παιδί στα 18 του ξέρει ποιος είναι;
Πάντως να ξέρεις ότι οι άντρες που περιγράφεις είναι ιδιαίτερα αποκρουστικοί για τις γυναίκες..

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αποκρουστικοί;
Δεν νομίζω να τους πολυνοιάζει!

Αλητισσα είπε...

Ασε ρε Ασκαρ που δεν τους νοιάζει..
Ξέρεις την παροιμία που λέει ότι ΄"όσα δε φτάνει η αλεπού.."
Λαική σοφία δεν το είπα εγώ..

Αθανασία είπε...

Χααααααααααχαααααααααααααααααχαααααααααχααααααααααααααααχααααααααααααχααααααααααααααααααααχα!γι'αυτό μ'αρέσεις ασκαρούλη!τεστοστερόνη στο φούλ δηλαδή,ε? έ,αυτή είναι η φύση σας καλό μου παιδί...να είστε έτσι..σκληροί,άπονοι,αναίσθητοι ίσως?...ο άντρας από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξης,του ανθρώπου καλό μου...από καταβολής κόσμου, είχε (και έχει? ακόμη? ε,ίσως) ένα δύσκολο και σκληρό ρόλο,να είναι δυνατός γιανά υπερασπιστεί,την οικογένειά του,να προστατέυσει τη γυναίκα του και τα παιδιά,του και να μπορεί να αντεπεξέλθει,στις δύσκολες συνθήκες (διαφόρων ειδών) καιρικές,διάφορες κακουχίες,κλπ,κλπ και να μπορέσει να εξασφαλίσει τροφή στέγη,και προστασία κυρίως για την οικογένειά του...αυτό στη παλαιοληθική εποχή ήταν,απίστευτα δύσκολο οκ? ο άντρας είναι με λίγα λόγια ο...προστάτης...δε λέω δύσκολος ρόλος και πολύ..αλλά για αυτό σας έφτιαξε η φύση...(και γιανά μας παιδέυετε ίσως)πολύ μερικές φορές...ε,δε μπορώ να πιστέψω ότι ΔΕΝ έχεις-έχετε ευαισθησίες ασκαρούλη εσείς οι άντρες..ότι δε κλαίτε,πο-τέ..ότι δε συγκινήστε..αυτό μου φαίνεται γελοίο...πιστέυω ότι έχετε,αλλά επειδή σας έχουν,μεγαλώσει με αυτό τον τρόπο και σας έχουν,τριβελίσει από μωρά το μυαλό,ότι-'οι άντρες πρέπει να είναι,βράχοι,αναίσθητοι,ζώα εν'ολίγοις να μη κλαίνε σα γυναικούλες (τι χαζή θεωρία αλήθεια)ε,γι'αυτό και σείς προσπαθείτε να επιβεβαιώνετε το ηλίθιο αυτό,κοινωνικό 'πρώτυπο'που θέλει τους άντρες,αναίσθητους,ζώα, σκληρούς κλπ,κλπ..εμένα πάντως μου αρέσουν οι ευαίσθητοι,άντρες που και κλαίνε,και γελάνε,και είναι αυθόρμητοι και όλα...τους προτιμώ από αυτούς που θέλουν,να δείχνουν ότι δεν έχουν ευαισθησίες,αδυναμίες κλπ,κλπ....καλό μεσημέρι ασκαρούλη...

Ανώνυμος είπε...

Άντρακλες ε;
Να λειπει το βύσσινο, πάω με γκέι καλύτερα!

:)))

φιλια

Memphis Ex Noel είπε...

Όσο θυμάμαι τους μήνες που πέρασα στον στρατό και ναι είναι λιγότεροι απο τους δικούς σου, έχω εντελώς διαφορετικές εμπειρίες.

Το μόνο που θυμάμαι είναι να είμαι συνεχώς σε μια φάση με σκυμένο το κεφάλι να μη μιλάω να μη σχολιάζω και να μη δείχνω το παραμικρό ανάμεσα στα μικρά και άμυαλα κωλόπαιδα που με περιτριγύριζαν και το έπαιζαν κάπως. Τους είχα σιχαθεί και τους στρατόκαυλους και τους γαμοσείριδες και τα "φίδια" και τους ποζεράδες και όλους εκει μέσα πλην ελαχίστων ατόμων. Το μόνο που καρτερούσα ήταν να περάσουν οι μήνες μέχρι να απολυθώ η να έρθει η επόμενη άδεια. Να φύγω μακριά απο την απέραντη ηλιθιότητα που επικρατούσε και την απέραντη αδικία...

Είχα βαρεθεί τους δήθεν και απλά το βούλωνα. Είχα βαρεθεί να βλέπω εφηβικές συμπεριφορές και να μου συμπεριφέρονται και μένα σαν έφηβο. Και όταν κάποιο στιγμή μάθαιναν την πραγματική μου ηλικία απορούσαν..."Αποκλείεται, σε έκανα για μικρότερο απο μένα".

Υπήρχαν άτομα που εκτίμησα εκεί μέσα αλλά δεν είχαν καμία σχέση με το πρότυπο του άνδρα έτσι όπως το περιέγραψες γιατί αυτά τα άτομα είχαν μυαλό και πάνω απ'όλα αξίες!

Η ζωή μου άλλαξε μετά απο τον στρατό όχι γιατί έγινα άντρας (κανείς δε γίνεται άνδρας με το να μαθαίνει να πλένει να σφουγκαρίζει να καθαρίζει τουαλέτες να στρώνει το κρεβάτι του και να μαγειρεύει, αυτά τα έκανα και σαν φοιτητής), ούτε έγινα πιο σκληρός, απλά έμαθα να ζώ, έμαθα να γράφω στα @@ μου όσους δεν έχουν αξία και να επικεντρόνομαι μόνο σε αυτά που αξίζουν. Έμαθα να ζώ κάθε ελεύθερη στιγμή που μου δινόταν στο μέγιστο, γιατί ήταν λίγες οι στιγμές προτού ξαναγυρίσω στο στρατόπεδο.

Έμαθα να εκτιμώ ότι έχει αξία...

zoyzoy είπε...

Πολύ βαρβατίλα αδερφάκι μου, δεν την αντέχουμε εμείς οι γυναίκες θέλουμε πιο λάιτ έκδοση!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αλητούλα, για να το λέει ο "σοφός λαός" κάτι παραπάνω θα ξέρει...
Πάντως είναι καιρός να καταρρίψεται το μύθο με τον οποίον σας μεγάλωσαν οι μανάδες σας, πως, δηλαδή, οι άντρες δεν κάνουν χωρίς εσάς!

Ναι ρε Αθανασία, μας τα πρήζουν απ΄ τα μικράτα μας να γίνουμε άντρες κι όχι "αδελφές" ή "γυναικούλες"!

Κούλα, μήπως είναι καλύτερα με λεσβία;

Μέμφις, αν έμαθες στο στρατό να "γράφεις" όσους δεν έχουν αξία, δεν είναι και λίγο!

Ζουζού, εσείς οι γυναίκες σε λίγο θα μας πιάνετε και το κόλο!

Αλητισσα είπε...

Ασε ρε τις αηδίες και διάβασε τι σου λέει παραπάνω ο Μεμφις..
Αμα κάνετε χώρια μας δικό σας πρόβλημα και η μαλακία δεν είναι κακό πράγμα, ούτε και το αλαξοκώλι αν τη βρίσκεται έτσι..
Ξύπνα όμως γιατί σε κάτι τύπους σαν αυτούς που περιγράφεις ο "εχθρός" δεν είναι οι γυναίκες αλλά ο ίδιος τους ο εαυτός..
ΥΓ. Την Αθανασία την πληρώνεις για τα σχόλια;

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Την Αθανασία την κερνάω κρασάκι στα Metro!