Τετάρτη, Νοεμβρίου 22

Μεγάλωσα! Κι έχω αποδείξεις γι' αυτό...

Πρώτη: Κάποτε ήμουν περιζήτητος γκόμενος! Τώρα θεωρούμαι περιζήτητος γαμπρός…
Δεύτερη: Κάποτε πίστευα πως ο άντρας πρέπει να έχει μέλλον και η γυναίκα παρελθόν. Σήμερα φλερτάρω με το αντίθετο…

36 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Διευκρίνιση: πάρχουν όμως και κάποιες κυρίες-διαχρονικές αξίες όπως η ΆνναΜαρία, η Παιδίσκη, η Αλίσια, η 3 parties, η Αθηνά, η Μάικα, η όλμαιλάιφ και οι λοιπές … έμπειρες της παρέας!

Ανώνυμος είπε...

Με βάση ποιών κριτηρίων κρίνεις και βάζεις και διευκρινήσεις?

Τι κάνει μια γυναίκα έμπειρη?

Περιζήτητος γκόμενος είσαι οταν μια γυναίκα θέλει να απομιζήσει εμπειρίες, νιάτα, έρωτα.
Περιζήτητος γαμπρός οταν αυτό που ψάχνει είναι ένα καλό πορτοφόλι, μια σταθερότητα, μια οικογένεια και ενα καλό κρεββατι.

Οταν ο άντρας δεν έχει ζήσει αποζητά το μέλλον και τη γυναίκα με το παρελθόν που θα του δώσει γνώσεις και εφόδια για το μέλλον.

Οταν ο άντρας έχει παρελθόν ψάχνει γυναίκα με μέλλον για να ρουφήξει λίγο απο τα νιάτα της, την αθωώτητά της, να της δείξει αυτά που έμαθε κάποτε απο γυναίκες με παρελθόν.

Και στις 2 περιπτώσεις αποδυκνύεις την ανικανότητα δέσμευσής σου, το φόβο σου, ψάχνεις για γυναίκες που δεν θα ζητήσουν αυτά που φοβάσαι.

Πρόσεχε γιατι για όλους έρχεται η ώρα που να βρούν το δάσκαλό τους.

Υπάρχουν γυναίκες με μέλλον και παρελθόν τόσο και απο τα 2 που να τις κάνει επικίνδυνες τόσο για περιζήτητους γαμπρούς όσο και γκόμενους.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μαράκι, όπως το ξέρουν κι οι πέτρες εδώ μέσα, είσαι ο ιντερνετικός μου έρωτας (το λέω, κι ας συμφωνήσαμε να κόψουμε τα σιρόπια).
Εσένα δεν σε συμπεριέλαβα στη «διευκρίνιση» γιατί σε κατατάσσω σε άλλη κατηγορία, με την Ανατολίτσα, το βατραχάκι, και τις άλλες μικρούλες της παρέας… Εσείς έχετε κάποιο σχετικό παρελθόν, μπόλικο παρόν και τεράστιο μέλλον. Οπότε θα ήταν ασέβεια να σας κάνω … «διευκρίνιση».
Όσο για τα υπόλοιπα που ανέπτυξες, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω…

Ανώνυμος είπε...

Για τα σοροπια που βλέπω απο άλλες κυριες εδω μέσα έλεγα...οχι απο σένα έτσι κι αλλιώς δεν είδα και πολλά είπαμε το παίζεις άντρας πολλά βαρυς!!
Κι εγω δεν θυμάμαι καμία συμφωνία.

Δεν θέλησα να γίνω διευκρίνιση...
...αποτελώ ξεχωριστό κεφάλαιο μόνη μου.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μου, θα διαφωνησω μαζι σας ως προς τη διευκρινηση(τουλαχιστον σε ο,τι αφορα εμενα..)Αν ειναι δυνατον να αποτελω διαχρονικη αξια στα 23 μου!
Ελεος!!! :Ρ
Παντως ναι, θα συμφωνησω..εχετε ωριμασει και το δειχνετε μερα με τη μερα! Νομιζω ομως οτι κρυβετε ενα μικρο παιδι μεσα σας και αυτο ειναι προς τιμην σας!
Και παλι καλο σας βραδυ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ.ΧΑ!Στην είπανε δικέ μου.Πάει το Μαράκι τόχασες.Τι μας το παίζεις;και γκόμενος και άντρας;Δεν γίνεται αυτό δεν το έχεις καταλάβει ακόμη ανώριμε έφηβε;ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

(Επειδή εγώ είμαι μικρή, εσείς που είστε και μεγαλύτερες και καταλαβαίνετε καλύτερα, πείτε μου, μας κορόϊδεψε τώρα, να θυμώσω;
Και το Μαράκι μας είπε σοροπιάρες; )

allmylife είπε...

μου επιτρέπετε;

anonymous
"βασιλόπουλο και ξυλοκόπος"

"γκόμενος και άντρας"

Γίνεται!
Σας διαβεβαιώ...

ασκαρδαμυκτί
το γνωρίζετε:
"...η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"
είπε ο Φιοντόρ.
Καλή σας ημέρα.

anima rana είπε...

Αχ, αχ, ακούστηκε και το δικό μου όνομα ή μου φάνηκε??? Γράφτηκε η λέξη "βατραχάκι" μαζί με τις μικρούλες, τσαχπινούλες, σοροπιάρες?????? οποία ευτυχία!!!

Αχ κύριε καθηγητά, εσείς οι άντρες καταφέρνετε αυτό που καμία γυναίκα ποτέ δεν θα καταφέρει, γιατί δεν είναι στη φύση της.

ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΠΟ-ΤΕ!!!!!

καλημέρα και φιλιά

Attalanti είπε...

Επίσης κάποτε ονειρευόσουν να μεγαλώσεις... Τώρα, καλέ μου, τώρα ζήσε, τώρα νιώσε, τώρα ταξίδεψε. Όχι πριν, ναι μετά, αλλά κυρίως τώρα. Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις σκεφτεί γιατί φλερτάρεις με το αντίθετο??
Να τολμήσω να γράψω μια λεξούλα ??

Επιβεβαίωση??

maika είπε...

πολύ μου άρεσε το κυρίες διαχρονικές αξίες!!!! σ΄ευχαριστώ ρε παληκάρι!!!
...όλο κάτι για γριές κότες με ζουμί και αηδείες κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια κι εγώ όποτε το ακούω μου σηκωνεται το φτερό... εεεεε sorry η τρίχα κάγκελο ήθελα να πω!!!
Να είσαι καλά!! Κι ό,τι τραβάει η καρδιά σου γρήγορα στην αγκαλιά σου!!! (πως την καταφέρνω την ποίηση έ?)

ATHENA είπε...

ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ
(ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ "Οταν ο άντρας δεν έχει ζήσει αποζητά το μέλλον και τη γυναίκα με το παρελθόν που θα του δώσει γνώσεις και εφόδια για το μέλλον.

Οταν ο άντρας έχει παρελθόν ψάχνει γυναίκα με μέλλον για να ρουφήξει λίγο απο τα νιάτα της, την αθωώτητά της, να της δείξει αυτά που έμαθε κάποτε απο γυναίκες με παρελθόν."

Και στις 2 περιπτώσεις αποδυκνύεις την ανικανότητα δέσμευσής σου, το φόβο σου, ψάχνεις για γυναίκες που δεν θα ζητήσουν αυτά που φοβάσαι".)

ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΣ, ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΣΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Η ΑΝΕΥ, ΜΕΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ Η ΧΩΡΙΣ... (ΛΟΛ)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν αίσθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ στις υπέροχες κυρίες που επισκέπτονται τον έρωτά μου, τα δείγματα ζήλειας μου βγήκαν σε κακία (περι σοροπια), δεν το θελα να την πώ ή να προσβάλω καμία είστε όλες υπέροχες σορυυυυυ!!!!

Στον Ασκαρδαμυκτί μου ήθελα να την πώ αλλά το πάθος με θολώνει καμιά φορά και παραφέρομαι!!!

Ανώνυμος είπε...

:D Ερωτικο καυγαδακι online... ειστε απιστευτοι...αλλα μ'αρεσετε!!!:p

Τελοσπαντων Ασκαρδαμυκτι μου μην καθεσαι να σκας για τον αν μεγαλωσες η οχι...Αν Ε Σ Υ πιστευεις οτι αξιζεις, τοτε ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!Και οι αξιες ειναι διαχρονικες γλυκιε μου!!!

Υ.Γ. Μην κανεις το μαρακι να ζηλευει γιατι αν και "ιντερνετικος" ερωτας...ειναι ερωτας...!
;)
Τα φιλια μου....!:)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Κατ' αρχήν ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΏΜΗ στην Αλίσια και στη Παιδίσκη που τις κατέταξα ηλικιακά σε μεγαλήτερη κατηγορία! Όμως κι εσείς δεν με βοηθήσατε με τα προφίλ σας δεσποινίδες μου... Άσε το άλλο: όσες κοπέλες μέχρι τα 25 έχω γνωρίσει (ακόμη και μέσα στα παν/μία) ήταν κατά 95% ... σαχλοκούδουνα. Έρχομαι, όμως, στο χώρο των μπλόγκερ και παθαίνω! Διαβάζω κείμενα εκπληκτικά από γυναίκες! Ε... τι να υποθέσω ο έρμος; Ότι τα γράφουν τίποτα 60άρες! Την παιδίσκη, ας πούμε, τη θεωρούσα συμμαθήτρια της Σοφίας Σειράχ της Παλαιάς Διαθήκης! Έτσι εξηγείται πως μερικές σάς υπερεκτίμησα ηλικιακά. Αλλά αυτό είναι θετικό κι όχι αρνητικό! Άσε που σε χαρακτήρισα (και επιμένω) "γυναίκες διαχρονικής αξίας"...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Έρχομαι τώρα στην περίπτωση της "Παιδίσκης" (που την αγαπώ ιδιαιτέρως και συνεπώς δικαιούμαι και να την κατσαδιάσω λίγο...).
Πού την είδες την κοροϊδία γλυκό μου; Και γιατί να θυμώσεις; Έγινε τίποτα σοβαρό; Μη μου σουφρώνεις τα χειλάκια σου! Ναι, σε μαλώνω τώρα! Μου θύμισες εκείνα τα κουτσαβάκια του Ψυρή που ήθελαν να τσακωθούν κι όταν δεν έβρισκαν αφορμή αμόλαγαν το ζωνάρι τους στο δρόμο κι αν το πατούσε κατά λάθος κανείς άτυχος περαστικός, τραβούσαν μαχαίρι! Δεν μου λες. Μήπως είσαι λίγο καλομαθημένο παιδάκι; Αν ναι, φτέει ο μπαμπάς σου και ο "πρώην" σου που δεν φρόντισαν να σε "στρώσουν" λιγάκι! Έπρεπε να σε είχα για ένα 6μηνο... Και ξέρεις... εγώ θα σου μίλαγα πειραιώτικα κι όχι εις την καθαρεύουσαν, την αρχαϊζουσαν, την ελληνίζουσαν, την ομηρικήν, την καρικήν και την πελασγικήν διάλεκτον (όπως φαντάζομαι θα έκανε ο "πρώην" σου)!
Ζήτα λοιπόν συγγνώμη, όπως έκανα πριν λίγο εγώ και το Μαράκι, κι άνοιξε πάλι την αγκαλίτσα σου να μπούμε μέσα όλοι...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Γιατί τόση χαιρεκακία Ανώνυμε; Με τις γυναίκες, ακόμη και στο ίντερνετ με συνδέουν σχέσεις μίσους και πάθους! Γι' αυτό και οι κάποιες "εντάσεις"! Μην εκπλήσσεσαι, λοιπό, και κυρίως μην επιχαίεις...

Μαράκι μου, εμείς μπορεί εξωτερικά να δείχνουμε λίγο "σκληρά καρύδια" αλλά κατά βάθος είμαστε πιο μαλακοί κι από αλοιφούλες! (κάνω λάθος;). Εσύ πάντως δεν είσαι από τις γυναίκες που ζηλεύουν (να τις ζηλεύουν, ναι!). Απλά χθες ήσουν κακοδιάθετη, μπορεί να είχες κάποιο πρόβλημα με τη δουλειά, την οικογένεια, τη σχέση, να υπάρχει κανείς απλήρωτος λογαριασμός κλπ. Εμείς, "ζευγάρι" είμαστε, θα πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, μπορεί να ρίξομε και κανένα χαστουκάκι, έτσι ... για να ανάψουν τα αίματα!

Δίκιο έχεις όλμάιλάιφ, κι εσύ κι ο Φιοντόρ...

Βατραχάκι, εσύ κρύψου γιατί, λένε, πως όταν τσακώνονται τα βουβάλια στον βάλτο την πληρώνουν τα βατράχια...

ΆνναΜαρία, πιστεύω πως σταδιακά θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σου, είτε τα θέτεις εδώ είτε στο μπλογκ σου... Υπομονή.

Μεγάλη υπόθεση αυτό το "ΤΩΡΑ" Αταλάντη μου...

Αθηνά μου, ξέρεις πολύ καλά πως "ίδιον των γυναικών το παράπονο"...

Ανατολίτσα, ακόμη δεν έχεις δει τίποτα εδώ μέσα...

Ανώνυμος είπε...

αχ βρε Ασκαρδαμυκτεργαράκο μου... πώς έμπλεξες έτσι με τόσες αξιόλογες γυναίκες και απολογείσαι τώρα; α...αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν πολλά καρπούζια κάτω απ'τη μασχάλη τους!
Μαράκι, να τα χώνεις που και που στον ιντερνετικό σου έρωτα, στον αλήτη, στον τάχα μου τάχα μου πειραιώτη, στον ανώριμο αλλά και σάπιο φρούτο μαζί ασκαρδαμυκτί σου.
Γιατί βρε συ κάνεις τέτοια ....;; (γράφεις, απαντάς, σκέφτεσαι, ωριμάζεις, παλιμπαιδίζεις, αποφεύγεις να απαντήσεις στα ερωτήματα της ΆνναςΜαρίας, και τόσα άλλα...) αχ...αν έφτανε το "χέρι" μου να δεις ξύλο που θα σου δινα....
κάνεις και χάζι τώρα που βλέπεις ανταπόκριση γυναικών, βρε ουστ από κει...
αχ τί λόγια ξεστόμισαν τα κόκκινά μου χείλη
ζητώ συγνώμη....

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Σταματάμε προσωρινά αυτές τις αυτοψυχαναλύσεις που μας ψυχοπλάκωσαν και κόντεψαν να μας κάνουν να τσακωθούμε! Λοιπόν, έχω μια ιδέα. Αφορμή μια πρόσφατη επίσκεψή μου στον Εθνικό Κήπο. Εκεί είδα κάτι πλανόδιους σκιτσογράφους να κάνουν τα πορτρέτα των περαστικών. Σκέφθηκα, που λέτε: πλανόδιος ποιητής κι εγώ, δεν αφιερώνω από ένα ποιηματάκι σε καθένα από τα παιδιά της μπλογκοπαρέας... Έλα όμως που μπορεί να βγεί κάποιος (και κυρλιως κάποια) και να μου πει: "ποιος σου ζήτησε κύριος να μου αφιερώσεις ποίημα; Αυτό θα μου το κάνει μόνο εκείνος με τον οποίο θ' ανέβω τα σκαλιά της Εκκλησίας"! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνω πρόθυμος να αφιερώσω σε όλους από ένα ποιηματάκι, αρκεί να συμφωνήσετε! Δεν ζητάω την άδεια και θα το κάνω χωρίς να ζητήσω τη γνώμη τους, από 4 πρόσωπα:
1) Το Μαράκι! Είπαμε, είμαστε ιντερνετικό ζευγάρι και ως άντρας δικαιούμαι να παίρνω κάποιες πρωτοβουλίες. Μια και τόφερε η κουβέντα: λέτε αυτό το κορίτσι να με βάλει να πω το τραγουδάκι του Μακεδόνα "κι από Αθηναίος μέσα σε δυο μήνες έγινα ρε μάγκες μου Σαλονικιός";
2) Την Άννα-Μαρία! Μπορεί να διαφωνούμαι σε πολλά και οσιώδη ζητήματα, μπορεί εκείνη να είναι "πορφορογέννητη" κι εγώ απλός "μαουνιέρης", αλλά τρέφουμαι (νομίζω) απεριόριστη εκτίμηση ο ένας για τον άλλο...
3) Τα "κόκκινα χείλη"! Αυτά που μου γράφει και όπως τα γράφει μου δίνει το δικαίωμα να της πω και να της κάνω οτιδήποτε...
4) Τον Άγγελο, που είναι μικρός και μπορεί να ντρέπεται να το ζητήσει...

Ανώνυμος είπε...

Πωπω (η κουμπαρούλα ξεσπαθώνει!!!)

Ασκαρδαμυκτί μου αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα...που και που να ανάβουν τα αίματα (κάνουν καλό!).

Μαλλον θα έπρεπε να κάνουμε και ένα κοινο blog για να στεγάσουμε τον έρωτα και τους καυγάδες μας (το πολύ πολύ να το γκρεμίσουμε!).

Οσο για τη ζήλεια ναι το ομολογό είμαι άμαθη γι αυτό και μου βγήκε έτσι άγαρμπα!

Τι να κάνουμε ολα μέσα στη μπλογκοζωή είναι!!

σματς σμουτς

Ασκαρδαμυκτί είπε...

"Κόκκινα χείλη" μου, τι έπαθες ξαφνικά; Σε είχα για πιο κουλ και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!
Λες ότι θα "μου έδινες ξύλο"! Λοιπόν, δεν θα το πιστέψεις αλλά έχω φάει ξύλο από δύο γυναίκες. Στο πρόσωπό μου υπάρχουν ακόμη δύο μικρά σημάδια απ' τα δαχτυλίδια που φορούσαν! Βλέπεις, οι άτιμες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν σηκώνουμε χέρι σε γυναίκα! Κατά τον "Πειραιώτικο Κώδικα Τιμής" το ρήμα "χτυπάω" παίρνει αντικείμενο γυναικείο όνομα μόνο όταν αναφέρεται σε τατουάζ στο στήθος, στο μπράτσο ή στην πλάτη...

Μαράκι, το κοινό "σπίτι" μας σίγουρα θα κατεδαφιστεί! Είναι κι εκείνο το παλιοτράγουδο που λέει "ρημαδιό ζωή και σπίτι απ' τα χούγια σου αλήτη"...

Λοιπόν, σας παρουσιάζω τα "προσεχώς":
Αύριο το πρώτο ποιηματάκι, αφιερωμένο στο Μαράκι...
Μεθαύριο: ένα μικρό αφιέρωμα στη Σαλονίκη (αρχίζω να προετοιμάζω το έδαφος...).

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι, ναι να κάνετε ένα κοινό blog κι εγώ θα μαζί σας τρίο...

Έλα δω βρε αχαίρευτε... Πώς λες πως θα μου πεις και θα μου κάνεις ο,τιδήποτε, βρε κάτω τα χέρια σου, γιατί εγώ δεν κάνω νιάου νιάου αλλά γαβ γαβ κι εσύ καημενούλικο μου κάνεις μόνο τσίου....

Ανώνυμος είπε...

Αλητάκο....εγώ δεν είμαι μόνο "κουλ και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!" (που εσύ αμφισβητείς) αλλά είμαι ταπί και ψύχραιμη που λένε...

ξέχασα προηγουμένως να αναφερθώ σε κάποιον "ανώνυμο"
η κακία που βγάζεις βρε φίλε(η)είναι άλλο πράγμα, τόσα κόμπλεξ πως τα κουβαλάς;
χαλάρωσε λίγο, κοίτα τα πουλάκια που κάνουν κι αυτά τσίου τσίου όπως ο ασκαρδαμυκτί μας, κοίτα το Μαράκι που είναι όλο γλύκα, καλά μην κοιτάς εμένα, γιατί μόνο από κόκκινα χείλη δεν έχω τίποτα άλλο! γενικά, τέλος πάντων κοίτα γύρω σου, άνοιξε τα ματάκια σου και καλό βόλι μετά!

παιδιά συγνώμη για το ύφος της απάντησής μου στον φίλο(η) ανώνυμο, ασκαρδαμυκτί μου ελπίζω να μην σε φέρνω σε δύσκολη θέση
αλλά πιστεύω πως μπορώ να ξεχωρίσω πότε κάποιος λέει κακίες και ειρωνεύεται και πότε απλώς κάνει την πλάκα του, κι εδώ μέσα, σ'αυτό το νέο "σπιτικό", περνάω υπέροχα, και το λέω εγώ που δεν έχω κυριολεκτικά και μεταφορικά καθόλου σπιτικό!

Ανώνυμος είπε...

Αχου το θα είμαι το τιμώμενο πρόσωπο αύριο?
Πολύ χαίρομαι...και μεθαύριο αφιέρωμα στον όμορφο τόπο μου αχ συγκινούμαι....πως να του κρατησω μούτρα μετά?
Κάτι τέτοια κάνει και με ρίχνει....και άλλα που δεν λέγονται για να μην κοκκινήσουν οι σεμνότυφοι.

Κουμπαρούλα μου με τα πιο γλυκά κοκκινα χείλη, εδώ σε μένα να σε φιλοξενήσω όποτε θές, τι να το κάνεις το σπιτικό οταν έχεις φίλους έχεις πολλες πόρτες ανοιχτές να σε περιμένουν.

Αγάπη μου θέλω συγκατοίκηση, το θέλει και η κουμπάρα και θα την φιλοξενούμε....μην αγχώνεσαι θα είμαστε ελευθεροι να μπαίνουμε και να βγαίνουμε όποτε θέλουμε (πως λένε ελεύθερη σχέση?) no rules and no strings attached.

Εσύ αποφασίζεις και οι φίλοι μας μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Τι λέτε?

Ανώνυμος είπε...

γιούπι!!!!
ναι στην συγκατοίκηση! δεν θα καταλαμβάνω χώρο, το εκτόπισμά μου θα είναι μικρό...
Μαράκι είσαι πρώτο, να σαι καλά κορίτσι μου, κι εγώ στον "ελεύθερο" γάμο σου θα κουβαλήσω νερό με το κόσκινο, άντε βρε ασκαρδαμυκταράκο, να το πάρεις το κορίτσι!
δηλαδή καλή μου θεσαλονικιά, θα τρώω και μπουγάτσα;
μμμμ....αυτή η συγκατοίκηση θα είναι όλο γλύκα!!! μούρλια !
όσο για το ενοίκιο...κάτι θα σκεφτώ!
πονηρό και μη!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι & πονηρούλης κύριε ...Ασκαρδαμυκτί μας! Τέτοια λες & μαθαίνεις μονομιάς ηλικίες όλων των κοριτσιών... Άντε βρε, μπαγάσικο! Υπάρχει γοητεία & εμπειρία στα πιτσιρίκια;;; Όσο για τις κυρίες που σε αντιμετωπίζουν ως γαμπρό: μάλλον πρέπει να αλλάξεις παρέες!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Να ξέρεις ότι το ότι ήσουν περιζήτητος γκόμενος δε σημαίνει ότι ήσουν μικρός. Και στα 34 μου αν πάω σε φιλοσοφική καλά θα περάσω. Το να είσαι περιζήτητος γαμπρός δε σημαίνει ότι μεγάλωσες. Σημαίνει ότι είσαι ένας ενήλικας με λεφτά και μόνιμη εργασία (π.χ. στο δημόσιο).
Σχετικά με το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχουν πια και μπόλικο παρελθόν και μέλλον. Πώς πίστευες το πρώτο; Σου άρεσε να κάνεις το δάσκαλο ή βρυκολακίστικα ήθελες αίμα;

Ανώνυμος είπε...

Ωστε κατσάδα εε? χμμμ....

Χάρηκα αρχικά που παρατήρησα να επικρατεί μια σύγχυση ως προς την ηλικία μου...
Ήταν πάντα το όνειρο μου να παρουσιάζομαι ως ακαθορίστου ηλικίας.
Επίσης θα χαιρόμουν ιδιαίτέρως, αν ειχα καταφέρει έστω και στο ελάχιστο να πλασαριστώ
ωσάν νέα Δρ.Τζέκιλ - Μίσιζ Χάιντ, σε ένα, Παιδίσκη και ερωμένη.

Ασκαρδαμυκτί μου. (το μου σοροπιαστό και τσιμπημένο στη ζάχαρη μιας και με είπες γλυκό σου)
6μηνο δηλαδή σαν αυτό των φοιτητών;
Και μετά εξεταστικές στα μαγκικα-πειραιώτικα-πορνομπουρδελιάρικα;
(φτου φτου πιπέρι στο στόμα μου!)

Άπαπα, μη με τρομάζετε, σκιάζομαι!

Αα.. και συγνώμη να ζητήσω γιατιιιιιιι εεεεεε;
(με ύφος κακομαθημένου το λέω αυτό, και τα χέρια σταυρωμένα μπροστά...!)


(κάτσε να τον τουμπάρω...)
Παιδίσκη_ερωμένη_κλωτσοσκούφι

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει οτι ήτε σαν γκόμενος ήτε σαν γαμπρός είσαι περιζήτητος!Οπότε don't worry,όλα καλά!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Κόκκινα χείλη, τι κάνει τσίου-τσίου στα κεραμίδια;

Μαράκι, η συγκατοίκηση θέλει πολύ σκέψη...

Ηλιαχτίδα καλώς ήλθες στην παρέα μας! Άλήθεια, εσύ πόσων χρονών είσαι βρε ... χαζομαμά; (δεν πολυκάνω παρέα με γυναίκες που γαμπρίζουν).

Δείμο, έχεις δίκιο! Γαμπρός σημαίνει "μαλάκας με πορτοφόλι"! Τέτοιος κατάντησα γαμώ το μου;

Παιδίσκη, 6μηνο άγριο... με καταλήψεις, πορείες, αναβολές εξεταστικών... σκέτη κόλαση!

Άγγελε, τι μου λες τώρα; Περιζήτητος ... κι ας είμαι και θύμα;

Ανώνυμος είπε...

τί κάνει τσίου τσίου;
μα καλέ μου.... ένα πουλάκι που πνεέι τα λοίσθια την ώρα που το καταβροχθίζει ο κεραμιδόγατος!
σου λύθηκε η απορία τώρα πουλί μου;

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον... :P

Lost είπε...

α ρε ασκαρδαμυκτί, όλα τα θηλυκά της μπλογκόσφαιρας στα πόδια σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα....
"Δε φταιω εγω που μεγαλωνω.."
keep up the good work..

3 parties a day είπε...

Ευχαριστώ πολύ (έστω και καθυστερημένα...)