Τετάρτη, Νοεμβρίου 1

Έρωτά μου...

Σήμερα το πρωί με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη στο mail μου:

για σένα που με έχεις ερεθίσει τόσο, που ξύπνησες τα κοιμισμένα κύτταρα του κορμιού μου
για σένα που τελείωσες με επιτυχία τις εξετάσεις σου και με άριστα τις εξετάσεις τις δικές μου....
για σένα έρωτά μου

βροχερή μέρα, συναντηθήκαμε, πήγαμε στο δωμάτιο μούσκεμα....

Πήγα μπροστά στον καθρέφτη παίρνοντας μια πετσέτα να σκουπίσω τα νερά... ήρθες πίσω μου... οι φιγούρες μπροστά στον καθρέφτη σαν σε ταινία, έσκυψες και φίλησες το λαιμό μου, τα χείλη σου καυτά, χωρίς να πάρεις λεπτό τα μάτια σου από τα είδωλά μας, πέρασες τα χέρια σου μπροστά και με μια κίνηση ξεκούμπωσες τα κουμπιά της μπλούζας μου. Δοκίμασα να γυρίσω, δεν με άφησες, ξεκούμπωσες το σουτιέν μου, το πέταξες κάτω, πήρες την πετσέτα απ’ το χέρι μου κι άρχισες να σκουπίζεις το κορμί μου… Τα μαλλιά μου έσταζαν, έσταζα ολόκληρη. Τα βρεγμένα σου ρούχα κολλούσαν στην πλάτη μου. Δεν άντεχα, σε ήθελα, σε ήθελα στο κορμί μου, ήθελα να μου κάνεις έρωτα, ήθελα να σε νιώσω μέσα μου… Γύρισα … τα χείλη μου βρήκαν τα δικά σου, σε ήθελα τόσο που σε μισούσα, σε δάγκωνα, ένιωσα αίμα στη γλώσσα μου, τα χείλη μου κατέβηκαν στον λαιμό σου ήθελα να γευτώ όλο σου το κορμί… Με σήκωσες και με κόλλησες στον τοίχο με κοιτούσες στα μάτια, με χάιδευες παντού κι εγώ έτρεμα, τα χείλη σου έφτασαν στο στήθος μου οι ρώγες μου φυλακίστηκαν μέσα τους … τα χέρια σου με έγδυσαν σχεδόν χωρίς να το καταλάβω, κι έμεινα εκεί … γυμνή μπροστά σου. ήταν έρωτας… ήσουν εσύ που σκούπισες τα νερά με τη γλώσσα σου από πάνω μου, που με ζέστανες που έκαιγα για σένα… Με έριξες στο κρεβάτι, έκατσες δίπλα μου, σε κάθε κίνησή μου να σε αγγίξω με απωθούσες… χώθηκες μέσα στο στήθος μου… η ανάσα σου καυτή, οι αισθήσεις μου παραδομένες… εγώ παραδομένη στα χέρια σου… ένιωσα τα δάχτυλά σου να αγγίζουν το μουνάκι μου, να χάνονται μέσα του, τα δόντια σου να δαγκώνουν τις ρώγες μου, σου ζητούσα να μην με τυραννάς αλλά δεν άκουγες , δεν άκουγες και δεν μιλούσες.
Ήταν το δωμάτιο που γέμισε αναστεναγμούς όταν τα μπουτάκια μου γέμισαν φιλιά όταν η γλώσσα σου άγγιξε την κλειτορίδα μου, όταν με έκανες να χύνω ασταμάτητα… Ήταν ηδονή, πάθος, να σε έχω γυμνό σε ένα κρεβάτι και να μαι πάνω σου… να νιώθω τον ……… σου , να μπορώ να τον νιώσω… Τα χέρια σου έσφιγγαν το στήθος μου, η ανάσα σου βαριά, το βλέμμα σου πάντα καρφωμένο στα μάτια μου… Σε φιλούσα και τα χέρια μου διαπίστωναν πόσο καυλωμένος ήσουν… ήθελα τρελά να νιώσω στα χείλη μου το πόσο… και δεν άντεχα άλλο…ήταν ολοκλήρωση όταν τον πήρα στο στόμα μου… όταν τον ένιωσα στα χειλάκια μου, στη γλώσσα μου… τον έγλειφα και σε κοιτούσα, τρελαινόμουνα να βλέπω αυτές τις εκφράσεις στο πρόσωπό σου… ήταν λύτρωση όταν με έριξες κάτω και με φιλούσες χωρίς σταματημό… όταν ένιωσα τον …… σου να μπαίνει αργά μέσα μου … τόσο αργά… ένιωθα κάθε εκατοστό του να χάνετε μέσα στην καυτή μου σάρκα. Τα χέρια μου σε κρατούσαν σφιχτά, τα νύχια μου τρυπούσαν το στέρνο σου … κι εσύ εκπλήρωνες όλο αυτό που τόσο καιρό έβλεπα στα όνειρά μου! Μου έκανες έρωτα… έμπαινες μέσα μου ξανά και ξανά, άφηνες να ανακτήσω την αναπνοή μου και ξανά χανόσουν μέσα μου πιο άγρια κάθε φορά, με κατακτούσες… ήσουν … το μωρό μου… έσκυβες και με φιλούσες, χωνόσουν στο λαιμό μου κι ένιωθα καυτή την ανάσα σου, ιδρωμένο το κορμί σου κι εγώ… ένα μαζί σου… ήταν όλο το βράδυ που κάναμε έρωτα… Σε ένιωθα να συσπάσαι μέσα μου κάθε φορά που έχυνες… με ένιωθες να χάνω τον κόσμο κάθε φορά που τελείωνα για σένα… γεύτηκα κάθε εκατοστό σου, κατέκτησες κάθε σημείο του κορμιού μου… Ήταν η ένταση κι η εξουθένωση… ήταν που χάθηκα σ' έναν γλυκό ύπνο στην αγκαλιά σου… ξυπνούσα και σε έβλεπα να με κοιτάζεις… Το ζούσα… αυτήν την αγκαλιά την είχα τόσο ζηλέψει… και την απολάμβανα… Ήταν που ξημέρωσε και ξυπνήσαμε μαζί…. ήταν αυτό που ζητούσαμε απεγνωσμένα....

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας και καλόν μήνα!
Ο καλός μήνας από την αρχή φαίνεται, όπως λένε...
Μόλις έλαβα ένα πολύ ... ερωτικό μέιλ

Σήμερα το πρωί με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη στο mail μου:

Ήταν που ξημέρωσε και ξυπνήσαμε μαζί….

xexexexexexexeeeeee

3 parties a day είπε...

Ιντερνετικές παραισθήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν βέβαιος Ασκαρδαμυκτί ότι κάποια στιγμή θα το γύριζες στην πορνογραφία!
Αποκλείεται να υπάρχει γυναίκα που στέλνει τέτοιο μήνυμα. Είμαι σίγουρος πως το έγραψες εσύ. Έχεις τέτοιο ταλέντο...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, θα συμφωνήσω πως φαίνεται κάπως παράξενο μια γυναίκα να εκφράζετε κάπως έτσι. Αλλά θα σου μιλήσω και ως γυναίκα. Διάβασα προσεκτικά το ποστ και είμαι βέβαιη πως γράφηκε από γυναίκα! Μη με ρωτάς όμως πώς το κατάλαβα.
Εμένα το μήνυμα μου άρεσε. Κι ας μην απορούν ορισμένοι άντρες. Εμείς οι γυναίκες έτσι εκφραζόμαστε όταν μιλάμε μεταξύ μας ή όταν βρισκόμαστε σε ιδιαίτερες στιγμές.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Καλά, τι πάθατε όλοι σας και μετατραπήκατε σε ... ντέντεκτιβς;
Πρώτε ανώνυμε, άδικα ματαιοπονείς αν αναζητάς αντιφάσεις... δες τους χρόνους αποστολής των μηνυμάτων, βάλε και λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και θα καταλάβεις. Εκτός κι αν άλλη είναι η αιτία του χαχανητού...
3 parties, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και τέτοιες...
Δεύτερε ανώνυμε, έχεις παραξηγήσει κάποιες έννοιες...
Ελένη, θα σε προσλάβουμε για πραγματογνώμονα-γραφολόγο!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον μετά απο το επιμορφωτικό ποστάκι σου (τελικά όσα κωλώνεις να πεις καλύτερα να τα γράφεις) θέλω κι εγώ!
Οχι ερωτικό μειλ (αυτό που περιγράφει) καλά που δεν το διάβασα το πρωί στη δουλειά..που να δουλέψεις μετα απο αυτό..σου έρχονται εικόνες...ευγε ευγε

Αν στο στείλαν μπράβο αν το έγραψες εσύ διπλό μπράβο...
φιλάκια

anima rana είπε...

κοκκίνισα......!!!!!

Πολύ καλό!

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια δηλώνω κι΄εγώ παρών!! Είμαι σίγουρος ότι έχω θέση τόσο στις φαντασιώσεις σας όσο και στην πραγμάτωσή τους, μέχρι εσχάτης λεπτομερείας. Αν ενδιαφέρεστε το κανονίζουμε. Αλλά προσοχή, Κάνει κρύο, καιρός για τρίο!!

Υ.Γ. Εκτός από Ανώνυμος ο Ελλην, είμαι και Ωραίος ως Ελλην.

Ανώνυμος είπε...

Ασκαρδαμυκτί,
Εμαθα ότι έχουν συλλάβει έναν μπλόγκερ. Τουλάχιστον να το φχαριστηθούμε κιόλας!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Παιδιά, μην προβληματίζεστε άδικα. Αν ήθελα να γράψω προσωπικές μου φαντασιώσεις θα το έκανα και θα το υπέγραφα. Κι από τέτοιες ... έχω ανεξάντλητες. Γιατί χωρίς φαγητό ζούμε κάμποσες μέρες, χωρίς φαντασιώσεις δε νομίζω...
Ανώνυμε και ωραίε Έλληνα, με συγχωρείς για την αδιακρισία μου, αλλά πόσο καιρό έχεις να πηδήξεις;
Όσο για τη φυλακή ... δεν τη φοβόμαστε αν είμαστε παρέα με Μαράκια, Ελένες και άνιμες ράνες (κουκουνάρες)...

Ανώνυμος είπε...

Γκουχ γκουχ!!
Που είναι το aerolin μου!;

Φούντωσα η Παιδίσκη...
φου φου εισπνοή, εκπνοή...

Aσκαρδαμυκτί...
δεν βάζατε ένα Χ σε κόκκινο φόντο,
πάνω δεξιά να ξέρω να μη το διαβάσω...

Ανώνυμος είπε...

Με παρηγορεί το γράμμα αυτό Ασκαρδαμυκτί μου, ότι υπάρχουν ακόμα ερωτευμένες γυναίκες που ξέρουν να εκφράζουν ποικίλως τον έρωτά τους, χωρίς ταμπού και σεμνοτυφίες. Η γυναίκα που ξέρει τί θέλει στον έρωτα είναι γυναίκα με Γ (κεφαλαίο)...
Δε νομίζω ...ωραίε ανώνυμε έλληνα, πως είναι φαντασιώσεις του Ασκαρδαμυκτί μας, όχι φυσικά ότι δεν μπορεί να έχει, αλλά ως γυναίκα διακρίνω την γυναικεία περιγραφή και την ένταση των στιγμών...!
Μου φάνηκε λίγο απότομη η ερώτηση σου Ασκαρδαμυκτί μου στον προαναφερθέντα ...έλληνα, για το από πότε έχει να πηδήξει.
το θέμα δεν είναι μόνο χρονικό είναι και ποιοτικό ...και άλλα ορεκτικά!
Όσο για το τρίο, γιατί όχι από τη στιγμή που θα χιονίσει στην Πάρνηθα, σίγουρα θα είναι μια ωφέλιμη "συνεύρεση", άσε που θα εξοικονομηθεί και ενέργεια....
για το περιβάλλον και τη σωτηρία του θα το κάνουμε...ε..ε.εεε
Λοιπόν;
Ας ανάψουν και λίγο τα αίματα, ακόμα και το πρωί, στη δουλειά Μαράκι, άσε που εκεί στην εργασία μας, λόγω του "απαγορευμένου" και καλά, είναι πιο γλυκό και τραβηχτικό!!
Τί σας λέω τώρα ε...;
αχ...

μ'αρέσει εδώ, σ'αυτό το blog, μάλλον θα μείνω λίγο περισσότερο!

φιλιά και μια γλυκιά καλημέρα σε όλους σας

Ανώνυμος είπε...

Kόκκινα χείλη είσαι ο ασκαρδαμυκτί.

Φαίνεται από χίλια μέτρα μακριά.

Πλάκα έχεις.

Αχ εσύ ασκαρδαμυκτάκο μου είσαι ο αγάμητος.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινα χείλη πολύ μου αρέσουν οι απόψεις σου...

Ασκαρδαμυκτάκο μου έχω μια απορία...ήταν όσο καλό το περιγράφει?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε δεν ξέρω εάν ο Ασκαρδαμυκτί είναι αγάμητος και δεν με απασχολεί αυτό, αλλά να με ακυρώνεις ως πρόσωπο και να με θεωρείς το ίδιο και το αυτό με τον blogger, όχι αυτό δεν το δέχομαι!
Τα κόκκινα χείλη μου αντί να φιλήσουν θα σουφρώσουν λυπημένα.
Κάνε κάτι για να χαμογελάσουν....
αχ αυτές οι καχυποψίες στις σχέσεις των ανθρώπων....

thegypsy είπε...

Σίγουρα ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσε να είχε γράψει γυναίκα και μάλιστα μια ευχαριστημένη γυναίκα που ζητάει κι άλλο.
Ελάχιστα με ενδιαφέρει ποιος το έγραψε στην πραγματικότητα και για ποιό λόγο. Για ένα απλό ποστ πρόκειται και όχι για συμβόλαιο! Απο εκεί κι έπειτα ο καθένας γράφει Ό,ΤΙ θέλει.
Μου άρεσε πολύ...
Καλησπέρα:)

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Καλησπέρα :) έχω μείνει άφωνη...καταπληκτικό!!! Όμως έχω κάποιες απορίες
1) Γιατί σου στείλε αυτή την εκτενή αναφορά...αφού ήσουν μπροστά...;)
2) εκτός από αυτή την πραγματικά απολαυστική περιγραφή σου στείλε και αναλυτική βαθμολογία???
3) Θα μας κάνεις την τιμή να μας δημοσιεύσεις τι της απάντησες?:)

Aπο μένα πολλά φιλιά

Ανατολη

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, επειδή αυτές τις μέρες είχα πολλή δουλειά μόλις είδα αυτό το ποστ και επειδή, είσαι παλιόφιλος-έστω και ιντερνετικός- δίστασα να σου κάνω κριτική. Γιατί περί αυτού πρόκειται:
Το κείμενο είναι ένα καλό κομμάτι ερωτικής λογοτεχνίας, μέσα σε μια νουβέλα όπου 2 άνθρωποι μέσω αυτής της συνάντησης κάτι θέλουν να βρουν, έστω και για εκτόνωση, θα ήταν "διαμάντι". Καλά μέχρι εδώ πάμε παρακάτω:
Αν ήταν πραγματικό μέιλ, τότε πολύ κακώς το δημοσίευσες έστω και με ψευδώνυμο.
Αυτά τα πράγματα είναι μοναδικά, γιατί είναι οι μικρές συνομωσίες μεταξύ 2 αυθεντικών ανθρώπων.
Αν πάλι είναι μόνο η φαντασίωση μιας γυναίκας πάλι πολύ κάκιστα την δημοσίευσες το μπλογκ σου δεν είναι ψυχαναλυτικό φόρουμ. Τουλάχιστον δεν το δηλώνεις για τέτοιο και σαν μπλογκ είναι ανοιχτό στο πλατύ κοινό.
Κοίταξε υπάρχουν ειδικές σελίδες στο ίντερνετ που μπορεί κάποιος να δημοσιεύει τέτοια κομμάτια . Τα οποία έστω για τα μάτια γράφουν απογορεύεται η είσοδος σε ανηλίκους.
Περιμένω να το κατεβάσεις από την πρώτη επιφάνεια και αν θέλεις να το έχεις κάπου πιο κρυφά. Πες με στενόμυαλο, πες με σκοταδιστή, αλλά αναγκάζομαι να αποσύρω το λινκ σου από τη σελίδα μου, αν θέλεις ευαισθητοποιημένος από αυτό που έγινε στην Έβοια..

Ανώνυμος είπε...

Ασκαρδαμυκτί το κείμενο είναι υπέροχο! Μπράβο!
Και έτσι επειδή τα πήρα,δεν έχει σημασία ποιος ή ποια το έγραψε.Όποιος και αν είναι ο συγγραφέας σημασία έχει ότι το ένιωσε και το αποτύπωσε τέλεια.
Περί ανωνύμων τώρα ποτέ δεν κατάλαβα τη λογική του να σχολιάζεις ανώνυμα.Υπάρχει κάτι να φοβάται κανείς;
Ανώνυμε δεν θα σε συλλάβουμε μην κόπτεσαι.
Και αν θες να είσαι είρων τότε κάντο αλλά φανερά.Αλλιώς θα είσαι Μαλάκας ο Έλλην.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μεγάλη η ανταπόκριση και από πού να πρωταρχίσω...
"παιδίσκη ερωμένη", αν ήσουνα μόνο παιδίσκη θα φρόντιζα να σε προστατέψω... Αλλά είσαι και ερωμένη... βλέπεις...¨
"κόκκινα χείλη" καλώς ήλθες! Διακρίνω μεγάλο ταλέντο στο γράψιμό σου... δεν κάνεις κι εσύ το δικό σου μπλογκ να ... ξεσαλώσουμε;
Τελευταίε ανώνυμε, δεν κάνεις καλά να αμφισβητείς την ταυτότητα του καθενός εδώ μέσα. Χαλάς τη ζαχαρένια σου αλλά και το κλίμα της παρέας. Όσο για μένα... αν ήμουν "αγάμητος" δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το δηλώσω δημόσια! Και θα το κάνω όταν μου συμβεί ... γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα! Άσε που θα το καταλάβεται αμέσως από τα νεύρα και τις παραξενιές μου...
Thegypsy, στο ξανάπα, αν και μικρότερη ξέρεις να μας βάζεις όλους στη θέση μας. Ωραίο αυτό αλλά να, πού είναι η τρέλα της ηλικίας σου βρε παιδί μου; Κάθε πράγμα στον καιρό του...
Ανατολίτσα, ομολογουμένως πολύ εύστοχες οι ερωτήσεις σου. Δεν ξέρεις πόσο ζορίζομαι που δεν μου επιτρέπεται να σου απαντήσω...
Καπιταλιστικό Κομμούνι, πράγματι γνωριζόμαστε εδώ και καιρό. Και ειλικρινά με εξέπληξε η τοποθέτησή σου! Όχι πως δεν σηκώνω κριτική ή πώς δεν κάνω λάθη... Αλλά μου φάνηκε πως τοποθετήθηκες κάπως σαν "αυστηρός και εκδικητικός καθηγητής"! Έγραφες ότι θα έδινες εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για καθηγητής. Μήπως αρχίζεις από τώρα τις προπονήσεις; Και σε μένα βρήκες αδελφέ μου να κάνεις την πρακτική σου; Πάντως πιστεύω πως αύριο θα ξαναβρείς τα ίσα σου... Ήταν απλά μια "κακή στιγμή"...
Αρθούρε (το λέω καλά;)έχεις απόλυτο δίκιο. Τι σημασία έχει στην τελική ποιος το έγραψε και γιατί; Μας άρεσε; Βοήθησε τον καθένα να σκεφθεί ή να νιώσει κάποια πράγματα; Αυτό μετράει! Και μια διευκρίνιση: άλλο οι διάφοροι "ανώνυμοι" και άλλο ο "ανώνυμος ο Έλλην"! Ο τελευταίος είναι και πολύ μάγκας και πολύ ωραίος. Κι άμα λάχει έχει και όποια γκόμενα γουστάρει...
Τη συνέχεια τη βλέπω κάπως έτσι: τις επόμενες δύο μέρες... επιστροφή στην επικαιρότητα. Κάποια σχόλια και σκέψεις για τη γνωστή σύλληψη του μπλόγκερ αλλά και για τις καταλήψεις των σχολίων. Στη συνέχεια ό,τι θέλετε εσείς! Θέλετε Καβάφη; Θέλετε αυτοψυχανάλυση; θέλετε κανένα "αισχρό"; Αποφασείστε ... κι έγινε!

Ανώνυμος είπε...

Ασκαρδαμυκτάρα μου, έτσι είναι!! Της Φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Όλοι μέσα κι΄ότι γίνει. Ως προς το πήδημα, κάνω και εις απλούν και εις τριπλούν και επί κοντώ. Το απωθημένο μου είναι το τρίο, τέσσερο, κοκ.
Φίλε καπιτιλιστικό κομμόύνι, μου φαίνεσαι λίγο σεμνότυφο παλαιοκομμούνι - πλάκα κάνω, είσαι καλό παιδί, αλλά δες το και λίγο διαφορετικά.
Ως προς την ανωνυμία μου, φίλτατε Αρθούρο, τι να πώ. Αν η δικιά σου επωνυμία είναι Αρθούρος τότε εγώ είμαι Αρκτούρος και μάλιστα βαρβάτος. Ως προς τη μ....κία, πρέπει να μάθεις ότι είναι πολύ καλή προπόνηση για το κυρίως ματς. Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα και μάλιστα ως "μόστρα". Χαλάρωσε λίγο, σε βλέπω πολύ σφιγμένο και αγχώδη. Διάβασε λίγο τα κόκκινα χείλη και όλα θα πάνε καλά!!

Ανώνυμος είπε...

Από το www.kavafis.gr

Το Σύνταγμα της Hδονής (Πεζά ποιήματα ) - Κ.Π. Καβάφης

Mη ομιλείτε περί ενοχής, μη ομιλείτε περί ευθύνης. Όταν περνά το Σύνταγμα της Hδονής με μουσικήν και σημαίας· όταν ριγούν και τρέμουν αι αισθήσεις, άφρων και ασεβής είναι όστις μένει μακράν, όστις δεν ορμά εις την καλήν εκστρατείαν, την βαίνουσαν επί την κατάκτησιν των απολαύσεων και των παθών.
Όλοι οι νόμοι της ηθικής - κακώς νοημένοι, κακώς εφαρμοζόμενοι - είναι μηδέν και δεν ημπορούν να σταθούν ουδέ στιγμήν, όταν περνά το Σύνταγμα της Hδονής με μουσικήν και σημαίας.
Mη αφήσης καμίαν σκιεράν αρετήν να σε βαστάξη. Mη πιστεύης ότι καμία υποχρέωσις σε δένει. Tο χρέος σου είναι να ενδίδης, να ενδίδης πάντοτε εις τας Eπιθυμίας, που είναι τα τελειότατα πλάσματα των τελείων θεών. Tο χρέος σου είναι να καταταχθής πιστός στρατιώτης, με απλότητα καρδίας, όταν περνά το Σύνταγμα της Hδονής με μουσικήν και σημαίας.
Mη κλείεσαι εν τω οίκω σου και πλανάσαι με θεωρίας δικαιοσύνης, με τας περί αμοιβής προλήψεις της κακώς καμωμένης κοινωνίας. Mη λέγης, Tόσον αξίζει ο κόπος μου και τόσον οφείλω να απολαύσω. Όπως η ζωή είναι κληρονομία και δεν έκαμες τίποτε δια να την κερδίσης ως αμοιβήν, ούτω κληρονομία πρέπει να είναι και η Hδονή. Mη κλείεσαι εν τω οίκω σου· αλλά κράτει τα παράθυρα ανοικτά, ολοάνοικτα, δια να ακούσης τους πρώτους ήχους της διαβάσεως των στρατιωτών, όταν φθάνη το Σύνταγμα της Hδονής με μουσικήν και σημαίας.
Mη απατηθής από τους βλασφήμους όσοι σε λέγουν ότι η υπηρεσία είναι επικίνδυνος και επίπονος. H υπηρεσία της ηδονής είναι χαρά διαρκής. Σε εξαντλεί, αλλά σε εξαντλεί με θεσπεσίας μέθας. Kαι επί τέλους όταν πέσης εις τον δρόμον, και τότε είναι η τύχη σου ζηλευτή. Όταν περάση η κηδεία σου, αι Mορφαί τας οποίας έπλασαν αι επιθυμίαι σου θα ρίψουν λείρια και ρόδα λευκά επί του φερέτρου σου, θα σε σηκώσουν εις τους ώμους των έφηβοι Θεοί του Oλύμπου, και θα σε θάψουν εις το Kοιμητήριον του Iδεώδους όπου ασπρίζουν τα μαυσωλεία της ποιήσεως.


(από τα Kρυμμένα Ποιήματα 1877; - 1923, Ίκαρος 1993)

..για να γίνουμε λίγο πιο λόγιοι, αλλά με σταθερή την πυξίδα!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Aρθούρε και "ανώνυμε Έλληνα", μη δίνετε συνέχεια... παρεξήγηση έγινε και έληξε.
Ανώνυμε Έλληνα: α) αν έχεις χρόνο μπες στο μπλογκ του Αρθούρου, έχει ένα ωραίο ποίημα...
β) σε ευχαριστούμε για τα καβαφικά κομμάτια που μας στέλνεις... να είσαι σίγουρος πως θα αξιοποιηθούν εν καιρώ...
γ)Αυτό που είπες "της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες" μου θύμησε ότι έχω κάτι κομμάτια εμπνευσμένα από τη ζωή της φυλακής... Αλλά διστάζω να τα δημοσιεύσω γιατί αντιδρούν οι ... καθηγητές!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ασκαρδαμυκτί είναι συν τοις άλλοις και ειρηνοποιός. Τα ποιήματα του Αρθούρου τα έχω ήδη δεί. Είναι όντως υπέροχα. Ηδη πήρα τη τζούρα μου από την πίπα της ασκαρδαμυκτο-ειρήνης. Υπέροχος, μεθυστικός καπνός. Αρθούρε, θα χάσεις αν δε δοκιμάσεις..

thegypsy είπε...

Κάθε πράγμα στον καιρό του, καλέ μου, συμφωνώ απόλυτα και γιαυτό ακριβώς σχολίασα με αυτό τον τρόπο.
Αν έβγαζα τώρα την τρέλα μου θα ήμουν τουλάχιστον άκυρη κι εκτός θέματος.
Μην ξεχνάς Madness Is The Gift That Has Been Given To Me, απλά κάθε πράγμα πρέπει να βγαίνει στον καιρό του και στην κατάλληλη ώρα ;)
Καλή σου νύχτα:)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "ανώνυμε έλληνα" μόλις τράβηξα μια γερή τζούρα από την πίπα της ασκαρδομυκτο-ειρήνης...
Όντως πρόκειται για λίαν εθιστικό καπνό..
Ανακαλώ ό,τι είπα και sorry για την παρεξήγηση οκ;;

Ανώνυμος είπε...

Ωστόσο τώρα που το ξαναδιαβάζω,
θα μπορούσα να το είχα στείλει εγώ.. (!)

Ανώνυμος είπε...

αχ τα μανάρια μου όλα εδώ μέσα! σας αρέσει να ξεσαλώνετε αλλά από την άλλη, και καλά, θέλετε να κρατάτε και τα προσχήματα..
Λοιπόν ας "καπνίσουμε" όλοι την "πίπα της ...ειρήνης", ας ετοιμαστούμε για το κρύο...καιρός για δύο, τρίο, κουαρτέτο κτλ...(φίλε ...έλληνα δίνεις ρεσιτάλ με τα "όργανα"...)
κι ας κοιτάξουμε το σαβατοκύριακο να ξεσαλώσουμε σε κανένα ΚΟΥΤΟΥΚΙ κρασάκι, κοψίδια και τα σχετικά (ξέρω, θα μου πείτε δεν ταιριάζουν στα κόκκινα χείλη μου τα κοψίδια..., έλα όμως που μ'αρέσουν)
και την Κυριακή εάν έχει χιόνι η Πάρνηθα σας προσκαλώ για... καφέ(έτσι δεν το λένε;....)
Να πειράξω λίγο το καπιταλιστικό κομμούνι;
Καλέ μου, βγάλε τη δεύτερη λέξη από το ψευδώνυμό σου, γιατί με γαργαλάει και με οδηγεί σε άλλα μονοπάτια σκέψης...-κο μούνι- καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι; και μην θυμώσεις τώρα και μαζί μου, απλώς χαλάρωσε και απόλαυσέ το, γιατί αλλιώς θα μου δώσεις την εντύπωση του καταπιεσμένου σεξουαλικά!
φιλιά παίδες! και καλή μέρα να χετε...

Ανώνυμος είπε...

Ηδονή
Χαρά και μύρο της ζωής μου η μνήμη των ωρών
που ηύρα και που κράτηξα την ηδονή ως την ήθελα.
Χαρά και μύρο της ζωής μου εμένα, που αποστράφηκα
την κάθε απόλαυσιν ερώτων της ρουτίνας.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

(αφιερωμένο...)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, ούτε σεμνότυφος είμαι, ούτε καταπιεμένος σεξουαλικά (...αυτό κι αν είναι σημάδι το καιρών, τι σημαίνει καταπιεσμένος σεξουαλικά; και ποίος μπορεί να το ορίσει με την πρώτη ματιά, ένα πράγμα που οι ειδικοί θέλουν αρκετές συναντήσεις για να το λάβουν σαν ενδεχόμενο..) στην εποχή του φάστ φουντ, οι άνθρωποι καταλήγουν και στις φάστ ερμηνείες...
Εγώ είπα 3 πράγματα:
1. Ότι είναι καλό κομμάτι ερωτικής λογοτεχνίας, μα θα το προτιμούσα μέσα σε ένα διήγημα. Έτσι χωρίς ψυχολογικό πλαίσιο, ας πούμε καταλήγει απλό πορνογράφημα..
και σαν τέτοιο θα έπρεπε να τύχει της ανάλογης αντιμετώπισης (δηλαδή να υπάρχει μια τύποιος τουλάχιστον προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει και να "βγάινει" σε ένα δεύτερο παράθυρο.
2. Αν πρόκειται για πραγματικό ημέιλ τότε είναι παραβίαση ιδιωτικότητας
3. Μίλησα για ευαισθητοποίηση από τα γεγονότα της Εύβοιας.
Για μένα ξεκινάει από το γεγονός ότι σαν άνθρωποι έχουμε σταματήσει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και το σώμα μας.
Και η έννοια του σεβασμού είτε μας αρέσει, είτε όχι περιέχει και τα όρια.
Όρια, όχι λόγω κάποιας θεόσταλτης ηθικής, αλλά λόγω της κοινής συμβίωσης ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετικές αρχές.
Ένα παράδειγμα απλό: Στην κατοχή οι Ιταλοί ως κατακτητές θεωρούσαν ότι για να κορέσουν την πείνα τους έπρεπε να εξαφανίζουν τα κατοικίδια ζώα των κατακτημένων.
Είχαμε δηλαδή καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων, λόγω κάποιας φυσικής ανάγκης ενός ισχυρού.
Κι αν ακόμα ορίσουμε σαν απλή σωματική ανάγκη, πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια, όταν η ανάγκη αγγίζει την κοινή συμβίωση.
Σου είπα, αν αυτό ήταν σε ένα διαδικτυακό χώρο που οριζόταν εξαρχής σαν χώρος ανταλλαγής ερωτικών φαντασιώσεων και εμπειριών, δεν θα είχα πρόβλημα να γράψω και τα δικά μου. Ο ασκαρδαμυκτί ξέρει ότι σε λογοτεχνικά μου κείμενα υπάρχουν ενταγμένα και τέτοια κομμάτια.
Εκτός αν Ασκαρδαμυκτί σημαίνει Pulp Fiction..
Και πάλι την γνώμη μου είπα... Όταν βγάζεις ένα λίνκ στο δικό σου μπλογκ είναι σαν να το προτείνεις.
Δεν μπορώ πλέον να το προτείνω.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ανώνυμε Έλληνα και Αρθούρε... ασκαρδαμυκτίριος ειρήνη... έτσι;
Τhegypsy, αν καταφέρνεις κορίτσι μου να ελέγχεις τόσο πολύ την τρέλα σου... μεγάλη μαγκιά!
Παιδίσκη ερωμένη, γιατί πάντα σε προλαβαίνουν άλλες ρε γαμώτο;
Κόκκινα χείλη, εγώ συμφωνώ να ... κουτουκιατούμε το Σαββατοκύριακο. Προτείνω μάλιστα ένα ωραίο μαγαζί με κοψίδια στη χιονισμένη Πάρνηθα. Όσοι μένουν Αθήνα ας δηλώσουν συμμετοχή. Ο Ασκαρδαμυκτί αναλαμβάνει την δαπάνη των ανέργων και των πτωχευσάντων... Όσο για το στίχο του Καβάφη "μνήμη των ωρών" θα τον έκανα ... "μνήμη των μηρών"...
Καπ. Κομ.:1) Προειδοποίηση υπήρξε και το ζήτημα είχε τεθεί και σε ψηφοφορία. Οι περισσότεροι πρότειναν να δημοσιευθεί χωρίς λογοκρισίες...
2)Στην προκειμένη περίπτωση η συναίνεση του φορέως του δικαιώματος αίρει τον άδικο χαρακτήρα της πράξεώς μου! Ξέρω, ακούγεται νομικούρα, αλλά πώς αλλιώς να στο πω. Η αποστολέας ενημερώθηκε και δεν είχε καμία αντίρρηση...
3) Τώρα, αυτά περί ευαισθητοποίησης από τα γεγονότα της Εύβοιας, δεν βρίσκω να έχουν σχέση με το περιεχόμενο του ποστ! Εκτός κι αν μετά από κάθε βιασμό θα πρέπει να παύουμε να μιλάμε ή και να κάνουμε έρωτα λόγω ... ευαισθητοποίησης!
Το επίρρημα "ασκαρδαμυκτί" μπορεί να είναι αρχαιοπρεπές αλλά δεν μας ανάγει αναγκαστικά στα πουριτανικά "ελληνοχριστιανικά ιδεώδη". Μπορεί τα όρια τολμηρού-χυδαίου, ερωτικού-πορνογραφικού κλπ να μην είναι πάντα ευδιάκριτα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποτρέπει από πειραματισμούς του λόγου... Όσο για την εμμονή σου να "κατεβάσεις" τον ασκαρδαμυκτί από τα προτεινόμενα στο μπλογκ σου λινκς, αποτελεί δικαίωμά σου! Δεν σου ζήτησα να με συμπεριλάβεις, φυσικά και δεν πρόκειται να θιχτώ και, εννοείται, θα εξακολουθώ να σε θεωρώ όπως πάντα φίλο και έναν αξιόλογο συνομιλητή....

thegypsy είπε...

θα το πάρω σαν κοπλιμέντο...
Καλημέρα:)

Ανώνυμος είπε...

Βεβαια εσείς θα μαζετείτε να φάτε τα κοψίδια σας και εμείς στα βόρεια τίποτα.Ρατσισμός...
Αν δεν μένεις στην Αθήνα αποκλείεσαι απο αυτά τα ευχάριστα!

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι άσε, κι εγώ που έριξα την ιδέα, μου έτυχαν ουρανοκατέβατες επισκέψεις και θα μείνω μπουκάλα...
αχ είπα μπουκάλα και θυμήθηκα, τί άλλο λέτε; το παιχνίδι! μμμμμ...αφού θα καθίσω σπίτι λέω να το παίξω...!!!

φιλιά σε όλους και ιδιαιτέρως στην καπιταλιστική μου τσουκνίδα, (βλέπω άλλαξες ψευδώνυμο!) είσαι γλύκας παρόλη την ευθιξία και την γκρίνια σου. χαμογέλασέ μου λίγο αλλά χωρίς να δείχνεις τα δοντάκια σου...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Παίζεις με τον πόνο μου Μαράκι; Ποιοι "εμείς"; Βλέπεις κανέναν να ανταποκρίνεται; Με βλέπω μόνο μου με τον "Ανώνυμο τον Έλληνα"....
Όλο παράπονα είστε εσείς εκεί πάνω... Αλλά περνάτε δέκα φορές καλύτερα από μας τους Αθηναίους...
Αν σου έκανα τα αεροπορικά εισητήρια θα ερχόσουν;
Μέχρι και τα κόκκινα χείλη ... κιότεψαν!

Ανώνυμος είπε...

ποιος κιότεψε καλέ;
πρόσεχε Ασκαρδαμυκτάκο μου, παίζεις με την φωτιά! Βγες με τον ανώνυμο έλληνα, πείτε τα, πιείτε τα και μετά θα τα πούμε και μαζί!!!!
Μαράκι σου βάζω κι εγώ τα εισητήρια, δεν έχουμε ανάγκη την βοήθειά σου Ασκαρδαμυκτί, εσύ κοίτα πώς θα γλυτώσεις από μένα!....
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Αχ με συγκινείτε!!!
11 Δεκεμβρίου θα κατέβω Αθήνα για δουλειά το πρωί κατεβαίνω το απογευμα ανεβαίνω σκέτη ταλαιπώρια.Κανονίστε κατι καλό και ερχομαι απο ΣΚ.χι!χι!
Ελάτε καμια Θεσσαλονίκη βρε παιδιά να σας πάω μια Αθωνος ή στα κάστρα να λιγδώσει τ'αντεράκι μας να χαζέψετε και την ομορφιά της Σαλονίκης.

Ανώνυμος είπε...

εγώ Μαράκι είμαι μέσα, αληθεια σου λέω, να έρθω Θεσσαλονίκη, Ασκαρδαμυτκί είσαι κι εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Τα κάστρα του Γεντί Κουλε τα γνώρισα μια νύχτα, πριν 6-7 χρόνια, όταν είχα ανέβει απάνω εγώ ο χαμουτζής σε επαγγελματικό ταξίδι. Τώρα θα ήθελα να τα γνωρίσω και με τη Μαριώ (Μαράκι) τη Σαλονικιά.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι στην ποδιά σου, το βλέπω, θα σφαχτούν παλληκάρια, κάτι ο ...έλλην κάτι ο ασκαρδαμυκταράκος...
αχ ρε θεσσαλονίκη με τις ομορφιές σου, ξελογιάστρα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω αίματα παιδιά...συγκρατηθείτε...οι Θεσσαλονικιές ειναι και ξελογιάστρες και όμορφες θα βρούν πολλές ποδιές τα παλικάρια.

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω Μαράκι, θεσσαλονικιό καλο εγώ το έρμο το κορίτσι, εάν ανέβω θα βρω;...

Ανώνυμος είπε...

Α απο άντρες πληθώρα και μπόλικοι εμφανισιακά καλοί...να σου δώσω ποσοστά...το 30% παντρεμένοι, το 20% εργένηδες και το 50% διαπιστομένοι μαλάκες (σε target group 25-35) όσο ανεβαίνουν οι ηλικίες μάλλον αλλάζουν τα ποσοστά αλλά δεν μπορώ να πω με ακρίβεια πως διαμορφώνονται.
Μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα περάσεις καλά με Θεσσαλονικιό όμως..έστω και για λίγο.

Ανώνυμος είπε...

κάτσε βρε Μαράκι, πώς μου αραδιάζεις έτσι τα ποσοστά;
Να σου πω, για το 50% που λες, δεν ασχολούμαι καν, αντιθέτως για το 30% έχω να πω, είναι όλα τα λεφτά, είναι άντρες που ξέρουν τί θέλουν, έχουν μάθει ακόμα περισσότερα μέσα στο γάμο τους, και θέλουν να δοκιμάσουν κι εκτός, είναι στη φύση τους (ωραία η φύση τους.... εγώ δεν έχω πρόβλημα)άσε που μετά επιστρέφουν στη γυναίκα τους όλο ιδέες, μμμμμ.....κι αυτό πολύ καλό, και το άλλο 20% είναι όλο για την πάρτη μας, όποια προλάβει παίρνει....
Λοιπόν, εάν έρθουμε Θεσσαλονίκη, εγώ, ο Ασκαρδαμυκτί, ο ...έλλην, πάρ'τους αυτούς να τους ταίσεις κι άσε εμένα να ταιστώ με το θεσσαλονικιό για ολόκληρο το weekend....

zoufitsa είπε...

Kαλησπερα Ασκαρδαμυκτί,
δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι ενοχληθηκαν τοσο απο το κειμενο και αλλοι γιατι δνε το πιστεψαν..
Προσωπικα δεν με απασχολει εαν το εγραψες εσυ η οντως εκεινη...Ειναι πολυ ομορφο να σου δειχνει ο/η αλλος το ποσο πολυ σε θελει και σε ποθει.Αρκετα καλογραμμενο με πολυ εντονες εικονες..

Καποτε ειχαμε ξανα συναντηθει στο blog χώρο και χαιρομαι που σε ξανα βρισκω

καλο βραδυ να εχεις :)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Τώρα μου φαίνεται θα κιοτέψω εγώ! Πού να μπλέξω με τις δύο ... μαινάδες (Μαράκι και Κόκκινα χείλη) και μάλιστα εκτός έδρας (στην Τούμπα.
Ανώνυμε Έλληνα, πώς το πας πώς το φέρνεις, όλο για φυλακές μιλάς... Τελικά δεν μου είπατε, θέλετε ... ιστορίες της φυλακής;
Ζουφίτσα κι εγώ χαίρομαι που τα ξαναλέμε! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Ανώνυμος είπε...

Ασκαρδαμυκτάκο όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μερες κοσκινίζει λένε!Ασε τις μαινάδες (ε όχι και μαινάδα καλέ μου) και τις έδρες.
Κόκκινα χείλη εγω έχω ρέντα στο 80% άρα το καλό το 20% είναι δικό σου, οι εργένιδες με φοβούνται τι να πω!
Αν κυκλοφορείς με άντρες είσαι στόχος τον πιάνει τον άλλον σου λέει ο εγωισμός γιατι να κυκλοφορει με αυτον και οχι μαζί μου και σου την πέφτουν πιο ευκολα...τι να πεις.Αν λακίσουν οι άντρες Αθηναιοι θα σε πάω μπαροτσαρκα.

Ανώνυμος είπε...

Μαράκι καλά του τα χώνεις,,,κιότεψε το μανάρι μας...!!
Αν στο 80% έχεις το 30% των παντρεμένων, σου λέω ότι κι εγώ μέσα εκεί είμαι, το 50 των μαλ...ων δεν θέλω, φτου κακά από μας!... κι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, και τί ψυχή! ψυχάρα!
εγώ πάντως είμαι μέσα και σε μπαρότσαρκα και στις τσάρκες γενικώς!
γεια σου ρε Μαράκι με τα ωραία σου...
παιδιά έχω τρομερή όρεξη...μη με παρεξηγείται, αφού δεν έχω βρει το δάσκαλό μου, εγώ φταίω; όχι αυτός που δεν βρέθηκε ακόμη!!!..
ποιος θέλει να του δώσω ένα φιλί, για να μην λέω "φιλιά" γενικά κι απροσδιόριστα...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Καλά... η κατάσταση με σας τις δυο έχει γίνει ανεξέλεγκτη!

Ανώνυμος είπε...

Aχ Ασκαρδαμυκτί, φουντώσανε και αυτές, τι να κάμουνε?

Ioanna είπε...

Αλήθεια ή Ψέμα. Αυτό θα εξετάσουμε τώρα?
Αν έχεις υπάρξει ερωτευμένος, μπορείς άνετα να ταυτιστείς και να θυμηθείς τόσο έντονες και παθιασμένες στιγμές σου!
Το ταξίδι που κάνεις και μόνο είναι αρκετό...
Εκτός και αν δεν σου έχει συμβεί ποτέ, οπότε και το χλευάζεις.
Εγώ έγινα ένα με τη συγγραφέα πάντως!
Μπράβο-μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Αχ ακόμα φουντώνω με τη σιχαμένη!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

"παιδίσκη", το διαβάζεις καθημερινά πρωί, μεσημέρι, βράδυ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μορφώνομαι πλήρως..

Παρα-μορφώνομαι θα έλεγα..

candy's τετραδιάκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
candy's τετραδιάκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
candy's τετραδιάκι είπε...

Απαιχτη περιγραφη!

Χυνει κανεις με το που το διαβαζει!

Φαντασου να το ζει κιολας!

Εμενα δεν με νοιαζει πιος το εγραψε!

Σημασια εχει οτι φανερωνεται ολοκληρο μπροστα μας..
Ολοι θα γουσταραν τρελα να το ζησουν!