Κυριακή, Ιουνίου 11

Τα κορίτσια ... παίζει

Το Μουντιάλ άρχισε και όσο να ναι τα καμπυλόγραμμα σχήματα κλέβουν τα βλέμματα και την καρδιά των αρσενικών τηλεθεατών. Αξίζει, λοιπόν, ένα μικρό αφιέρωμα στο τμήμα εκείνο του γυναικείου πληθυσμού που εκτός από τους άντρες λατρεύει και το ποδόσφαιρο. Κατευθείαν στο ψητό λοιπόν:
1) Σουηδέζες: Σταθερές αξίες στο συλλογικό ερωτικό υποσυνείδητο του αντρικού πληθυσμού. Είναι ενθουσιώδεις και αρκετά ερωτικές αλλά πάντα ήσυχες. Στις κερκίδες κάνουν συχνά νέες γνωριμίες και προτιμούν τους τύπους ανδρών που δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει στη χώρα τους...
2) Τσέχες: Το νέο εξωτικό είδος της διεθνούς κερκίδας. Πόδια μακριά, κορμοστασιά αεροσυνοδού. Προτιμούν να συνωστίζονται στα «πέταλα» των γηπέδων και ... δεν χαλάνε εύκολα χατίρι στα αγόρια οποιασδήποτε εθνικότητας!
3) Βραζιλιάνες: Φορούν πάντα τα απολύτως απαραίτητα: μινιμάλ σουτιέν και στρινγκ καλυμμένο από διάφανο παρεό. Δεν έχουν αντίρρηση να σου προσφέρουν το κασκόλ της ομάδες τους αρκεί ... να τους κάνεις ένα κόκκινο σημάδι στο βαθύ ντεκολτέ!
4) Κροάτισσες: Έντονο μέικ απ, στενά τζιν και τακούνια. Χαμηλών τόνων, μοιάζουν εύθραυστες... Στην κερκίδα είναι οπτικοί τύποι αλλά ... στο κρεβάτι ακουστικοί. Γουστάρουν μπινελίκια!
5) Ουκρανές: Ομορφότερες και από τα αρχαιοελληνικά αγάλματα. Α ρε πούστη Φειδία, έτρωγες καλά φαίνεται... Διατηρούν πάντα υγρά τα χείλη τους και κλείνουν με ευκολία το μάτι στους αντίπαλους φιλάθλους. Για δες που νομίζαμε πως τέτοιες κορμάρες μόνο στα μπαρ και στα μπουρδέλα βρίσκονται...
6) Ιταλίδες: Μακράν οι πιο ωραιοπαθείς γυναίκες. Στο γήπεδο δεν παρακολουθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών αλλά εστιάζουν την προσοχή τους λίγο κάτω από τη μέση! Προσοχή: όταν τους κάνεις καμάκι να τους μιλάς πάντα στον πληθυντικό!
7) Ολλανδέζες: Μάλλον το καλύτερο βυζί της Ευρώπης. Βαμμένο πορτοκαλί μαλλί και πρόσωπο φούξια. Καυτό σορτς και πάντα λίγο χασισάκι στην κωλότσεπη.
8) Γαλλίδες: Έρχονται στο γήπεδο με πλήρη επίγνωση της σεξουαλικότητάς τους. Φυσική ομορφιά, διακριτικό βάψιμο, στητό στήθος, μοδάτα ρούχα. Παραδόξως καλύπτουν όλα τα ερωτικά γούστα... Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: