Τετάρτη, Ιανουαρίου 31

Η πρώτη απόρριψη...

Σας το ξανάπα: έχω πάψει πλέον να είμαι περιζήτητος γκόμενος αλλά κρατούσα τον τίτλο του περιζήτητου γαμπρού! Έλα όμως που αρχίζει να κλονίζεται κι αυτός ο θρόνος...
Σήμερα το μεσημέρι, μετά τη δουλειά, πήγα με την παρέα μου να φάμε σε κάποιο εστιατόριο του κέντρου. Αρχικά ήμασταν 4 άτομα αλλά έπεσαν κάτι τηλέφωνα και γίναμε 10! Συμπτωματικά, οι μόνοι ανύπαντροι ήμουν εγώ και μία κυρία γύρω στα 30, ευπαρουσίαστη, ευκατάστατη, με ισχυρή επαγγελματική θέση. Μετά τις αρχικές συστάσεις και κάποιες "επαγγελματικές" κουβέντες, πιάσαμε τα "προσωπικά".
Η ανύπαντρη κυρία εκφράζονταν τολμηρά και τόνιζε ανοιχτά πως ψάχνει για σύζυγο! Οι κακούργοι οι φίλοι μου (που ζηλεύουν την ελευθερία μου) έσπευσαν να με προτείνουν:
- Να... από δω ο κύριος!
Σε παρόμοιες περιπτώσεις αντιδρώ αμέσως αλλά σήμερα σκέφθηκα να σιωπήσω. Είχα ανάγκη, φαίνεται, επιβεβαίωσης και, φορώντας το γνωστό αινιγματικό μου χαμόγελο, περίμενα ν' ακούσω τη συνηθισμένη φρασούλα: "δεν θα είχα καμία αντίρρηση να γνωριστούμε καλύτερα"...
Η κυρία με περιεργάστηκε με το βλέμμα της και έγινε ... το μοιραίο:
-Όχι... όχι!
Τρελάθηκα λέμε! Αυτό το "όχι... όχι" σήμαινε "πολύ όχι"! Καμιά σχέση με το "δύο αρνήσεις κάνουν μία κατάφαση"! Πρέπει να άλλαξα πάνω από 10 χρώματα! Εγώ, ο ομιλητικώτατος κατάπια τη γλώσσα μου!
Μια κάποια αμηχανία επικράτησε στην παρέα. Ο τρόπος της άρνηση φάνηκε σε μερικούς ως αγένεια... ίσως και προσβολή! Την παρτίδα προσπάθησε να σώσει η Νατάσα:
- Μα τι λες καλή μου; Ο .... που είναι .... (κι άρχιζε να αραδιάζει όλα τα προσόντα μου για περίπου πέντε δευτερόλεπτα!).
Αλλά η κυρία φαίνονταν αμετάπιστη:
- Για να μένει τόσα χρόνια ελεύθερος σημαίνει πως είναι αναποφάσιστος! Κι εμένα δεν αρέσουν οι αναποφάσιστοι άντρες...

25 σχόλια:

3 parties a day είπε...

Η ερωτική απόρριψη είναι το χειρότερο πράγμα, γιατί αμφισβητεί τις όποιες ποιότητες υποτίθεται πως έχει κανείς...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν θα το έπαιρνα στα σοβαρά. Η κυρία απέρριψε περαιτέρω γνωριμία γιατί μπορεί να φοβήθηκε πως θα την πληγώσεις. Άσε που θα ντράπηκε μπροστά σε τόσο κόσμο.
Dont' worry Ασκαρδαμυκτί, είμαι σίγουρη πως είσαι ακόμη περιζήτητος, κρίνοντας από την γυναικεία προσέλευση στο μπλογκ σου, φυσικά...

Αλητισσα είπε...

χα χα!! Αχ βρε Ασκαρ, Τι σκας αφου ετσι κι αλλιως εσυ για "κουλουρα δεν εισαι.. Στο μεταξυ νομιζω οτι η κυρια ειχε αποψη..
Παντως ενα ειναι σιγουρο καλυτερα περιζητητος γκομενος παρα περιζητητος γαμπρος το δευτερο ενεχει σοβαρους κινδυνους..Φιλια

κόκκινα χείλη είπε...

...αυτή η "απόρριψη" δεν είναι τίποτα...
ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ!!!
και τότε να δούμε αν θα σου φτάνουν οι δικές μας παρηγοριές, κι όλες οι γυναικες του μπλογκοχώρου σου μαζί...(χα χα χα!)

(είπαν και ελάλησαν τα κόκκινα χειλάκια μου, χαιρέκακα κιόλας! ε...τί να κάνω είμαι γυναίκα με πάθη!!! ΑΧΧΧΧ)

marilia είπε...

Ουλπ! :S Μερικοί άνθρωποι... καλύτερα να μασάνε, παρά να μιλάνε! Ξανα-ουλπ!

Πάντως δεν κρατιέμαι, θα σε πειράξω: Καλέ μου, σε πέντε δευτερόλεπτα (5'') αραδιάζονται ΌΟΟΟΟοοολα τα προσόντα σου; :Ρ:Ρ

Σώπα, σώπα! Αγκαλίτσα σνουπική! :)

Black Diamond είπε...

Αχμ...εγώ πάλι πιστεύω πως η κυρία μάλλον φοβήθηκε την δική σου απόρριψη και είπε να σε προλάβει...:P
Αλλα θα συμφωνήσω και εγώ με την marilia... Μα σε πέντε μόνο δευτερόλεπτα πρόλαβε να πει τα προσόντα σου;; χιχιχι

George είπε...

Και σου τόλεγα άσκαρ, κάποια μέρα θα την πάθεις. Θα σε απορρίψει καμμία και θα ψάχνεσαι. Τελικά ήρθε και νωρίτερα απ' ότι περίμενα. Μην το βάζεις κάτω όμως. Άλλωστε δικό σου δόγμα είναι. Πάμε για άλλες....

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Τρία πάρτυ, σιγά μην το πάρω στα σοβαρά! Άλλωστε μια στραβωκάνα ήταν... εκεί πέρα!

Αλλήτισσα,για κουλούρα δεν είμαι αλλά δεν με χαλάει και να με κυνηγάν οι ... νύφες!
Το ανησυχητικό είναι να είσαι στα αζήτητα και σα γκόμενος και σα γαμπρός! Προς τα κει βαδίζω ρε γαμώ το;

Κόκκινα χείλη, αυτό μου έλλειπε τώρα!
Αλήθεια, πώς σου ήρθς αυτό; Δεν πιστεύεω να έχετε καμιά κρυφή επικοινωνία;

Σνουπίτσα και μαύρο διαμαντάκι, 5 δεύτερα και πολλά είπα! Ξεφτύλα έτσι;

Γιωργάκη χάρηκες; Λάθος σου! Αν με καπάρωνε η κυρία θα οργίαζες μόνος εδώ μέσα!
Κάτσε τώρα να ξυριστώ λίγο να αρωματιστώ γιατί ακολουθεί έξοδος και σήμερα κυκλοφοράω σα γαμπρός!

Αλητισσα είπε...

Ελα μωρε..
Αηδιες..
Εγω νομιζω οτι μια χαρα τα πας!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι εσύ ούτε σχόλιο δεν έκανες που κι εκείνη έμεινε τόσα χρόνια ανύπαντρη; Ούτε μία κατηγορία που να λειτουργεί σαν δικαιολογία για σένα; Ή μήπως φοβάσαι ότι γέρασες; Η αίσθηση γηρατειών είναι ο χειρότερος σύντροφος όταν αναζητάμε γάμο.

candy's τετραδιάκι είπε...

Aσκαρδαμυκτακο σημερα στις 4:00 ημουν κι εγω στο κεντρο(ψωνιζα κατι αρωματακια με την φιλη μου)Επρεπε να με φωναξεις να παρω μερος στη συζητηση.
Θα ελεγα"ο ασκαρδαμυκτακος δεν ειναι καθολου μα καθολου αναποφασιστος και μαλιστα μπορω να το αποδειξω..χθες βραδυ μου εκανε προταση γαμου και δεχτηκα,οποτε καλη μου και να ηθελες να τον παντρευτεις ερχεσαι δευτερη"

Αυτα.

AVRA είπε...

ειχε ενα καποιο επιχειρημα η κυρια, δεν μπορω να πω..αλλα βρε συ επρεπε να την αποστομωσεις τριανταρα να το δηλωνει ευθαρσως οτι ψαχνει γαμπρο λες και την ειχαν παρει τα χρονια ? μαλλον θα ειχε πολυ καιρο να βγαλει γκομενο, για να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω !!!

kyriayf είπε...

...γύρω στα 30 και επιτυχημένη! μάλλον "ανέραστη" θα είναι... τις έχω δει αυτές... χαλάνε την "πιάτσα"...
μην κωλώνεις βρε!!!

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Άσκαρ, πριν διαβάσω το ποστ, μου το έκανε αναπαράσταση η black diamond εχθές το βράδυ στο σπίτι μου...
Και απο τα χαχανητά, η γειτόνισσα άρχισε να χτυπάει τη μεσοτοιχία...!!!!

χιχιχι, τι σου ΄τυχε κι εσένα δόλιε...!!

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Σου την ειπε ασκαρδαμυκτακο ε?:D Ε καλα μην μασας...ειναι απο τις λιγες που το εννοουν...Συνηθως εμεις οι γυναικες με τους αναποφασιστους μπλεκουμε...!;)

anima rana είπε...

Κχμ! Κχμ!

Πρώτον. Τριαντάρα και να ψάχνει για γαμπρό, ψιλοχαμούρα την κόβω. Μετά τα 35 η γυναίκα κανονικά αρχίζει και αγχώνεται. Εγω προσωπικά, δεν αγχώθηκα κι ούτε θα αγχωθώ ποτέ. Οχι επειδή είμαι όμορφη (αντιθέτως, βατραχομούρα είμαι) αλλά επειδή το θεωρώ κατάντια!

Δεύτερον. Αχχχχχ!!! Καλά να πάθεις, που το πάιζεις και διαθέσιμος. Και το κορίτσι βρε, που σου τραγουδάει 'αυτός που περιμένω', τι το'χεις???

κουάξ!!!

soulmates είπε...

XAXAXAXAXAAXA!!!
ASKAR AMA PSAXNEIS GIA NYFH EXW OLOKLHRH LISTA APO ELEU8ERES FILES...:pppp

Catherine είπε...

Η στιγμή που ο βασιλιάς χάνει το σκήπτρο του...Έχω πολλούς λόγους να κατσαδιάζω το γυναικείο φύλο αλλά με κάτι τέτοια ανακτούμε τον τίτλο μας και πάλι. Δεν μας ορίζουν ορμόνες και μότο τύπου "Πότε θα γίνω μάνα;". Ξέρουμε να λέμε όχι και να το εννοούμε. Να την αναλογιστείς καλά αυτήν την στιγμή που έζησες. Και αλήθεια, τι είναι η ελευθερία σου για σένα; Ένα τοίχος που δεν διαπερνάται για να μην μοιραστείς με κανέναν τον πολύτιμο ίσως και εύθραυστο εαυτό σου; Δοκίμασε να αφεθείς λίγο...ίσως να σου αρέσει κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Εχω ξεχαστεί μεσα σε αυτό το blog τελικά αντι να ρωτήσουν εμένα για τις χάρες σου βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα...

Αγάπη μου σε έχω παραμελήσει και αυτή την πικρία την βγάζεις προς τα έξω γι αυτό η κυρά πετυχημένη ειπε οχι οχι, είδε τη μελαγχολία στο βλέμμα σου και κατάλαβε..."άστο καπαρωμένος είναι απλά δεν το παραδέχεται".

Αν στα 30 μου είμαι πετυχημένη, φραγκάτη και ελεύθερη δεν θα ψάχνω για γαμπρό, ουρά θα κάνουν....μάλλον κάτι στραβό θα χε η τύπισσα...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αλήτισσα, χρειάζομαι επειγόντως μια επιτυχία για να πάρω τα πάνω μου...

Κοίτα Δείμε, η επίθεση μπορεί να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά αιφνιδιάστικα πλήρως και δεν άρθρωσα λέξη! Μην ξεχνά πως ήταν και η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο... την επόμενη ξέρω πώς να αντιδράσω!
Δεν αισθάνομαι ότι γερνάω... Το μυστικό είναι (όπως κάποτε είπα και στην Αθηνούλα) να έχεις πάντοτε ερωτική διάθεση και να διατηρείς πνευματικά ενδιαφέροντα!

Καντουλίνι, θα κάναμε μαϊμουδιά; Αλλά ας μην πολυσυτητάμε περί γάμου και μου μείνει κανένα κουσούρι...

Υφάντρα, βρήκες άνθρωπο να κωλώσει...
Η αλήθεια πάντως είναι πως τέτοιες γυναίκες δεν είναι του τύπου μου! Δεν τα πάω τα "ταγεράκια"! Προτιμώ τα κοριτσάκια με σκισμένα τα τζινάκια, σε στυλ "χαμόγελο" που λένε...

Παιδίσκη, έγινα περίγελος της παρέας σου ε;
Θα στις συγυρίσω εγώ τις κυράδες! Αν και υποψιάζομαι πως αντικείμενο της σάτιρας ήταν η ... 30άρα κι όχι εγώ...

Βρε Ανατολή έχω μια απορία: αν αποφασίσω να αυτοκτονήσω πέφτοντας από την Ακρόπολη, και την τελευταία στιγμή το μετανιώσω, θα κατηγορηθώ ως αναποφάσιστος;

Βατραχάκι μου, "ψιλοχαμούρα"; Τι λόγια ειν αυτά, δεν τά χω ακούσει ποτέ μου ξανά!
Κατά βάθος χάρηκες που τον "ρούφηξα τον κρόκο", έτσι; Έχεις κάνει κόμμα κι εσύ με "κείνη που με περιμένει"...

Κολλητούλα, μην με απελπίζεις! Κατάλαβες τι είπες; Για γαμπρό σε θέλουν χιλιάδες! Για γκόμενο καμία! Συμφορά μου...

Κατερίνα μου, δεν μου είναι εύκολο πια να "αφεθώ"! Είμαι σαν εκείνους που φοβούνται τη θάλασσα, κι όταν μπαίνουν στο νερό σφίγγονται, βαραίνουν με αποτέλεσμα να βουλιάζουν....

Μαράκι, πάλι καλά που το κατάλαβες ότι με έχεις παραμελήσει!
Λες αλήθεια ρε συ, έχω πολλές χάρες; Για ξαναπέστο, μου αρέσει να το ακούω...

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Οχι παιδί μου...σοφός θα εισαι για αυτό;) αλλά δεν θέλω να διανοηθώ ότι συγκρίνεις την αυτοκτονία με τον γάμο γλυκιά μου!

Κέλλυ Μπουσουλοπουλου είπε...

Γλυκιε μου ηθελα να γραψω:) Sorry για το λαθακι;)

silent_tears είπε...

Αχ ...όπως και στην παιδίσκη έτσι και σε μένα μου το είπε η black diamond όταν ήμουν στο σπίτι της, στον καναπέ άρρωστη με πυρετό και τον λαιμό μου βραχνιασμένο (ακου..φωνή νταλικέρη) και ομολογώ οτι πέθανα στα γέλια... καλέ μου δεν πειράζει... κάποια άλλη θα βρεθεί που θα πει "ΝΑΙ!!! ΝΑΙ!!!"..



(τώρα είδα σε ένα ποστ μου που είπες οτι και τα δικά σας μάτια δεν είναι του πεταμού... σαφώς και δεν είναι...)

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Ε όχι και περίγελος βρε παρεξηγιάρη..
Όλες σε αγαπάμε..

;)

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΣΥγνώμη καλέ μου αν σου "τη σπάσω" κι εγώ, αλλά μάλλον έξυπνη θα την πω την κυρία ...τριαντάρα!
Πάντως & το περιζήτητος γκόμενος, μια χαρά είναι!

Σοφία είπε...

Τι σημασία έχει αν είναι 20άρα, 30άρα ή 40άρα; Εφόσον δεν της κάνεις, τελείωσε. Κάποια στιγμή όλους μας θα βρεθεί κάποιος να μας απορρίψει, όσο "περιζήτητοι" κι αν είμαστε.
Καλό είναι την χυλόπιτα να μην τη φας δημοσίως, αλλά εντάξει, μεταξύ φίλων ήσουν, οπότε μικρό το κακό.