Πέμπτη, Ιανουαρίου 21

Ο Άσκαρ βαθμολογεί τους Υπουργούς!

1) Ραγκούσης, Εσωτερικών: Σεμνός, ήπιος, δουλευταράς. Αποφεύγει την άσκοπη δημοσιότητα. Σήκωσε στις πλάτες του τις πρώτες μεγάλες θεσμικές αλλαγές της κυβέρνησης (εκλογικός νόμος, αυτοδιοίκηση, μετανάστευση). Θα έπαιρνε "άριστα" αν αντί για το όνομα "Καλλικράτης" επέλεγε της ξακουστής Κορίνθιας εταίρας, της Λαϊδας! Βαθμός: 9.
2) Παπακωνσταντίνου, Οικονομικών: Συγκροτημένος οικονομικά και πολιτικά, "σκληρός εκσυγχρονιστής", έχει "πρόσωπο" στο εξωτερικό και "γράφει στο γυαλί"! Έχει ήδη στήσει και το δικό του μαγαζάκι στα ΜΜΕ. Μπροστά του κάτι Αλογοσκουφο-Παπαθανασίες είναι σκέτες οδοντόκρεμες! Στο εσωτερικό έκανε τις γκαφούλες του. Προς το παρόν τις αποδίδουμε στην απειρία του. Βαθμός: 8.
3) Κατσέλη, Οικονομίας: Φαίνεται να γουστάρει συγκρούσεις και "ανοιχτά μέτωπα", ειδικά με τους τραπεζίτες. Ανήκει στο "κοινωνικό ΠΑΣΟΚ" και μάλλον μιλάει άλλη γλώσσα απ' τον Παπακώ. Το πληθωρικό στήθος και η ευρύτατη λεκάνη της παραπέμπουν στη Μητέρα-Γη! Λάθος της που άνοιξε το θέμα του ενιαίου ΦΠΑ στα 15%. Βαθμός: 8.
4) Βενιζέλος, Αμύνης: Δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Μεγάλη εμπειρία, αποφεύγει τις κακοτοπιές. Είναι ο μόνος υπουργός που δεν πιέζουν οι Γερμανοί να κάνει οικονομίες. Βαθμός: 8.
5) Μπιρμπίλη, Περιβάλλοντος: Άδικα της χρέωσαν τον λάθος χειρισμό με τα τέλη κυκλοφορίας. Είναι ροκ, ακτιβίστρια, αντισυμβατικιά. Αξιόλογο νομοθετικό έργο. Βαθμός: 9.
6) Διαμαντοπούλου, Παιδείας: Δεν τα πήγε κι άσχημα με τα κολέγια.Συγκρούστηκε με Χρυσοχώ και δεν τα πολυπάει καλά με τον υφυπουργό της, τον Πανάρετο. Πολύ φιλόδοξη, αλλά ξινή κι ανέραστη. Βαθμός: 6.
7) Λοβέρδος, Εργασίας: Άνθρωπος του διαλόγου, πάντα προσιτός κι αυθόρμητος. Μακράν ο συμπαθέστερος υπουργός, κι ας πρέπει να πάρει μερικές απ' τις σκληρότερες αποφάσεις. Ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί. Χρειάζεται ενθάρρυνση. Βαθμός 9.
8) Ξενογιαννακοπούλου, Υγείας: Η ευχάριστη έκπληξη. Ίσως γιατί δεν περιμέναμε τίποτα απ' αυτή. Ίσως και γιατί διαδέχθηκε τον "κύριο Τίποτα"! Βαθμός: 7.
9) Μπατζέλη, Αγροτικής Ανάπτυξης: Γνωρίζει άριστα τα θέματα του Υπουργείου. Έτσι, για πλάκα, τρώει στην καθισιά της δέκα Κοκκινούληδες! Έχει τσαμπουκά, αλλά, μάλλον, δεν θα της βγει σε καλό. Οι φιλοδοξίες της πάνε μακριά. Βαθμός 8.

10) Χρυσοχοϊδης, Προστασίας Πολίτη. Παίρνει άριστα στο μάντρωμα των μπαχαλάκιδων αλλά και των "παλλικαράδων" αστυνομικών. Κοντεύει, όμως, να κοπεί σε θέματα καθημερινής ασφάλειας και τρομοκρατίας Γι' αυτό, βαθμός: 7.


21 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τον Βενιζέλο δώσ' του κάτι παραπάνω, λόγω των στρατοπέδων. Την Ξενογιαννακοπούλου -που στήριξε την απάτη των εμβολίων- λίγο κόψε της. Η Διαμαντοπούλου προς το παρόν μόνο επικοινωνία κάνει, οπότε το 6αράκι είναι σωστό. Συμφωνώ για Μπιρμπίλι και Μπατσελή (αν κι η τελευταία λίγο να στη στηρίξουμε ψυχολογικά, βάλε κι ένα "+")

BUTTERFLY είπε...

Νομιζω πως εισαι λιγο επιεικης, αλλα ας δουμε και παραπερα, ισως επεσες μεσα...
Καλημερα!

Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα είπε...

H Zouzouna βαθμολογεί τον Ασκάρ...

Μια χαρά παιδί, όταν δεν ασχολείται με τα πολιτικά.

Θρήσκος, πάει στο ορος για όλους μας, λές και στέλνουμε αντιπροσωπεία, αλλά περνάμε τόσο καλά με τις αφηγήσεις, που είναι σαν να πήγαμε εμείς (γμ το άβατό μου μέσα...@*@*@*@*)

Λεξιλάγνος, όταν τον πιάσει, με πόστ ιδιαίτερα επιμορφωτικά!

Χαρεμιτζής, όταν του περνάει κι όταν κάνει βόλτες δώθε κείθε, για γνωριμίες ή να διατηρήσει τις ήδη υπάρχουσες

Παιδί με αρχές και ηθική - κατά καιρούς -, αλλά παιδί στο βάθος.

Νέος για σπίτι, με αγάπη στον πλησίον και την οικογένεια...

Αντε ρε κορίτσια, βάλτε ένα χεράκι να το νυμφεύσουμε το παιδί μας!!!

takis είπε...

Οι γαλιφιές της ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ μακρυά απο μένα...

Ενας "βαθύς" Πασόκος είσαι που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση και γλείφει όλους ανεξαιρέτους τους υπουργούς..
φαντάσου οτι το μόνο 6άρι δόθηκε στην Αννούλα Διαμαντοπούλου γιατί την θεωρείς ανέραστη ! (είσαι και σεξιστής του κερατά!)
9αρι στον άλλον γόη των καυτών Ελληνικών νησιών κ.Ραγκούση...
9αρι στον Λοβέρδο?..ο γόης της γειτονιάς..των Δυτ. Προαστίων..
8αρι στον χοντρό Βενιζέλο γιατί δεν του μιλάνε οι Γερμανοί ?!...
(Αναρωτιέμαι τον Πάγκαλο γιατί τον άφησες απ'εξω...δεν χόραγε ε?!)
Ελεος..τη Λούκα την έθαψες..
(λες να φοράει στριγκ?)
το Τινάκι το υπερεκτιμάς και αυτό (οκ δεν ήθελε τα τέλη αλλά ΑΡΓΗΣΕ πολύ να δηλώσει τη θέση της....)
το πολύ 5 θα της έδινα και σιγά το ροκ που είναι....φιγούρα και βιτρίνα...αλλά της εχω αδυναμία και εγω...κυρίως γιατί εχει απέναντι της το βαθύ ΠΑΣΟΚ ..κάτι σαν του λόγου σου δηλ.

ΥΓ Εχεις δεί μια Θεσ/κια που προωθεί ο Σαμαράς για το περιβάλλον?...άριστα 10!

marilia είπε...

6;;;;;;;;;;; ΈΞΙ;;;;;;;; Έ-Ξ-Ι;;; Γιατί, τι έκανε; Ή μάλλον έκανε... αλλά τι! Η κλίμακα, ξέρεις, ξεκινά από το μηδέν(0).

takis είπε...

Ξέχασα, αυτός ο υπουργός με τα μαύρα που κάθεται δίπλα στον Γιώργο ποιός είναι?
δεν έχει βαθμό?..

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Δείμε, δεν έχει παραπάνω ο Βενιζέλος, γιατί είναι μΠΑΟΚτζής και την Κυριακή παίζουμε στο Καραϊσκάκη!
Η Μπατζελή δεν χρειάζεται στήριξη, έχει κάτι καρύδια σαν πεπόνια!

Χριστινάκι, θεολόγος άνθρωπος είμαι, να είμαι και λίγο μεγαλόψυχος;

Ζουζούνα, οι πολιτικές διαφορές προκαλούν ισχυρό κλονισμό σε γάμους και συνιστούν λόγο διαζυγίου! Το ξέρεις;

Τάκη:
α) αν σε έχουν χυλοπιτιάσει κάμποσες ΠΑΣΟΚες στη ζωή σου (και πολύ καλά σου έκαναν) δεν φταίμε εμείς τίποτα να υφιστάμεθα τον τυφλό και ξετσίπωτο αντι-ΠΑΣΟΚισμό σου!
β)στην Λούκα της έβαλα μόνο 8, γιατί είμαστε εραστές και δεν θέλω να κατηγορηθώ για νεποτισμό!
γ)για το Τινάκι, τι να πω... όσα δεν φτάνει ο Τακούλης τα κάνει κρεμαστάκια (και πενταράκια).
δ) ε, όχι και "θεα Σαλονικιά" ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης!
ε) ο παπάς, δίπλα στον Γιώργο, προσεύχεται για την μακροημέρευση της κυβέρνησης. Γι' αυτό και παίρνει "Δέκα με Άγιο Πνεύμα"!

Μαριλίτσα, εσύ έβαλες σε κανένα προτάκι στο α' τρίμηνο κάτω από 6;

Βάσσια είπε...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είναι μεγάλες μου "συμπάθειες" από παλιά, αλλά όχι άκριτα. Είναι άνθρωποι με λόγο και πολιτικοί με "γκατς" (λέω εγώ).

Ο Ραγκούσης, και ο Παπακωνσταντίνου, πρόσφατες. Τους θεωρώ υγιή και ηθικά στοιχεία.

Η Τίνα Μπιρμπίλη εντελώς καινούργια, αλλά όχι αμελητέα.

Μένει να αποδείξουν και οι μεν και οι δε ότι μετράνε την πολτική τους "καριέρα" με έργο και σύμφωνία πολιτικών επιλογών-ιδεολογίας κι όχι ψηφοθηρίας.....

Μένει είτε να διαψευστώ (για μία ακόμη φορά), είτε να επαληθευθώ).

Καλησπέρα σας Ασκαρ
:-)

Σπίθας είπε...

Πάνω- κάτω, καλά τα πήγες. Φόρτωσες, βέβαια, στο πρώτο τρίμηνο. Να δούμε και στις γραπτές εξετάσεις.

Το Περιβάλλοντος, είναι στρατηγικής σημασίας. Δεν είναι μόνο τα τέλη..
Είναι νωρίς για μεγάλους βαθμούς στην κ. Μπιρμπίλη. Έχει δρόμο ακόμη, θα δούμε.

Ο Χρυσοχοϊδης, χρειάζεται πίστωση χρόνου.
Λοβέρδος, Παπ. και Χρυσοχοϊδης, είναι σε θέσεις κλειδιά.
Έχουν δύσκολο έργο, αλλά έχουν τις ικανότητες.
Αρκούν, όμως αυτές, από μόνες τους;
Θα δούμε.

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Με λίγα λόγια και με Ακαδημαικά μέτρα, η συνολική βαθμολογία σου είναι Άριστα. Πρόκειται για την πιο ιδιαίτερη κυβέρνηση που είχε ο τόπος στην πιο ιδιαίτερη και απαιτητική εποχή. Είναι αναγκασμένοι να κινούνται σε ναρκοπέδιο και τους βομβαρδίζουν ταυτόχρονα..
Δεν είσαι γενναιόδωρος, αλλά πραγματικά δίκαιος. Οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, απ΄αυτές που έχουμε γνωρίσει έως τώρα, θα είχε ήδη παραδόσει..

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Βάσσια, όσοι έχουμε "καεί" απ' την Αριστερά, φυσάμε και το γιαούρτι (ΠΑΣΟΚ); χαχα

Σπίθάκο, καλά το πας! Άντε, και στην αξιολόγηση των 6 μηνών, να έχουμε και τον δικό σου, τον Κουβέλαρο!
(ρε κερατά, ποτέ δεν το περίμενα να θέλω ρουσφέτι απ' το ΠΑΣΟΚ και να παρακαλάω εσένα!)

Ορεινέ, η βαθμολογία θα ανέβαινε περισσότερο αν έβαζα και τους Ρέπα, Γερουλάνο και Καστανίδη!

marilia είπε...

Τα Πρωτάκια δεν παίρνουν βαθμούς στα τρίμηνα. Γίνεται περιγραφική, προφορική αξιολόγησή τους όμως και ενημερώνονται οι γονείς τους. Και, ναι, δύο πρωτάκια πήραν "κάτω από τη βάση".

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μαριλίτσα, η Αννούλα δεν είναι για "κάτω απ' τη βάση".
Δεν είναι "μπάζο", έχει ικανότητες, αλλά και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της!
Πάντως, κι εγώ "περιγραφική αξιολόγηση" έκανα!
Όσο για τον "κηδεμόνα"... ασφαλώς και λαμβάνει γνώση! Δεν το κατάλαβες πως είμαι μυστικοσύμβουλος επικοινωνίας του Τζωρτζ;
Μην εκπλαγείς αν τον Σεπτέμβριο δεις την Αννούλα υποψήφια δήμαρχο στην Αθήνα...

Ανώνυμος είπε...

Μπιρμπίλη : εννιά συν γιατί είναι και ποδηλάτισσα όπως και ο υπ.Εξωτερικών που αν μάθει να βάζει την αλυσίδα του σωστά θα του βάλω οχτώ συν.


Μπατζελή : άριστα απλά γιατί μπορούσε να ξεφτιλίσει τον προκάτοχό της με τα αίσχη που διέπραξε στο υπουργείο και δεν το έκανε...


Κατσέλη: οχτώ ...της ανταποδίδω τον βαθμό που μου έβαλε στο μάθημά της(μακροοικονομία)...δεν μπορώ να πω ήτανε καλή...


Διαμαντοπούλου: οχτώ ... δεν ξέρω μου βγάζει έναν ερωτισμό...εντάξει θα το κοιτάξω στο γιατρό...

Παπακωνσταντίνου: οχτώ θα συμφωνήσω μαζί σου, συμπαθέστατος και αεικίνητος...μέχρι και στο άλ τζαζίρα εξηγούσε την κατάσταση της οικονομίας μας...και ένα συν παραπάνω γιατί κατατρόπωσε το λαμόγιο που λέγεται Παπαθά...


Ραγκούσης: θα περιμένει λίγο ακόμη την βαθμολογία του στο επόμενο τρίμηνο...γιατί από προθέσεις...!Λοβέρδος: εννιά γιατί και είναι ειλικρινής...


Βενιζέλος: όταν μειώσει τις αμυντικές δαπάνες θα του βάλω 9...τώρα θα πάρει 7...


Ξενογιαννακοπούλου: ρε γαμώτο δε βλέπετε...αλλά διάβασα ότι επιστρέφει χιλιάδες εμβόλια...αν της κόψουν και πιστωτικά τιμολόγια θα πάρει 8...

Χρυσοχοϊδης: αυτός θα βαθμολογηθεί το επόμενο εξάμηνο...θα μου πάρει καιρό να μετρήσω πρώτα τα τρομοκρατικά χτυπήματα...


Ρέππας : η ακύρωση των νέων αυτοκινητοδρόμων του Σουφλιά στο λεκανοπέδιο τον οδηγεί κατευθείαν στο 8, αν τους αντικαταστήσει δε, με ποδηλατόδρομους θα παίρνει πάντα τιμής ένεκεν δέκα με τόνο ...

Πάγκαλος: κάτω από τη βάση....αντιαισθητικός...πώς πριν μερικά χρόνια κατηγορούσε τον Παπανδρέου και τώρα είναι το νούμερο δύο της κυβέρνησής του?...Και τόσα χρόνια πια...ας πάει να καλλιεργήσει το αμπέλι του...τον βαρεθήκαμε.......Άντζελα: θα βάλω έντεκα...χαλάλι της...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ο υπ. Εξ. πρέπει να μάθει ακόμη να μην τον δαγκώνουν σκυλιά στην ξηρά και σκυλόψαρα στη θάλασσα, να μην κάνει σαρδάμ και να μην ξεπουλάει την Ελλάδα στους Τούρκους, στους Αμερικάνους, στους Εβραίους, στους Γερμανούς και, ίσως, στους Σουαχίλη!

Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα είπε...

Σιγα μην ασχοληθώ με τους Πασόκους να τους βάλω και βαθμό!
Οπου θέλω βαθμολογώ !!!
Κι αφού δεν είμαι παντρεμένη, γιατί να πάρω διαζύγιο? Εεεεεεεεε?
και αφού δεν πρόσεχες τις επαφές σου. τις πταίει?
και αφού τους ψήφισες, τι τους βαθμολογείς? άριστοι είναι!!! σκάσε και δούλευε! ΓΙατί αυτοί... μας δουλεύουν!

Side21 είπε...

Πω πω πω !!!
Τι γίνεται εδώ ;;;
Εξεταστική Πανελληνίων ...
Δεν μας είπες όμως η βαθμολογία ...
είναι με Άριστα το 10, το 20, το 100 ...

Ισχύει βεβαίως βεβαίως και το ρητό ...
" Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό " !!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ζουζουνίτσα, αν ποτέ σκεφτείς να παντρευτείς, να προτιμήσεις ΠΑΣΟΚο!
Θα ρίχνεται πρώτα έναν τσακωμό για τα πολιτικά, και μετά θα "βγάζετε τα μάτια σας" με μεγαλύτερο πάθος...

Side, ξέρω ότι τα "αριστερά ναυάγια" παρακαλούν, κατά βάθος, να αποτύχει η κυβέρνηση!
Στο όνομα πάντα της ... "αντικειμενικότητας"!

Καλό σ/κ παιδιά!

Βάσσια είπε...

Για τον Παύλο Γερουλάνο να βάλεις μοναδικό θέμα!
;-)
Μου αρέσει αυτό το αριστοκρατ-κολλεγιακό-ελιτιστικό στυλάκι.... ως άγγλος ευγενής!

Ζεστή καλημέρα!
(μου αρέσει ο άνθρωπος ε)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Βασσούλα, με τον Άδωνη-Γερουλάνο έχουν ξετρελαθεί όλοι οι γκέυ!

Unknown είπε...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ