Σάββατο, Μαΐου 23

Ανακαλύψαμε κι άλλα ... "πράσινα παπαγαλάκια"!


Σε προηγούμενο ποστ αποκαλύψαμε την πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλει φόρο ακόμη και στην ... περιφέρεια των γυναικών (τον γνωστό "κωλο-φόρο)!
Σήμερα, ένα ακόμα "πράσινο παπαγαλάκι", η γνωστή νεοδημοκρατική εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", αποκαλύπτει πως η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μας επιβάλει "φόρο ομιλίας"!
Από τη Δευτέρα των εκλογών, και εφόσον δεν έχει δει ... "τον ουρανό με τ' άστρα", θα επιβάλει φόρο 10% σε κάθε ανανέωση της κάρτας
των κινητών! Ανάλογη αύξηση αναμένεται και στο τέλος συνδρομητών της κινητής τηλεφωνίας!
Επίσης, προγραμματίζει αύξηση 15-20% στον φόρο κατανάλωσης καυσίμων!
Οι άνθρωποι είναι ασυγκράτητοι φορομπήχτες. Δεν μπορούν να κάνουν υπομονή ούτε 10 μέρες μέχρι τις εκλογές! Θέλουν εδώ και τώρα να μας φορομπήξουν! Ε ρε παπαγαλάκια που τους χρειάζονται!

Παιδιά, ένα είναι σίγουρο: αν η κυβέρνηση δεν νιώσει την Κυριακή των εκλογών σοκ και δέος, θα το νιώσουμε εμείς την Δευτέρα το πρωί!
Κι όταν λέμε "σοκ και δέος" εννοούμε: ποσοστό κάτω του 30% και διαφορά τουλάχιστον 10 μονάδες...

Τι ειν' τούτο πάλι; Ένα ακόμη "πράσινο παπαγαλάκι", ο επίσης νεοδημοκρατικός "Ελεύθερος", κάνει μια σοβαρή αποκάλυψη-καταγγελία: πίσω απ' τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα, κρύβεται μυστική συμπαιγνία Νέας Δημοκρατίας-Σύριζα!
Ξέρετε τώρα εσείς... όπως έγινε και με τον δήθεν "νόμο πλαίσιο" της Μαριέττας το 2007, όπου η ψήφισή του αναβαλλόταν επί ένα οκτάμηνο, για να γίνονται καθημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και να καρπώνεται πολιτικά οφέλη η κυβέρνηση, ως δήθεν θεματοφύλακας της τάξης και ασφάλειας, και ο Σύριζα ως δήθεν υπερασπιστής των φοιτητών και μπροστάρης των κοινωνικών αγώνων...
Τα συνεταιράκια ξανά σε δράση, στην πλάτη πάντα του ελληνικού λαού!

16 σχόλια:

Αστερόεσσα είπε...

-Πρόβλημα;
-Πρόβλημα!

Κι αίσθημα ευθύνης!

Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης... ღღღ

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αστερούλα, κάποια στιγμή θα σπάσει η "γαλαζοκόκκινη ομερτά" και θα βγουν πολλές βρωμοδουλίτσες στη φόρα!
Πρόσεξες πώς ο γράφει ο "Ελεύθερος";
... "η πιό ύποπτη συμμαχία κυβέρνησης-Σύριζα"! Δηλαδή υπάρχουν και άλλες που η εφημερίδα τις αξιολογεί ως λιγότερο ύποπτες!

Αλλά ξέχασα... εσύ αστυνόμισσα Σαϊνω ερευνάς ακόμα την "ροζ βίλα"!

Αστερόεσσα είπε...

To διάβασα. Κατασκιάχτηκα κι ιδρώς κρύος με έλουσε!

Αφού να φανταστείς, δε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ μόνο και μόνο απ' αυτή σου την ανάρτηση!

Από τούδε και στο εξής θα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εναλλάξ, όπως οι υπόλοιποι συνάνθρωποί μου και αγνοί πατριώτες. Μπορεί να δω και προκοπή. Αμάν πια με το κόλλημά μου "όχι στα ρουσφέτια".

Αλήθεια, εσείς τι μου τάζετε; Με το φόρο στις περιφέρειες σκορδοκαϊλα μου, γιατί κοντεύω πάλι να εξαφανιστώ. Για τα κινητά, χέστηκα, ζήτημα είναι αν κάνω δύο τηλεφωνήματα το μήνα.

Τώρα εσύ που είσαι στα μέσα και στα έξω, ρώτα το δικό σου αν ισχύει εκείνη η προεκλογική υπόσχεση του 2004 με το "τζάμπα ίντερνετ στους αγρότες", κι αν μπορεί λιγουλάκι να το επεκτείνει στους υπερ-αποκεντρωμένους μετανάστες στον παγωμένο Βορρά.

Αστερόεσσα είπε...

Αλήθεια, εσένα τι σε κόφτει τόσο για τα ιερά της ροζ βίλλας;

Στοιχηματίζω πως μέχρι και ο Πρόεδρος είναι βέβαιος ότι είναι ανίερη. :-Ρ

Αστερόεσσα είπε...

Κάτσε να ζητήσω ακρόαση κατ' αντιπαράθεση μαζί σου με τον Πρόεδρό σας, χμμμμ....

Για πού είπαμε θες εκείνη τη μεταθεσούλα; Για το Φαρμακονήσι;

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αστερούλα, δεν έχεις κι άδικο... Η πολιτική του Καραμανλή είναι αδιάφορη για δύο μόνο κατηγορίες πολιτών: γι' αυτούς που δεν ξέρουν τι έχουν και γι' αυτούς που δεν έχουν τίποτα!
Εμένα δεν με κόφτει για τη "βίλα"! Εσύ τρώγεσαι συνέχεια με αυτή! Σιγά τώρα μην βρεις χρόνο ν' ασχοληθείς με τα παιχνιδάκια που παίζει πίσω και πάνω στις πλάτες σας η αλητοπαρέα των Αλαβανοτσιπράκηδων...
Μαζί σου πάω παντού... Καστελόριζο, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Καρπενήσι...

Αστερόεσσα είπε...

Μπράβο. Αφού πας μαζί μου παντού, κάτσε τώρα στην ουρά και πάρε κι εσύ νουμεράκι, όπως οι υπόλοιποι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι.

Όταν έρθει η σειρά σου, θα δεις το νούμερό σου να αναβοσβήνει με κόκκινα γράμματα στο φωτεινό πίνακα. ~☺~

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Για τα φορολογικά - οικονομικά, τα έχουμε πει πολλές φορές.
Εκεί που υπάρχει πολύ ζουμί, είναι στο ζήτημα της "αριστεροδεξιάς" ανωμαλίας. Είναι παλιά Ιστορία, που πάντα κα΄νει κακό στον τόπο. Πιστεύω ότι ειδικά η υπόθεση "Γερμανός" έχει αρκετό βάθος.

Αυτό που πρέπει πάντως να μας απασχολήσει είναι η στάση των νταβαντζήδων των ΜΜΕ. Χτυπάνε το Γιώργο, γιατί μάλλον δεν τους κάθεται. Και μάλλον δεν τον κρατάνε από πουθενά, κι' αυτό τους έχει τρελάνει. Δείτε το σημερινό Βήμα, εμετικό όσο ποτέ. Πανικό έπαθε ο Ψυχάρης, από την πρόταση για επαναφορά της λίστας και εφαρμογή "Γερμανικού" μοντέλου. Οι μάσες τους πρέπει να τελειώνουν, και ο Γιώργος μπορεί..

Αστερόεσσα είπε...

Σαφέστατα! Έχει δίκιο ο Ορεινός! Ο Γιώργος μπορεί κι αυτός να αθληθεί! Το προσπαθεί ο άνθρωπος και ποδήλατο κάνει... Ε, τώρα αν τραυματίστηκε το χέρι του στην αλυσίδα, σάμπως και του Κώστα δεν του κόπηκε το χέρι απ' το χαρταετό; ~☺~

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Αστερόεσσα,
Ο Γιώργος είναι Nordic πολιτικός και τον θαυμάζεις. Είναι το στυλ σου. Ποδήλατο, άθληση, υγιεινή ζωή, κοσμοπολιτισμός.

habilis είπε...

Pε παιδιά έλεος.
Είμαι φιλόζωος.
Τα παπαγαλάκια δουλεύουν νηστικά.
Ουτε ένα σπυρί καναβούρι δεν τους έχουν δώσει.
Μεταχρονολογημένη επιταγή έχουν πάρει από τον αυτόματο Πιλάτο.

Αστερόεσσα είπε...

@ Ορεινέ,

Να βγω μαζί του, λες;

Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε... Εγώ το ντουμανιάζω κιόλας κι αυτός είναι και αντικαπνιστής... πέρα από κάτι μαυράκια στη γλάστρα στο μπαλκόνι στα νιάτα του... τότε που ήταν τρελόπαιδο και του ανέμιζε ο αγέρας τα μαλλιά...

Θα εξετάσω αν η μύτη του υπόσχεται νύχτες τρέλας... ~☺~


@ Habilis,

άσε τα παιδιά ελεύθερα να εκφραστούν. Και τις Κυριακές, όταν πηγαίνεις στο Ζάππειο και βλέπεις διάφορους τυπάδες να αγορεύουν, σάμπως τους ψηφίζεις; ~☺~

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Αστερόεσσα,
Το κάπνισμα απαγορεύεται ρητώς και δια ροπάλου. Μιας και πιάστηκες με τις μύτες, δεν ξέρω για του Γιώργου, αλλά η δικιά μου είναι γεμάτη υποσχέσεις..ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Παίδες, πετάχτηκα για λίγο κατά Φάληρο μεριά, να πιώ ένα καφεδάκι στο Φλοίσβο και να επισκεφτώ και την έκθεση art-athina στο taekwodo...

Πρωτόγονε, με τέτοια κακομεταχείριση που υφίστανται τα καημένα τα παπαγαλάκια, τα βλέωπω να ψηφίζουν οικολόγους...

Αστερούλα, ο Ορεινός σκίζει από γκλίτσα κι από μύτη!

Αστερόεσσα είπε...

1. Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές. Υπάρχουν αντι-παθητικοί αντι-καπνιστές.

2. Μεγάλη μύτη έχει και ο Πινόκιο.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ας δούμε τι δήλωσε ο Πάγκαλος (φαίνεται πως είναι φαατικός αναγνώστης του Άσκαρ):

«Υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποια παπαγαλάκια από το ΠΑΣΟΚ που λένε ψέματα στο λαό. Τι λένε δηλαδή; Οτι υπάρχει στασιμότης, ότι ανεβαίνει η ανεργία, ότι τα εισοδήματα δεν φτάνουν πια κι ότι υπάρχει κρίση και μπροστά μας έχουμε έναν μεγάλο οικονομικό κίνδυνο. Αυτά όλα τα είπε ο κ. Καραμανλής και έδιωξε με τις κλωτσιές τον κ. Αλογοσκούφη, που ήταν ο βασικός παράγοντας, ο βασικός άξονας της οικονομικής του πολιτικής. Αν δεν συμβαίνει τίποτε κακό και δυσάρεστο, τότε γιατί έδιωξε με τις κλωτσιές τον κ. Αλογοκούφη και τον έχασα κι εγώ που τον είχα και τον περιποιούμουν κάθε τόσο. Αρα κάτι υπάρχει. Δεν ξέρω αν αυτό το λένε παπαγαλάκια, το λένε κοράκια ή το λένε κάργιες, αλλά πάντως κάτι υπάρχει. Κι αυτό το λέει όλος ο κόσμος. Ολοι αυτοί είμαστε παπαγαλάκια που συζητάμε για το οικονομικό πρόβλημα και την οικονομική κρίση; Και μαζί μας όλοι οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι, ο Ομπάμα; Ολοι παπαγαλάκια και ο κ. Καραμανλής σοβαρός με το μπλε κοστούμι και την ίδια φρασεολογία εδώ και πέντε χρόνια που δεν λέει τίποτε».