Κυριακή, Μαΐου 24

- Φεβρωνία, θες νερό;

- Τον κακό σου τον καιρό Άσκαρ, παλιο-πρασινοπαπαγαλάκι! Είναι, βρε συ, ποτέ δυνατόν, εγώ, μια αγνή ΟΝΝΕΔίτισσα, κι ο σύζυγός μου να έχουμε καταθέσεις άνω των 1,5 εκατ. ευρώ, 11 ακίνητα και μετοχές αξίας 1,28 εκατ. ευρώ;
Αγόρι μου δεν έχω καμία σχέση με τη
μεζονέτα στη Μύκονο, την αεροπορική εταιρεία "Athens Airways" και τους αδιαφανείς διαγωνισμούς στη Μύκονο και στον Μαραθώνα. Και, φυσικά, δεν έχω καμία ανάμειξη με τους σκανδαλώδεις διαγωνισμούς στο Δήμο Αθηναίων! Αυτά τα διαδίδει ο Σύριζα, το άλλο "πράσινο παπαγαλάκι"...

27 σχόλια:

Αστερόεσσα είπε...

Aν και όταν ξεκολλήσει η βελόνα, σφύρα μου. Πάω εδώ πιο κάτω στην ΕΒΓΑ για τσιγάρα. Δε θ' αργήσω.
Πες τα εσύ στο μεταξύ με τον Ορεινό.


Αν -παρ' ελπίδα- δεν έχω γυρίσει, βγάλε τα μάλλινα απ' το σκώρο, παράγγειλε και τα παπλώματα απ' το καθαριστήριο και ευτυχές το 2016! ❀

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Άσκαρ,
Έσκασε κι΄άλλο μπουμπούκι σήμερα. Της Φεβρωνίας γίνεται..
Αστερόεσσα δεν είπαμε να το κόψεις το ρημάδι; Θα έχουμε πρόβλημα να σε γράψουμε στο κόμμα!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αστερούλα, δεν περάσαμε ένα υπέροχο ... πρασινο-παπαγαλο-σαββατοκύριακο;

Ορεινέ, τι θερμοκήπειο διαφθοράς είναι τούτη δω η κυβέρνηση;

------ είπε...

ο κόσμος τόχει τούμπανο...που λένε
Καλο βραδυ Ασκαρούλη...παω στην Ελενίτσα

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Εσύ Νανούλα λίγα τα λόγια σου γιατί σε βλέπω δυσμενή στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Αστερόεσσα είπε...

Λοιπόν, για να μη μας ζαλίζεις, άντε να σου κάνω πρόβλεψη για τις Ευρωεκλογές.

Πρωταγωνιστής θα είναι η αποχή γύρω στο 40%, δε θα με εξέπλησσε και παραπάνω.

Θα ακολουθήσει ΠΑΣΟΚ με ίσο αριθμό εδρών ή 1 παραπάνω από τη ΝΔ.

Τρίτοι ή σωστότερα 4οι θα έρθουν οι Οικολόγοι και μετά δεν ξέρω αν θα έρθει το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, πιθανολογώ το ΚΚΕ και 1 έδρα θα πάρει και ο ΛΑΟΣ.

Τα σκάνδαλα είναι συνηθισμένα πράματα και όσο συνεχίζει η ατιμωρησία και οι πολώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα αυξάνει και το ποσοστό της αποχής. Αυτά.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αστερούλα, συγχαρητήρια! κλαπ κλαπ κλαπ (χειροκροτήματα είναι αυτά!)
Είσαι ο ιδανικός ψάλτης (και το παπαγαλάκι) της Δεξιάς;
Καταλαβαίνεις τι μας λες καλή μου;
α) Μην ασχολείστε με τα σκάνδαλα της συμμορίας Καραμανλή, σκάνδαλα πάντα γίνονται και θα γίνονται, οπότε αφήστε τους ανθρώπους ήσυχουν να καταληστεύουν το δημόσιο χρήμα!
β) Η αποχή θα είναι μεγάλη, άρα το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα θα έχει μικρή πολιτική βαρύτητα, οπότε... Κωστάκη και λοιπή συμμορία, μην χολοσκάτε, βουρ στον πατσά, κατακλέψτε τα πάντα, πηδήξτε μας στους φόρους, καταχρεώστε τις επόμενες γενιές με του κόσμου τα δάνεια, διαλύστε το κράτος!
γ) Ανεξάρτητα από την αποχή, δεν πρέπει να κοιτάμε την διαφορά των ποσοστών των δύο κομμάτων, αλλά την διαφορά των εδρών! Καραμανλή αρχινονέ, και να χάσεις με 5% διαφορά δεν είναι τίποτα, μόνο μια εδρούλα! Σιγά μην επηρεαστεί η πολιτική μας ζωή για μια κωλοέδρα! Συνεχίστε παλικάρια μου το θεάρεστο έργο σας! Η "ψευδοαριστερά του κώλου" είναι μαζί σας!

ΕΥΓΕ ΑΣΤΕΡΟΥΛΑ!

Αστερόεσσα είπε...

Αν συνεχίσεις στο ίδιο στυλ, όταν σου κάνω σοβαρή πρόβλεψη, σφύρα μου, αν με ξαναδείς να ασχολούμαι μαζί σου σοβαρά.

Αυτό σου είπα???????????

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Εγώ αυτό κατάλαβα!

Είδες τι παθαίνεις Αστερούλα άμα χάσεις την έξωθεν καλή μαρτυρία;

Τα έχω ψιλοπάρει μαζί σας! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσείς το βιολί σας... Ολύμπια ψυχραιμία, λες και διαβάζετε για την πολιτική ιστορία της Μεσοποταμίας τον 5ο αι. π.Χ.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Κούκλα, όταν μπαίνεις στη μάχη δεν κάθεσαι να σκεφτείς... "μάλλον θα κερδίσω, αλλά μπορεί και να χάσω, ίσως και να νικήσω αλλά θα μείνω ανάπηρος" κλπ
Καλά το λέω εγώ ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να περνάται δυο μήνες τουλάχιστον απ΄την σχολή αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο...

Αστερόεσσα είπε...

Δεν ξέρω αν έχω Ολύμπια ψυχραιμία ή γαϊδουρινή υπομονή μαζί σου, πάντως δηλώνω εξοργισμένη και κάποιες φορές δε θυμώνω ουρλιάζοντας, αλλά με πολύ ηρεμία και καλά θα κάνεις αυτό να το φοβάσαι περισσότερο, θα έλεγα.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Δεν φοβηθήκαμε τα λιοντάρια, θα τρομάξουμε με τις όνες;

Αστερόεσσα είπε...

Αυτό έχεις να μου πεις; Σκέψου το άλλη μία φορά, γιατί το χειροτερεύεις. :)

Σπύρος είπε...

Ψυχραιμία παιδιά,
εγώ έχω καναρινάκι!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Σπύρε, να 'ξερες κακομοίρη μου πόσο βαρύ χέρι έχει αυτή η Αστέρω...
Μην την βλέπεις έτσι αχαμνούλα...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Η Αστερόεσσα λειρουργεί, χωρίς να το θέλει, ως παπαγαλάκι του Καραμανλή και των νταβατζήδων που έχει από πίσω του. Μεγάλη αποχή, άρα αποδοκιμάζονται όλοι και όχι μόνο ο μπούλης, και διαφορά άντε 1 έδρας..Οι Πρετεντέρηδες το έχουν έτοιμο το παραμύθι. Είπαμε, το Γιώργο δεν τον ελέγχουν. Και ο Γιώργος δε δείχνει να τους γουστάρει, θέλει να πάει με άλλα άλογα.

Αστερόεσσα είπε...

Nα διαβάζετε καλύτερα τον εκλογικό νόμο.
Το ποσοστό αποχής στις Ευρωεκλογές του 2004 ήταν άνω του 36%. Για τα λοιπά απαξιώ.

takis είπε...

Πρασινοπαπαγαλακίαση...

Τι σας λέει ρε κακομοίρηδες η "γλυκειά" Αστέρω? ψυχρή πολιτική ανάλυση κάνει η γυναίκα...
σας τρομάζει αυτό?

Τι 40% αποχή ..και λίγα λέει..

Για λέγε τώρα,
έχω κάτι εκατομμύρια στην άκρη και δεν ξέρω τι να τα κάνω..έχεις καμία επενδυτική συμβουλή ..μήπως ενισχύσω κάποιο κόμμα?
και πρασινάκι νάναι δεν με ενοχλεί..

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Η αποχή των χαβαλέδων, θα είναι βούτηρο στο ψωμί των μεγάλων συμφερόντων. Θα το χρησιμποιήσουν για να διαιωνίσουν και εδραιώσουν την παρέμβασή τους. Οι Πρεντεντέρηδες θα πουν ότι αποδοκιμάζονται όλοι εκτός από αυτούς βέβαια. Πάρτε λοιπόν θέση ως προς την αποχή, να συνεχίσουμε τη συζήτηση..

Κούκος είπε...

Στ' άρματα στ' άρματα
εμπρός στον αγώνα
για την χιλιάκριβη τη γκλαμουριά

Αστερόεσσα είπε...

1. Σε κράτος όπου η διαφθορά κυριαρχεί και όλα τα κόμματα απεδείχθησαν στην πράξη αφερέγγυα είναι γελοίο να ενοχοποιείται ο ψηφοφόρος ο οποίος χωρίς να είναι απολίτικος ή δέσμιος στο όχημα κάποιου συγκεκριμένου κόμματος αποφασίζει να απέχει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση από τις κάλπες.

2. Εν προκειμένω δε μιλάμε για Βουλευτικές εκλογές, αλλά για Ευρωεκλογές και οι ποικίλοι οπαδοί των κομμάτων στα εντός Ελλάδας έχουν πλήρη άγνοια των ευρωπαϊκών πολιτικών σχηματισμών και των συσχετισμών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

3. Ως μετανάστης και χωρίς πρόσβαση στα ελληνικά ΜΜΕ θεωρώ υβριστική και προσβλητική οποιαδήποτε σύγκρισή μου με Πρετεντέρη ή με όποιον δημοσιογράφο. Αρκετά αυτή η τσίχλα για το πως θα μεθερμηνευτεί η δική μου πρόθεση ψήφου. Φυσικά και απ' όλους θα αποκωδικοποιηθεί κάπως και κατά το δοκούν.

4. Εάν η πρόθεση ήταν όντως να συνεχιστεί οποιαδήποτε συζήτηση, δε θα είχαμε στο ποστ αυτό όπως και στα προηγούμενα δογματισμούς. Και έχουμε.


Στο διά ταύτα: Ενδιαφέρεστε όντως για συζήτηση ή να κάνουμε ανταλλαγή μονολόγων, όπου δε θα υπάρχει ούτε και η ελάχιστη σύγκλιση, για να γυρίσουν κατόπιν οι Πρασινοφρουροί και να πουν λαϊκίζοντας ότι δικαίως επιζητούν τις αυτοδυναμίες συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα, όπως την Ένωση Κέντρου του Γέρου με το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ με την ΕΔΑ;

Αστερόεσσα είπε...

Καίτοι καλοπροαίρετη, δηλώνω ακόμη εξοργισμένη, αν δεν το έχετε καταλάβει. Αν περάσω το όριό μου, τότε θα σταματήσω τελείως να μιλάω. :)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ορεινέ, εσύ φταις που ήθελες να βάλεις και την Αστερούλα-Πρετεντερούλα στο ΠΑΣΟΚ! Καλά να πάθεις ...

Αστερούλα, πιές λίγο ξυδάκι (και το ρετσινόλαδο καλό είναι) κι έλα να συνεχίσουμε την κουβέντα...

Τάκη, εγώ ένα έχω να πω με την κατάντια της "ξεφτυλοαριστεράς": αφού δεν κατάφερε πέρσι να γίνει ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ και να μην αφήσει ούτε κοκαλάκι αμάσιτο απ' το δημόσιο ταμείο (γιατί τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι οι ... αριστερούληδες)τώρα το έριξε στην "απαξίωση του πολιτικού συστήματος" και στην αποχή!
Όταν κάποιος δεν μπορεί να επιλέξει μεταξύ 50 συνδυασμών και το παίζει... αποχάκιας, είναι είτε ψυχάκιας είτε κάτι άλλο!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Επειδή της Τετάρτη έχουμε τον μεγάλο τελικό του τζάμπιονς λιγκ, λέω να ετοιμάσω ένα μικρό αφιερωματάκι για να χαλαρώσουμε λίγο και να τα ξαναφτιάξω με την Αστερούλα...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αααα, ξέχασα να πω στον Κούκο πως τα κειμενάκια του είναι υπέροχα, μακράν τα καλύτερα απ' όσα προλαβαίνω να διαβάσω στην μπλογκογειτονιά μας...

Αστερόεσσα είπε...

Oμίλησα και υπερανέλυσα! Οι έχοντες δείκτη ευφυΐας άνω του 75 δύνανται να κατανοήσουν.

Οι λοιποί δε θα κατανοήσουν και ποτέ, οπότε τσάμπα κάλλους βγάζουν τα χέρια μας στις σεντονιάδες. Υγιαίνετε! Και με τη Νίκη! :)

mortal είπε...

Μ' αρέσετε όλοι, ωρέ!