Παρασκευή, Οκτωβρίου 16

Οι φασίστες της "Αριστεράς"!

Η μείωση των εκλογικών τους ποσοστών, η ανέλπιστη ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και η εντυπωσιακή απήχηση της νέας κυβέρνησης στην κοινή γνώμη, έφεραν τις ηγεσίες των δύο "αριστερών" μας κομμάτων στα όρια της απελπισίας.
Έπρεπε επειγόντως "κάτι να γίνει" για να πριονιστούν τα πόδια της κυβέρνησης, να ταυτιστεί το ΠΑΣΟΚ με τη Δεξιά, να ανατραπεί το ευνοϊκό για το Γιώργο πολιτικό κλίμα που κοντεύει να σκορπίσει στους τέσσερις ανέμους τα μικροκομματικά συμφεροντάκια των δύο παραμάγαζων της Αριστεράς!
Έτσι, μπήκε σε εφαρμογή το "σχέδιο". Μη φαντάζεστε κάτι πρωτότυπο κι αποτελεσματικό.
Παλιά ξινά σταφύλια. Οι γνωστές ξεπερασμένες μέθοδοι των γραφικών γραφειοκρατών της Αριστεράς. Πριν η κυβέρνηση πάρει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, πριν ο νέος Υπουργός Εργασίας κλείσει τρεις μέρες στη θέση του, οι γνωστοί "τραμπούκοι-φασίστες" της ψευτοαριστεράς "πιάνουν δουλειά".
Με πρόσχημα κάποια δίκαια αιτήματα των εργατών, οργανώνουν "διαδήλωση" στο Υπουργείο, προκαλούν σκοπίμως κλίμα έντασης, και δήθεν "αγανακτισμένοι" επιχειρούν να μπουκάρουν στο Υπουργείο.
Αν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν αντιδράσουν, καταλαμβάνουν τα γραφεία, κρεμάνε απ' τα παράθυρα πανό, απαιτούν απ' τον Υπουργό να "υπογράψει εδώ και τώρα την αποδοχή των αιτημάτων τους", αλλιώς τον ξεβρακώνουν, γελοιοποιούν το κράτος, καταλύουν κάθε έννοια τάξης και κράτους δικαίου, ρίχνουν νερό στο μύλο των Καρατζαφέρηδων που θα ξεσηκωθούν για το "κράτος που καταλύθηκε", "την αναρχία που επικράτησε" κλπ
Αν, πάλι, οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμποδίσουν, στήνουν άλλο (άγριο) πατιρδί! Μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης αρπάζουν καδρόνια και λοστάρια, κάνουν επιδρομή και καταστρέφουν το καφενείο παρακείμενου βιοπαλαιστή, σπάζουν καρέκλες κι αφαιρούν τα καρεκλοπόδαρα, και ιδού το υπερθέαμα της σύγκρουσης της "εργατικής τάξης" με το "ταξικό κράτος"!
Τη σκυτάλη παίρνουν οι "παπαγάλοι" που αναπαράγουν τις βλακείες περί "αυταρχικής και ανάλγητης κυβέρνησης", περί "τι ΠΑΣΟΚ τι Δεξιά" και λοιπά μυθεύματα!
Όμως, οι ανεγκέφαλες ηγεσίες της ψευδοαριστεράς κάνουν ένα τραγικό λάθος. Υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού. Κι όποιος το κάνει αυτό, αργά ή γρήγορα, θα τιμωρηθεί σκληρά. Και η ψευδοαριστερά, μάλλον θα πληρώσει πολύ σύντομα το λογαριασμό της φασιστικής νοοτροπίας και τακτικής της...

12 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Εκτός από το φασίστες θα συμφωνήσω απολύτως (όσο κι αν δε σε έχω συνηθίσει). Αποτελέι μοναδικό γεγονός αμέσως μετά τις εκλογές (μόλις 2 μέρες -αν θυμάμαι καλά), εκλογές που ήττα των αριστερών κομμάτων που μείωσαν τις δυνάμεις τους, να έχουμε μία τέτοια κινητοποίηση (ειδικά όταν τα σχετικά σωματεία ελέγχονται από το ΚΚΕ).

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι όντως συνάντησαν τον Υπυοργό, όπως έπρεπε κόσμια και ωραία, αλλά όταν εκέινος σημείωσε ότι δε δίνει έγγραφη σχετική διαβεβαίωση, αποφάσισαν να κάνουν σαματά. Αυτό δεν έιναι συνδικαλισμός αλλά γελοιογραφία της πάλης των τάξεων.

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Παλιές γνωστές ιστορίες Άσκαρ. Τους έχουμε μάθει πια. Είναι δεκανίκια, το καταμαρτηρεί η Ιστορία..Έγραψα κάτι σχετικό:

http://touch-the-end.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html

Ταχυδρόμος! είπε...

Νομίζω πως ήδη, έχει αρχίσει να το πληρώνει!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Δείμε, εγώ τα λέω έξω απ' τα δόντια, κι όχι κουλτουριάρικα σαν κι εσένα!
Κι επειδή τους ξέρω κι από μέσα τους τύπους, θα έλεγα πως είναι χειρότεροι κι από φασίστες!

Ορεινέ, δεν ξέρω αν πρόσεξες, αλλά οι σημερινές Δεξιές εφημερίδες υιοθέτησαν πλήρως την εκδοχή του ΚΚΕ για τα χθεσινά επεισόδια: το "κακό" ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές αηδίες!
Τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα γράφεις και το ιστολόγιό σου: το ΚΚΕ ανασταίνει τη Δεξιά. Όπως και το 1944 όταν με τα εγκληματικά του λάθη μετέτρεψε τη δωσιλογική Δεξιά σε "πατριωτική-εθνική"!
Ντροπή τους!

Ταχυδρόμε, η εποχή της ιδεολογικής ασυλίας της ψευτοαριστεράς πέρασε ανεπιστρεπτί! Από δω και περα θα τους χτυπάμε κάτω σαν χταπόδια! Εννοείται, βέβαια, με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους!
Στηλιάρια μόνο οι χρυσαυγίτες παίρνουν, τα ΚΝΑΤ του ΠΑΜΕ και οι κουκουλοφόροι-εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Οι ηγέτες της ψευδοαριστεράς δρούνε πάντα προβοκατόρικα.
Και δεν είναι μόνο το ΚΚΕ.
Την ίδια ώρα οι "ψυχασθενείς" του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να στήσουν ανάλογο σκηνικό με τους κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια για να προκαλέσουν τη βίαιη επέμβαση της αστυνομίας.
Ουσιαστικά ζω στα Εξάρχεια και ξέρω τι σας λέω.
Οι "ψυχασθενείς" θέλουν να "αναγκάσουν" την αστυνομία να χρησιμοποιήσει γκλοπς, δακρυγόνα και βόμβες κρότου για να βγουν και να φωνάζουν: "δεν σας τα λέγαμε, τίποτα δεν αλλάζει, τι ΠΑΣΟΚ τι Δεξιά"!
Ντροπή τους...

anima rana είπε...

Πες τα !!!! Πες τα!!!!

patsiouri είπε...

E,αφού το έχει ομολογήσει και ο βρυκόλακας, δε θα υπήρχε αριστερά χωρίς αυτόν!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Βατραχάκι, το επαναλαμβάνω: από δω και πέρα ο αγώνας θα είναι διμέτωπος!
Κάθε φορά που θα βγάζει γλώσσα η "φασιστική αριστερά" θα της την δίνουμε να την καταπιεί!

Πατσουράκι, η ψευδοαριστερά κάνει συλλογή ιστορικών λαθών και ... βρυκολάκων!

mortal είπε...

Δυστυχώς έχεις, εν πολλοίς, δίκιο...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Όπως το 'πες Μορταλάκο... "δυστυχώς"!

mahler76 είπε...

e kala to KKE to ehei parakanei...

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μαλεράκο, ας είχαν τουλάχιστον κάποια φαντασία, ας έκαναν κάτι πρωτότυπο, ας ντυνόντουσαν Στάλιν, Μάο, Εμβέρ Χότζα, κάτι πιο σικάτο ρε γμτ!