Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22

Η συντριβή του αλαζόνα!

Οι παρατρεχάμενοι είχαν να το λένε: "κάθε φορά που πάμε να φάμε σε ταβέρνες, την εύνοια του πρωθυπουργού κέρδιζε όποιος θα έλεγε τα καλύτερα ανέκδοτα εις βάρος του Γιώργου"...
Οι εκλογές προκηρύχθηκαν σκόπιμα εν όψει της ΔΕΘ. Γιατί ο Καραμανλής ήταν σίγουρος πως θα κατατρόπωνε τον "βλάκα τον Γιώργο"!
Τα "γαλάζια παπαγαλάκια" προσπαθούσαν να ντοπάρουν τον διαλυμένο κομματικό στρατό: "στη συνέντευξή του ο Καραμανλής θα γυρίσει το παιχνίδι τούμπα"! Και πιο το αποτέλεσμα; Μετά την άνοδο του Γιώργου στη Σαλονίκη η διαφορά εκτοξεύτηκε απ' το 4% στο 7%!
Το περασμένο σαββατοκύριακο στις "πεθαμένες" γαλάζιες οργανώσεις κυκλοφορούσε το ίδιο μονότονο μήνυμα: "στα ντιμπέιτ ο Καραμανλής θα σαρώσει! Θα φανεί πόσο βλάκας και ανύπαρκτος είναι ο Γιώργος"! Κι όλοι περίμεναν τον Γιώργο "να πέσει απ' το ποδήλατο"!
Η αποψινή τηλεμαχία έδειξε πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς! Κατατροπώθηκε μέσα στο ίδιο το γήπεδό του. Εκεί που θεωρούνταν ανίκητος! Στον τηλεοπτικό διάλογο και, μάλιστα, στον απευθείας.
Έπρεπε να βλέπατε τα πρόσωπα των (ελάχιστων πλέον) φανατικών νεοδημοκρατών αμέσως μετά το τέλους του ντιμπέιτ! Πραγματική κηδεία...


6 σχόλια:

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αν προσέξατε, στο τέλος του ντιμπέιτ ο Καραμανλής πρότεινε μία ακόμη τηλεμαχία!
Έκανε σαν εκείνους τους χαρτοπαίχτες που χάνουν όλη νύχτα και μόλις ξυμερώνει παρακαλάει για έναν ακόμα "γύρο", μπας και ρεφάρει...

Είχε καταλάβει ο μπουχές πως έπαθε μεγάλη νίλα και ζητάει την παράταση του αγώνα μπας και σκοράρει!

Πόσο γελείος είναι τελεικά...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Η ήττα για τη ΝΔ και τον Καραμανλή προσωπικά πρέπει να είναι Ιστορική. Ο λόγος είναι απλός: ο εμπειγμός και η κοροϊδία δεν μπορεί να περνούν έτσι...
Πρέπει να δωθεί ένα γερό μάθημα! ΝΑ μην επαναληφθεί το φαινόμενο μιας ανύπαρκτης κυβέρνησης, ενός ανύπαρκτου πρωθυπουργού, και μιας χώρας στην οποία να αλωνίζουν οι σπείρες, οι μαφίες και οι νταβατζήδες..

Ταχυδρόμος! είπε...

Αλλάζουμε το κλίμα. Αλλάζουμε τη χώρα.

takis είπε...

Βέβαια, σχόλια απο την άλλη πλευρά λένε οτι του ζήτησε και άλλη τηλεμαχία για να τον αποτελειώσει!

Τι να πιστέψουμε εμείς οι απλοί αγνοί πολίτες...

ΥΓ Πως είπες οτι την λέγανε αυτή την τρανς σε προηγούμενο ποστ σου?
χθες για πρώτη φορά παρατήρησα κάτι λικνίσματα στην τηλεμαχία...
θεός φυλάξει..

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ορεινέ, το έχω ξαναπεί: η εκλογική συντριβή της συμμορίας Καραμανλή θα είναι και η πολιτική παρακαταθήκη μας για τις επόμενες γενιές!
Να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή! Και απόδειξη πως δεν μπορεί ένας άνθρωπος (και μάλιστα μπουχές) να εξαπατά τόσους πολλούς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα...

Ταχυδρόμε, η χθεσινή εμφάνιση των αρχηγών ήταν χαρακτηριστικότατη. Ο Καραμανλής μίζερος όσο ποτέ, μιλούσε διαρκώς για ένα μαύρο παρελθός και ένα ζοφερό μέλλον.
Ο Γιώργος έδειξε πως έχει όραμα, πίστη στις δυνάμεις αυτού του τόπου, μας έδωσε ελπίδα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε μετά την καραμανλική λαίλαπα...

Τάκη, καλά κάνεις και παριστάνεις τον συνήγορο του διαβόλου. Αλλά για να δεις τι πραγματικά πιστεύουν οι Δεξιοί για το χθεσινό ντιμπέιτ, διάβασε και άκουσε τα σχόλια δύο καραδεξιών δημοσιογράφων: Κύρτσου και Τράγκα!
Ειδικά η φράση του τελευταίου "τι σου έκανε χθες κοριτσάρα μου;" τα λέει όλα! Δίνει απάντηση και στα κουνήματα της "λιχουδιάρας" που γράφεις... χαχα

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μεταφέρω κι εδώ ένα σχόλιο που άφησα στο μπλογκ του "καπιταλιστικού κομμουνίου":

Προσωπικά, μάλιστα, θα έλεγα κι αυτό στον Καραμανλή:
"κύριε πρόεδρε, ο βασικός σας πολιτικός αντίπαλος, ο Γιώργος ο Παπανδρέου, είχε ένα σοβαρό συγκριτικό μεινέκτημα. Υστερούσε σημαντικά στον προφορικό λόγο, στην άμεση αντιπαράθεση, στην σκηνική παρουσία. Το αντιλήφθηκε, έκανε τεράστιες προσπάθειες να βελτιώθεί και το ολοφάνερο αποτέλεσμα το είδαμε στο διήμερο των ντιμπέιτ.
Εσείς είχατε ένα άλλο συγκριτικό μειονέκτημα. Υστερούσατε στη λεγόμενη "κυβερνησιμότητα", είχατε χτυπητές αδυναμίες στον συντονισμό και στον έλεγχο του κυβερνητικού σας έργου. Στις εκλογές του 2007 μας υποσχεθήκατε πως πλέον είχατε αποκτήσει την απαραίτητη κυβερνητική εμπειρία και πως "θα βλέπαμε έναν άλλον Καραμανλή"!
Φυσικά είδαμε τα ίδια και χειρότερα. Κι αυτό γιατί επαναπαυθήκατε στην όποια επικοινωνιακή υπεροχή σας και νομίσατε πως θα σας ψηφίζουμε επειδή κάνετε λιγότερα σαρδάμ ή επειδή κουνάτε συνεχώς τα χέρια σας δήθεν εκφραστικά.
Δεν καταβάλατε καμία προσπάθεια να διορθώσετε τις προσωπικές και κυβερνητικές σας αδυναμίες.
Γι' αυτό, καληνύχτα κύριε πρώην πρωθυπουργέ!