Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

"Είμαι γκέι, καθολικός και κομμουνιστής"!


Ο Νίκι Βέντολα είναι 51 ετών κι απ' το 2005 εκλεγμένος κυβερνήτης της Απουλίας, μιας βιομηχανικής επαρχίας του ιταλικού νότου. Από την πρώτη στιγμή τόλμησε να δημοσιοποιήσει τις ερωτικές του προτιμήσεις, κόβοντας με το μαχαίρι την όρεξη σε κάθε είδους "νταβατζήδες" και εκβιαστές που ήθελαν να τον βάλουν στο χέρι!
Αυτό, δυστυχώς, δεν συνέβη στη χώρα μας. Με τα γνωστά αποτελέσματα, που έγιναν περισσότερο χτυπητά τις τελευταίες μέρες, καθώς οι μιντιακοί νταβατζήδες "έπεισαν" τον Καραμανλή να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές παρά την αντίδραση της κοινοβουλευτικής του ομάδας και ολόκληρης της κομματικής του βάσης.
Ο Β. Κοραχάης γράφει στο σημερινό φύλλο της "Εστίας" για τον Καραμανλή: "όλα όσα έκανε μέχρι στιγμής δεν εξηγούνται με την κοινή λογική. Δεν είναι απλώς παράλογα. Είναι εξωφρενικά"!
Πράγματι, φαίνονται "εξωφρενικά" αλλά δεν είναι και ανεξήγητα. Θυμηθείτε σας παρακαλώ το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών του 2005. Τότε που αποκαλύφθηκε πως παρακολουθούνταν ακόμη και το προσωπικό κινητό τηλέφωνο του Καραμανλή.
Βέβαια, η εισαγγελική έρευνα δεν βρήκε τους ενόχους ενώ η κυβέρνηση άφησε να εννοηθεί πως πίσω απ' τις παρακολουθήσεις κρυβόταν οι ΗΠΑ! Λες και η Αμερική ενδιαφερόταν να μάθει τι συζητούσε ο Καραμανλής με τη Νατάσα και τους "φίλους" του. Άλλωστε, η Αμερική καταγράφει τις τηλεφωνικές συζητήσεις όλου του πλανήτη με υπερσύγχρονα μέσα που φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να ανακαλύψει η κάθε ... ελληνική
ΕΥΠ!
Οι παρακολουθήσεις εκείνες έγιναν από Έλληνες παρακρατικούς και οι κασέτες πλούτισαν τη συλλογή των ντόπιων νταβατζήδων! Από τότε ουσιαστικά η διακυβέρνηση της χώρας πέρασε στα χέρια τους. Ο Κόκκαλης παίρνει το "Στοίχημα" με απευθείας ανάθεση, ο Μπόμπολας όλα τα δημόσια έργα, κι ο "υπάλληλός" του Σουφλιάς λύνει και δένει...
Είπατε τίποτα;

10 σχόλια:

Meropi είπε...

Υπονοείς κάτι????? Χα χα χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Ναι και αυτό που υπονοείς δεν το λες ξεκάθαρα.
Αλλά, αν ήταν τόσο απλό, πιστεύεις ότι το σύστημα γύρω του θα καθόταν έτσι άπραγο;

mortal είπε...

Ασκαρ, για να μην ξαναπάθουμε τα ίδια, ψάξε την περίπτωση του Γιώργου. Είναι στρέιτ;

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Ο κόσμος τόχει τούμπανο..

Το πρόβλημά μας δεν είναι η προσωπική ζωή του καθενός. Τιμή του και καμάρι του. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι τη "σκηνοθεσία":

Γάμος με Νατάσσα, δίδυμα, Ζαχόπουλος, αλητοπαρέα της Θεσσαλονίκης και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Δείτε σχετικό:

http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002005&nodeId=15&articleId=560

Όπως έχεις πει παλιότερα, "η φούσκα έσκασε". Έσκασε όμως στα μούτρα ενός "συνένοχου" λαού. Καλά να πάθουμε όλοι μας, και αυτοί που τον ψηφίσαμε και αυτοί που δεν το κάναμε. Όλοι φταίμε! Τώρα προχωράμε μπροστά με το Γιώργο.

takis είπε...

Προχθές ειχα κάτι παράσιτα στο κινητό μου και άκουσα κάποια στιγμή κάτι αμερικάνικα....
τώρα είναι αργά...πρέπει να μου κατέγραψαν το παράνομο ραντεβουδάκι...

ρε συ γιατί δεν μας τα λες αυτά νωρίτερα?..
παω να βρω κανένα περιστέρι τώρα για τα μηνυματάκια μου...

ΥΓ Σεξουαλικές προτιμήσεις δεν σχολιάζω..ασε που σκέφτομαι να μη ξανασχολιάσω για θέματα σεξ γενικότερα..
αποφάσισα να πάρω μαθήματα για το θέμα και μετά επανέρχομαι.
βέβαια,δεν εχω βρει δασκάλα ακόμα....

Αλητισσα είπε...

Αχαχαχαχαχα!!!
Αυτό με τη δασκάλα Τάκη ήταν άπαιχτο!!!

habilis είπε...

Στου Μπαιρακτάρη την ψησταρία έβγαλε το σπαθί του.Αυτός ήταν όλος και όλος ο πόλεμος του με τους μεγαλοκαρχαρίες ,παρέδωσε το σπαθί του στο Βουλγαράκι να συνεχίσει τον αγώνα και με την ησυχία του πλακώθηκε στα κοντοσούφλια.
Ολα στον αυτόματο πιλότο ,ακόμα και η προσγείωση.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μεροπίτσα, το λέω διακριτικά αλλά ξεκάθαρα! Ο Καραμανλής τελούσε διαρκώς υπό καθεστώς ομηρείας και εκβιασμού. Ή θα τα έδινε όλα στη διαπλοκή ή... θα τον βλέπαμε πεσμένο στα τέσσερα!

Κομμούνι, τα πράγματα ασφαλώς και δεν είναι απλά. Πρέπει όμως να ξέρεις πως ο απερχόμενος ποτέ του δεν απέκτησε δικό του "σύστημα εξουσίας".
Μετά την εκλογική του ήττα, ο Βαρδιγογιάννης, που είχε ξοδέψει τεράστια ποσά για τη Ν.Δ., έδιωξε τον Αρούλη και έβαλε δίπλα στον Καραμανλή ως "επίτροπο" τον Ρουσόπουλο (ως τότε ήταν ο άνθρωπος του Βαρδιγογιάννη στο Μέγκα).
Μετά την απομάκρυνση του Ρουσόπουλου την "επιτροπεία" Καραμανλή ανέλαβε ο "υπάλληλος" του Μπόμπολα (του άλλου "καππαδόκη" της διαπλοκής και του Μέγκα).
Όλοι γνωρίζουν πως οι σοβαρές αποφάσεις λαμβάνονται απ' τον Σουφλιά.
Ο Μπόμπολας παίρνει όλα τα μεγάλα δημόσια έργα και ταυτόχρονα πολεμάει τον Καραμανλή. Είναι προφανές πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει το δόγμα "παίρνω δουλειές με αντάλλαγμα την πολιτική και οικονομική στήριξη"!
Εδώ ισχύει το "παίρνω τις δουλειές νταβατζηλίκι, κι αν κουνηθείς πρωθυπουργέ θα γίνεις περίγελος τον σκυλιών"!

Άλλωστε, και στην περιβόητη κασέτα της Τσέκου με τον Ζαχόπουλο, αυτό ήταν το επίμαχο σημείο. Ο Ζαχόπουλος δείχνει το όργανό του στην Τσέκου και της λέει πως αυτό "ικανοποιεί τη Νατάσα" μια κι ο απερχόμενος... (γκουχ γκουχ)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μορταλάκο, η αλήθεια είναι πως δεν έκανα ακόμη του Γιώργου κωλοβυθομέτρηση για να δω αν είναι στρέιτ! Αλλά ο άνθρωπος ο μπινές φαίνεται από μακριά. Κι ο Γιώργος σίγουρα δεν είναι!
Το κακό με τον Γιώργο είναι ότι παντρεύεται κάθε γκόμενα που καψουρεύεται! Αίσχος...

Τάκη, να ένα ακόμα πλεονέκτημα της μαλακίας. Δεν καταγράφει κανείς τις συνομιλίες σου!

Αλητούλα, μπορεί ο Τάκης να έχει κάνει 3 γάμους και να έχει 10 παιδιά, αλλά σεξουαλικά είναι ακόμα αναλφάβητος!

Ορεινέ, η φούσκα έσκασε κι αντί να κάνει ένα υχηρό "μπαμ" έκανε ένα μπλιαχ "πουφ"!
Ασφαλώς και είμαστε συνένοχοι που τον επανεκλέξαμε το 2007!

Πρωτόγονε, ο Καραμανλής μπορεί και να μην φταίει! Τόσος ήταν!

mahler76 είπε...

σα δεν ντρέπεσαι.