Πέμπτη, Ιανουαρίου 22

Αφιερωμένο εξαιρετικά!


10 σχόλια:

Δήμητρα είπε...

Ώπα λέμε....Γειά μας Ασκαρ!!

Σπύρος είπε...

Ωραίο τραγούδι,λάθος video!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ναι ρε Δημητρούλα! Να πεθάνει ο χάρος!

Σπύρε, υπήρχαν καλύτερα βίντεο αλλά με χειρότερη απόδοση!
Αμ τι νόμιζες φίλε, ότι στερούμαστε καλλιτεχνικά;

Αστερόεσσα είπε...

Με συγκινείς βαθειά, τρελόπαιδο!
Από καρδιάς σ' ευχαριστώ!

Thalassini είπε...

"Οπα άλλα , άνοιξε κι άλλη μπουκάλα.."
Τα φιλιά μου στην γλυκιά Αστερόεσσα

όσο για σένα... χμμμ
καλωσόρισμα στο χαρέμι ε;; Πριτς καλέ που από πύργο θα μπω εγώ στο χαρεμί του Ασκάρ αγά! Πρόσεχε γιατί μπλέκεις με κρητομανιάτισα!
Καλημέρες :P

υγ και που ξέρεις εσύ πως είμαι;;

marilia είπε...

Άστον, βρε Θαλασσινή μου, τον άθλιο να θαρρεί πως μπορεί να χώνει στο χαρέμι του όλες τις γυναίκες της μπλογκόσφαιρας -και όχι μόνο. Ούτως ή άλλως έχει πλέξει με... Κρητικιά και ξέρει. ;Ρ χιχιχιχι! Άστον και θα τον περιλάβω εγώ! ;)

καλημεροσνουποφιλιά!!! :)

βασίλης είπε...

Βλέπω ότι από τη πυργοδέσποινά μου έφαγες πόρτα. Προτιμάει τον πύργο μου από το χαρέμι σου. Κρητομανιάτισσα παιδί μου, εκτός από κούκλα :)

Αστερόεσσα είπε...

Τι έγινε, παλαβέ;
Ανακάλυψες επιτέλους τη Θαλασσινή;
Να πας και σε περσινές αναρτήσεις της να διαβάσεις παραμυθάκια για σαρδέλλες και εκπληκτικές ιστορίες του αγαπώ και της αγαπώς.

Να 'σαι καλά, Θαλασσινή. (Όσο ανήκουμε όλες στο χαρέμι του, άλλο τόσο είμαι κι εγώ ο Θόδωρος Πάγκαλος!) Μπάυ δε γουέι, σε διαβάζω πάνω από ένα χρόνο. Μη βλέπεις που δε σχολιάζω. :)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αστερούλα, τόσον καιρό μαζί μου και δεν έχεις μάθει τα δικά μου χούγια και τα φυσικά!
Και την πιο ωραία γκόμενα, αν δεν την ξελαγουμιάσω μόνος μου δεν το φχαριστιέμαι! Άμα μου τη συστήνει άλλος (και πολύ περισσότερο "άλλη") ξενερώνω!

Θαλασσινή, μέχρι τώρα έχω γλυτώσει και από Μανιάτισσα και από Κρητικιά! Μου μένει ακόμα να δοκιμάσω κρητομανιάτισσα και τουρκοκρητικιά!

Βασίλη, δεν ξέρω τη λες, αλλά η κρητομανιάτισσά σου σήμερα ήταν όλη μέρα στο χαρέμι και κουτσομπόλευε με την αρχι-χανούμ την κρητικιά!

Μαριλίτσα, με το μαλακό βρε... έχεις και βαρύ χέρι!

marilia είπε...

Μα, λέγοντας "περιλάβω" εννοούσα... κατ' ιδίαν... περιλάβω με φιλιά και χάδια, αλλά αφού θες "με το μαλακό", πάσο. Μείνε μοναχούλης, για να μάθεις!