Παρασκευή, Ιανουαρίου 23

Θυμάστε πριν το 2004, εκείνο το "όλα τα κιλά όλα τα λεφτά";

Ήταν η εποχή που ο Χατζηγάκης και ο Καραμανλής έτρεχαν από μπλόκο σε μπλόκο, χτυπούσαν φιλικά τις πλάτες των αγροτών και τους ψιθύριζαν: "είμαστε μαζί σας, συνεχίστε τον αγώνα"!
Αλήθεια, πού πήγε εκείνη η υπόσχεση του Καραμανλή ότι "μόλις εκλεγώ πρωθυπουργός θα πηγαίνω ο ίδιος στα Συμβούλια των Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα δίνω σκληρές μάχες για να προστατεύσω το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών";

5 σχόλια:

gregory είπε...

γιατι το αλλο? ολα τα κιλα ολα τα λεφτα το ξεχασες??...εταξε οτι εταξε τωρα και οταν τα παρουνε ....θα παη για εκλογες..ειναι λουγκρες σου λεω...

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Σήμερα βγάλανε και το άλλο. ΝΑ κάτσουνε λέει μέχρι τις Ευρωεκλογές, που η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ θα είναι μικρότερη σε σχέση με τις εθνικές εκλογές. Οι τύποι είναι επικίνδυνοι!

takis είπε...

Πάλι πολιτική εξέγερση..?

Εγω λέω να συνεχίσεις την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων με την Αστερόεσσα ..σου πάει περισσότερο..

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Γρηγόρη, τίποτα δεν ξεχνάει ο Άσκαρ! Γι' αυτό και το "όλα τα κιλά όλα τα λεφτά" το έβαλα στον τίτλο του ποστ!
Δεν πέρασε απ' την πρωθυπουργία πιο μεγάλος ψεύτης, πιο ανίκανος, πιο τεμπέλης και πιο θρασής άνθρωπος απ' τον Καραμανλή! Ένα φουσκωμένο τίποτα που παρίστανε τον μεγάλο τιμονιέρη! Δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα νομίζω...

Ορεινέ, οι άνθρωποι είναι πέντε χρόνια στην εξουσία και ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει ούτε κατ' ελάχιστον το μέγεθος της ευθύνης τους. Νομίζουν πως να κυβερνάς μια χώρα είναι σα να παίζει πλέυ στέισον! Αφού ακόμα παριστάνουν την αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ...

Τάκη, πρώτον, κατανοώ απόλυτα τη ζούλια σου για τις φιλοφρονήσεις μου με την Αστερούλα. Όχι που θα καθόταν η κοπέλα να συζητάει με σένα και τον Σπίθα όλη μέρα για την ελληνική κομπλεξαριστερά! Βρήκε η κοπέλα ανοιχτή και ζεστή τη μεγάλη αγκαλιά της δημοκρατικής κεντροαριστεράς και φώλιασε μέσα!
Όσο για τα περί "πολιτικής εξέγερσης", θα πω μόνο τούτο: δεν πρόκειται να κάνουμε το χατηράκι αυτών που θέλουν να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός απ' τα χάλια της κυβέρνησης, που γουστάρουν να πετάνε συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα μπας και βγει χρόνο ο Καραμανλής να "φέρει τούμπα τα πράγματα"! Λυπάμαι παιδάκια αλλά αυτή τη φορά δεν θα σας ξαναβγεί!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Η κυβέρνηση προσπαθεί να χαρτζηλικώσει τον κόσμο για να φτιάξει κλίμα και να πάει σε πρόωρες εκλογές. Αυτό, όμως, αναπαραγάγει την κρίση, την οξύνει κοινωνικά και δημοσιονομικά! Οι απαιτήσεις της κοινωνίας είναι δίκαιες αλλά δεν υπάρχουν τα μέσα να ικανοποιηθούν χωρίς να τιναχθεί η χώρα στον αέρα.
Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Έχει προεξοφλήσει πως ο Καραμανλής, στο δρόμο προς τις κάλπες, θα προσπαθεί να τον εξαγοράσει για να υφαρπάξει την ψήφο του. Έτσι, θα εισπράξει ευχαρίστως ότι ψίχουλα του πετάξει, αλλά ταυτόχρονα θα τον θεωρεί απατεωνάκο και επικίνδυνο για τη χώρα. Αναξιόπιστο και ακατάλληλο να διαχειριστεί τα οικονομικά του κράτους.
Γι' αυτό και όσο αυξάνει τα "πακέτα" η ψαλίδα θα μεγαλώνει. Ήδη έφτασε στο 5,5!% και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μια ανάσα απ' την αυτοδυναμία.

Τα μέτρα που εξήγγηλε η κυβέρνηση για τους αγρότες ήταν μια σκέτη (επικοινωνιακή) απάτη. Αντίθετα, "τα 10 σημεία του ΠΑΣΟΚ" είναι σαφώς πιο συγκροτημένα και ολοκληρωμένα. Μόνο που δεν λύνουν τα δομικά προβλήματα της αγροτικής οικονομία. Αυτά απαιτούν ριζικές ανατροπές. Μια εντελώς διαφορετική οργάνωση της παραγωγής και διάθεσης των αγροτικών προϊόντων.