Τρίτη, Αυγούστου 14

Νιού Γιόρκ ... Νιού Γιόρκ!


Ο Τομ ήταν κι απόψε ενθουσιασμένος! Μου μιλούσε διαρκώς για τον αιδεσιμώτατο Άλμπερτ, έναν γοητευτικό άντρα που τον γνώρισε σ' ένα γκέι μπαρ...
"Δεν ήρθε να επιθεωρήσει το "κρέας στην αγορά"! Είναι φυσικά και ο ίδιος γκέι αλλά περιφέρεται στα μπαρ διακηρύσσοντας το Θεό! Η εκκλησία του δεν ακολουθεί κανένα δόγμα, έτσι δεν χρειάζεται ν' ασχολείται μ' αυτά. Απλώς ... αγάπη και κατανόηση και μια ευκαιρία πως ο Θεός είναι κοντά σου! Ξέρει κι ο ίδιος τι περνάει ένας γκέι, που σχεδόν πάντα πρέπει να προσπαθεί να κρύψει τον πραγματικό του εαυτό. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε να καταλάβω πως ο Θεός αγαπάει και καταλαβαίνει τους γκέι το ίδιο καλά όπως και τους στρέιτ! Αν ο Θεός είναι τα πάντα θα πρέπει να είναι και γκέι! Ο Θεός περικλείει ... καταλαβαίνεις ...".
Προσπάθησα να θυμηθώ τον Τομ πώς ήταν πριν συναντήσει τον αιδεσιμώτατο. Στην προηγούμενη ζωή του ήταν περισσότερο πούστης παρά γκέι! Το σώμα του πέθαινε, η ψυχή του ήταν ήδη νεκρή. Ο αιδ. Άλμπερτ μάζεψε τον Τομ σπίτι του, τον περιποιήθηκε, τον καθάρισε απ' τα ναρκωτικά, τον έφερε πάλι στη ζωή... Δεν είχαν σεξουαλικές σχέσεις. Ο αιδεσιμώτατος είχε μόνιμο σύντροφο εδώ και πέντε χρόνια και ήταν αυστηρά μονογαμικός...
Ο Τομ άρχισε να δουλεύει για τον αιδ. Άλμπερτ. Επιστατούσε την εκκλησία του και οργάνωνε τις λειτουργίες της. Μια μέρα καθώς κάθονταν στα πίσω σκαλιά της εκκλησίας έζησε μια μοναδική θρησκευτική εμπειρία. Ένιωσε έναν ρυθμό, έναν παλμό να συγκλονίζει κάθε τι έξω και μέσα του! Έτρεξε στον αιδεσιμώτατο φωνάζοντας: "Μου δόθηκε η πίστη"!
Στην εκλησία γνώρισε και τον Στηβ. Ήταν τόσο νέος και όμορφος... Αποφάσισαν να τους παντρέψει ο αιδ. Άλμπερτ...
"Ακόμα δεν έχουμε αγγίξει ο ένας τον άλλον" μου είπε. "Αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι τη μέρα της τελετής! Ό,τι συμβεί μεταξύ μας θα πρέπει να γίνει με αγάπη... Αλήθεια Τέξας (έτσι με φώναζε...) θα έρθεις στο γάμος μας;".
"Δεν θα τον έχανα με τίποτα στον κόσμο" του απάντησα...

37 σχόλια:

Αλητισσα είπε...

Εγω παλι θα κανω το εξης σχολιο..
"Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τους γκει αρκει να μην ειναι ο γιος μου ή η κορη μου.."
:)..
Εμ κλασσικη Ελληνιδα μαμα,
τι να κανω;
Σοβαρολογοντας τωρα, θα ηθελα να πω οτι ποτε δε θα ηθελα να αντιμετωπισουν τα παιδια μου κανενος ειδους περιθοριοποιηση..
Αν ομως ηταν ευτυχισμενα θα το αντιμετωπιζα..

Y. K. είπε...

θα πω στον κολλητο μου να περασει μια βολτα απο εδω.
ομορφη ιστορια ασκαρ.
στην Ελλαδα δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα..εδω οι σχεσεις μεταξυ ομοφυλοφιλων ειναι "αρρωστια"..

και ο καθε γκει μυασμα

μεγαλη συζητηση σηκωνει το θεμα σου. μεγαλη πολυ.

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Aγαπάτε αλλήλους!

Ηλιας....Just me! είπε...

Για να είμαι ειλικρινής δεν σε είχα για τόσο απελευθερωμένο στην σκέψη! Χαίρομια πολύ που με διέψευσες! Έχω έναν απελευθερωμέβο "πατέρα" εύγε Άσκαρ! Στο γάμο ελεγε τίποτα; Γιατί υπάρχει ένας αστικός μύθους που θέλεις τουw gay να έχουν για κολλητές τα καλύτερα κορίτσια (και ξέρεις τι εννοώ με το "καλύτερα κορίτσια( :D

Θερμεσιλαος είπε...

Θα ήθελα να επικαιροποιήσω εδώ τις απόψεις μου, που εξέθεσα σε κάποιο άλλο θέμα, παλιότερα. Η μόνη διαφορά ανάμεσα σ’ έναν ομοφυλόφιλο και σε μένα, που είμαι (αυστηρά) ετεροφυλόφιλος, είναι το διαφορετικό αντικείμενο πόθου. Τίποτε περισσότερο. Και, επί πλέον, θεωρώ την λέξη γκέυ, τουλάχιστον ως ατυχή και ως οιονεί προσβλητική: στα ελληνικά μεταφράζεται ως «χαρωπός», λέξη που αρμόζει σε παιδιά, αλλά που, όταν αναφέρεται σε ενήλικες, έχει και την χροιά του χαζοχαρούμενου.
Η πίστη είναι δικαίωμα όλων αλλά και ταυτόχρονα δεν είναι προνόμιο κανενός. Κι όπως λέει και το τραγουδάκι, ο έρωτας κι ο ουρανός δεν είν’ προνόμιο κανενός. Η θρησκεία, άλλως γνωστή και ως οργανωμένη ευσέβεια (ΟΕ) δεν αποτελεί υποχρεωτικά έκφραση πίστης αλλά σαφή διαχείριση εξουσίας (η εξουσία περιλαμβάνει καταφανώς και την σεξουαλικότητα), κι έτσι ο κ. Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης μιλά για «κουσούρι» όταν αναφέρεται στους ομοφυλόφιλους, αυτούς εκτός των εκλεκτών του «κλήρου».
Όσον αφορά τον γάμο, νομίζω πως η πράξη έχει πολλαπλές διαστάσεις. Αποτελεί τον αναγκαίο θεσμό για την μη άναρχη διαιώνιση του είδους, έναν αγαπητικό δεσμό και επίσης μια σαφή οικονομική σύμβαση. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη διάσταση, γιατί οι ομοφυλόφιλοι να μην έχουν το δικαίωμα στις δύο άλλες διαστάσεις;
Στο σημείο αυτό, θυμίζω πως στην χώρα μας έχουμε υπερθετική άποψη για τους ομοφυλόφιλους. Π.χ. λέμε, έφαγα σαν πούστης, γάμησα σαν πούστης, κοιμήθηκα σαν πούστης κλπ. Κι ακόμη, έχω την αίσθηση πως κοιτάζουμε με ζήλεια και φθόνο τους ομοφυλόφιλους, π.χ. λέμε, ρε τον πούστη! για κάποιον που τα κατάφερε με κόπο, ή που, έστω κέρδισε το λαχείο κλπ. Μήπως η σαρτζετάκειος ρήση «έθνος ανάδελφον» (ή έστω, αν όχι ανάδελφον, τότε ανακούμπαρον) έχει κάποια βάση;
Ουδέν τι άλλο έχω να προσθέσω και γράμματα γνωρίζω.
Θερμεσίλαος ο Μάγνης

anima rana είπε...

Θέλω και τη συνέχεια ασκαρ!!! Πολύ μου άρεσε!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αλητούλα, εγώ ένα κατάλαβα: όποτε θέλεις είσαι κλασσική ελληνίδα, κι όποτε στην καπνίσει το ... γυρίζεις!
Σε πληροφορώ ότι σήμερα όλες οι κλασσικές ελληνίδες πήγαν εκκλησία!
Εσύ τι έκανες; χεχε

Αλίσια, πράγματι μεγάλο θέμα...
Με συγχωρείς που δεν περνάω τελευταία συχνά απ' το "σπιτάκι σου" αλλά ψυχοπλακώνομαι μωρέ...
Αν άλλαξε κάτι ... φώναξέ με!
Φιλάκια...

Λιαχτιδούλα, την ξεσκόνησες βλέπω την Αγία Γραφή!

Ρε συ Ηλία, με είχες για συντηρητικούλη; Φαίνεται πως οι σπουδές μου στη Θεολογική μού καταστρέφουν το ίματζ! χεχεχε
Όσο για το "άλλο" έχεις απόλυτο δίκιο! Για να ψαρέψεις γκομενάρα πρέπει να έχεις κολλητούς γκέυ!

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου Θερμεσίλαε!
Όσο για την άποψη που έχεις για την θρησκεία, θα έλεγα ότι αφορά τη "θεσμική" κι όχι την αυθεντική της μορφή! Ευτυχώς, η χριστιανική (τουλάχιστον) θρησκεία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εκφράζει και εκπροσωπεί ο κάθε ... Χριστόδουλος!

Άτακτο και απαιτητικό βατραχάκι! Θέλεις να περιγράψω τη γαμήλια τελετή;

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Askardoulino μου,
Δεν είναι λεπροί οι άνθρωποι και εφ' όσον δεν προκαλούν, είναι σαφώς πολύ καλύτεροι από μερικούς π@@@@@@@ες που αναγκαστικά συνδιαλεγόμαστε καθημερινά.

Και γιατί να μην είναι παιδιά του ίδιου (του όποιου) θεού; Ο θεός δε βάζει ετικέτες...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Γλαρένιες αγκαλιές

βασίλης είπε...

Ωραίος ο Τομ και ο παπάς, αλλά τι ήταν αυτό που τον ταρακούνησε στα σκαλιά στην εκκλησία και αποφάσισε ξαφνικά να παντρευτεί κάποιον άλλο;
Ωραία ιστορία ασκάρ.
Και πραγματικά ο Θεός είναι τα παντα και δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους ούτε σε ράτσες ούτε σεξουαλικά. Θα μπορούσε να γράψεις και τη συνέχεια. Έχει ενδιαφέρον. Δεν διαβάζουμε συχνά τέτοιες ιστορίες.

Ανώνυμος είπε...

Λόγω σπουδών είχα και εξακολουθώ να έχω πολλούς φίλους που προτιμούν το ίδιο φύλλο (αυτό για να αποφευγχθεί η πιθανή παρερμηνεία ότι είμαι "γκομενάρα"). Προσωπικά δεν έχω καμία αντίρρηση για ο,τιδήποτε απ' αυτά που γράφεις και συμφωνώ με τον Θερμεσίλαο. Ασκάρ, είσαι εξάλλου ένα ελεύθερο πνεύμα.

Θερμεσιλαος είπε...

κύριε συνάδελφε, δεν διαφωνούμε, απλώς για μένα ο όρος θρησκεία ενέχει την δογματική, άρα και την παγιωμένη θεώρηση, σε αντίθεση με την έννοια του ιερού. άλλωστε ο μόνος λόγος να πηγαίνει κανείς στην εκκλησία είναι για να ονειροπολεί τον θεό και το ιερό και μερικές φορές για να ακούσει τα λόγια - το λιμπρέττο μερικών ακολουθιών είναι εξαιρετικά λυρικό...
τώρα, όσο για το "ψάρεμα" δεν χρειάζεται να έχεις φίλους ομοφυλόφιλους, ένας σκύλος φτάνει - και δεν χρειάζεται να είναι και ομοφυλόφιλος...ούτε καιο να κέγεται τέξας, μπούμπης φτάνει...

Θερμεσιλαος είπε...

διορθώνω:(...) και ούτε και να λέγεται τέξας (...)

Θερμεσιλαος είπε...

δωροθεοδώρα,
πολλά τα ερωτήματα, τα οποία, με την a priori ευγενική ανοχή του ασκαρδαμυκτί ατενίζοντος αφέντη του μπλογκ τούτου, τον οποίον και ευχαριστώ, θα ήθελα να σας θέσω:

ποιό φύλλο προτιμούν οι φίλοι σας; το του πλατάνου, της συκής, του καρδάμου, μεγέθους Α4, ριγέ, εφημερίδας, ή ΔΞ/ΔΑ;

πρέπει κανείς να συναγελάζεται με ομοφυλόφιλους όλων των φύλων και φυλών για να θεωρηθεί "γκομενάρα"; ισχύει το αυτόν και για μας τους άνδρες;

κι επί πλέον, καλέ, τι και πού σπουδάσατε;

εξαιρετικά φιλικά,
Θερμεσίλαος ο Μάγνης

Μαριλένα είπε...

Hρθα να φέρω το κέρασμα και βρέθηκα προ ..τελετής.

Απ' όλο το κείμενο, αυτό το " Στην προηγούμενη ζωή του ήταν περισσότερο πούστης παρά γκέι" το βρήκα κορυφαίο.

Αφήνω την τούρτα μου και την κάνω, καθότι σύντομα θα μου έρθουν καλεσμένοι και έχω ένα σπίτι, αστα να πάνε.. :))

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θ. το φύλλο της συκιάς. Όσο για το που και πως σπούδασα, καλύτερα να παραδοθεί στη λήθη. Βλέπετε φοβούμαι μπας και μου πάρουν πίσω το πτυχίο με τις ανορθογραφίες μου....Όπως πάντα απολαυστικός στα σχόλιά σας.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Γλαρένια, πάει και τέλειωσε... εσύ είσαι η μεγάλη μπλογκομαμά!
Άσε που σου χρωστάω κι ευγωμοσύνη που εξ αιτίας σου ... γνώρισα και την Μεριλενίτσα! (χεχε)

Βασίλη, αυτό που βίωσε στα σκαλιά της εκκλησίας, αν δεν ήταν ψευδαίσθηση, μοιάζει με εκείνο που συνέβη στον Απόστολο Παύλο στο δρόμο προς τη Δαμασκό!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Ντορίτα, ο Θερμεσίλαος σε συμπάθησε και το εκδηλώνει κάπως επιθετικά! Εντάξει... άλλο "φύλλο" κι άλλο "φύλο", αλλά όλοι καταλάβαμε τι ήθελε να πει η ποιήτρια!
Αλλά να απαντήσεις στο τελευταίο ερώτημά του: τι σπουδάσατε καλέ;

Φίλε Θερμεσίλαε, μόλις χθες έφαγα χυλόπιτα απ' την "Δωροθεοδώρα"! Αν καταφέρεις εσύ και την ρίξεις, φεύγω οριστικά για Άγιο Όρος!
Το "γκομενάρα" που είπε η Ντορίτα μας κόλλαγε σε αυτό που είπε ο Ηλίας (και συμφώνησα κι εγώ): οι γκέυ κάνουν πάντα (και μόνο;) παρέα με γκομενάρες!
Όσο για τη ... δογματικότητα των θρησκειών θα έλεγα δυο πράγματα: α)ότι υπάρχουν αρκετές θρησκείες χωρίς δόγματα (π.χ. η αρχαία ελληνική, ο Ινδουισμός κλπ) και β) ο Χριστιανισμός έζησε 3,5 αιώνες χωρίς σταθερά δόγματα! Από τον 4ο αιώνα (που άρχισαν οι Οικουμενικές Σύνοδοι) πρωτοδιατυπώνονται επίσημα δόγματα κι αυτά με σκοπό να τερματίσουν τις διασπαστικές ("αιρετικές") τάσεις...
Αααα μην ξεχάσω, γιατί με αποκαλείς
"συνάδελφο" φίλε;

Νοστιμότατη ήταν η τουρτίτσα σου Μαριλένα μας, ευχαρίστως να σας το ανταποδώσουμε κερνώντας σας ρίαλ καφεδάκι!

Ανώνυμος είπε...

Αλλά εσύ Ασκάρ, απολαυστικότερος όλων.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Askard,
τη χάρηκα κι' εγώ τη γνωριμία με τη μαριλένα μας.

΄Ασχετο, αλλά μπήκα στο μπλογκ του θερμεσίλαου και.... μιλάμε δώσε μου Α4 να εκτυπώνω και μάτια να διαβάζω.
΄Εγραψα σχόλιο και κατόπιν ωρίμου σκέψεως ...το έκανα delete.
Εκεί για να μπεις σχολιάσεις πρέπει να είσαι από Νομικός Σύμβουλος και πάνω..

κ. Θερμεσίλαε, θα έρχομαι μόνο για διδαχή.

Γλαρένιες αγκαλιές

Θερμεσιλαος είπε...

ασκαρ κλπ, σε αποκαλώ συνάδελφο καθ' ότι είσαι εν χριστώ αδελφός, θεολογία δεν σπουδάσαμε, είπαμε;; :))

και να πεις στην φίλη σου την ντορίτα την ακριβή μέρα, που θα πας στο Όρος :))όπου με βλέπω να καταλήγω κι εγώ.. εσένα σε τάισε χυλόπιττα, εμένα με βλέπω να με ταΐζει μανέστρα...

δες, δεν είμαι επιθετικός, αλλά να, το γράψιμο έχει και μια αυτιστική χροιά κι έτσι ζητώ σ' όσους με διαβάζουν να το κάνουν δυνατά - μειώνεται η όποια προσλαμβανομενη επιθετικότητα, που, άλλωστε, δεν υφίσταται ούτε σε υφέρπουσα μορφή ούτε σε υποφώσκουσα. όσο για το μήνυμα, που απηύθηνα στην δωροθέτρια, εεε.. στην δωροθέα ήθελα να πω, με την ex ante ανοχή σου πάντα, Απλώς είχα κέφια. η γειτονιά μου είναι άδεια, απόλυτη ηρεμία κλπ, έτσι θέλησα να την πειράξω λίγο.
τώρα η φίλη σου φύρδην-μύγδην απλώς υπερβάλλει. εγώ μπήκα στο μπλογκ της και εθαύμασα την φρεσκάδα του, την αίσθηση της ωκύνοιας και αγχίνοιας, που αποπνέει και άλλα, που δεν θα τα πω γιατί το μέτρο με οδηγεί..
καλή μου κυρία Φ. Μύγδην, εγώ δεν είμαι παρά ένας απλός γραφιάς και μάλιστα δεν κάνω τίποτε περισσότερο από το να επαναλαμβάνω όσα ήδη έχουν ειπωθεί, με την μόνη διαφορά που το κάνω σε βιολεττί χρώμα (την αντιγραφή εννοώ, βεβαία). κοντολογίς, δεν είμαι παρά ένας υπομνηματίας ή/και σχολιογράφος. όλα έχουν ήδη ειπωθεί. μένει μόον να βιωθούν...
καλό βράδυ.
Θερμεσίλαος ο Μάγνης
υγ. για τις θρησκείες, σε αναμένω στο μπλογκ μου, κύριε συνάδελφε.

Θερμεσιλαος είπε...

συμπληρωματικά:
κάνω μόνον ιδιαίτερα μαθήματα..
και σρτην μαριλένα, συνώνυμη με την κόρη μου, έτη πολλά (και καλά).

Αλητισσα είπε...

Εγω πηγα θάλασσα..

Debby είπε...

ΑΧ!! Αρλεκιν μου θύμισε!!!Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Αυτό πια που περίμεναν την μέρα του γάμου για να πηδηχτούν??? Μπα! Αυτό ούτε στα άρλεκιν δεν γίνεται πια!
Ασε που διακινδυνεύεις να πάρεις γουρούνι στο σακί!! Ασε!


Αν ήταν έτσι απλά δεν θα επικρατούσε αυτό το χάλι!
:-)

Μαριλένα είπε...

Εν πρώτοις ευχαριστώ πολυ Θερμεσίλαε για τις ευχές, αντεύχομαι για τη θυγατέρα.
Να σου ζήσει, να την καμαρώσεις, να 'ναι πάντα καλά ψυχικά και σωματικά :)

Εν δευτέροις κι εγώ χαίρομαι που σε βρήκα ασκαρδαμυκτί (εμπνευσμενο όνομα, έτσι ακριβώς κοιτάζω ή προσπαθώ να κοιτάξω ΟΛΟ τον κόσμο γύρω μου) και εν καιρώ θα διαβάσω και τα υπόλοιπα ποστ.

Και τέλος εν τρίτοις, γλαρένια μου, πολλά φιλιά :))

spirosvii είπε...

ποια η διαφορά του πούστη με τον γκέι?

Θερμεσιλαος είπε...

έχω την αίσθηση πως είναι η ίδια μεταξύ του άνδρα και του ασρσενικού, μεταξύ της γυναίκας και του θηλυκού. κοντολογίς, η απόσταση, παρασάγγες..

marilia είπε...

Εγώ πάλι... μόνο για τεράααααααααααστιο φιλί πέρασα. χιχιχιχι!

Μμμμμμμμμμμμμμμμμααααααααααααααατς! :)

gerasimos είπε...

Η χειρότερη εκδίκηση της κοινωνίας έναντι των ομοφυλόφιλων: τους επιτρέπει να ανακαλύψουν κι αυτοί τη μιζέρια του έγγαμου βίου, εφόσον αποδεικνύονται τόσο κοντόφθαλμοι, και τους εύχεται βίο ανθόσπαρτο.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλά μιλάμε σε βλέπω στο διπλανό καζάνι με εμένα. Τουλάχιστον θα τα λέμε καλά και θα γελάμε. Δε φτάνει το αμα΄ρτημα της λαγνείας και οι γυναίκες, τώρα εφευρίσκεις gay παπάδες -που δέχονται να παντρέψουν και ομόφυλους- και λες ότι αν ο Θεός είναι τα πάντα θα πρέπει να είναι και γκέι!. Δεν τη γλιτώνεις με τίποτα.

σ.σ. Η παραπάνω φράση είναι δογματικά μοναδική (αν και σηκώνει αφορισμό) -θεολόγος είπαμε;

Ανώνυμος είπε...

Άσκαρ.
Τι γίνεται εκλογές άνευ νοήματος για τον δικομματισμό έρχονται και ρίχνει το επικοινωνιακό επιτελείο το βαρύ πυροβολικό Γκέυ Παππάδες για να ρίξει αλλού το ενδιαφέρον του κοινού;
Τώρα που θα πάει ο Χριστόδουλος στο Μαϊάμι, ίσως πάρει μαθήματα και γυρίσει ένας άλλος Χριστόδουλος, όπως γύρισε ο Καραμαλής από το Παρίσι.
(Ίσως να είμαι κολλημένος με την πολιτική, αφού δεν βρήκα χώρο που να μου κάνει....)
Πάντως τώρα μου θύμησες τις συζητήσεις του ΟΠΕΝ μΑϊΝΤ, αλήθεια τι να κάνει μια ψυχή.
Μήπως έχεις τουλάιστον κανένα ημέιλ της Κατερίνας;

Πάντως, το θέμα έχει ως εξής:
(πάλι με πολιτικό ρεαλισμό, τι να κάνουμε δεν φεύγουν τα κολλήματα..)
Δύσκολα θα βρεις κάποιον χριστιανό γκέυ που να θέλει να ομολογήσει ταυτόχρονα και τα 2 και την ομοφυλοφυλία του και την πίστη του..
Πρακτικά, ας φτιάξει η πολιτεία νόμο για πολιτικό γάμο των ομοφυλοφίλων και η εκκλησία σιγά- σιγά θα το συνηθίσει...

Δείμε, λέει θρησκευόμενος ποιητής :
"Θεέ μου αν σε πιστεύω γιατί φοβάμαι την κόλαση τότε να με κάψεις σε αυτή.
Αν σε ακολουθώ, γιατί θέλω να μπω στον παράδεισο, τότε διώξε με από αυτόν.
Αν σε αγαπώ γιατί "την έχω βρει ατέλειωτα μαζί σου"(αυτό δική μου παράφραση) , τότε δείξε μου λίγο από το φως του προσώπου σου!

Ασκαρδαμυκτί είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ασκαρδαμυκτί είπε...

Γλαρένια, αν είναι μόνο για διδαχή...σου επιτρέπω να επισκέπτεσαι τον "Θέρμε"! Με το σχόλασμα όμως...κατευθείαν σπιτάκι σου, έτσι;

Θερμεσίλαε, καλός και άγιος είσαι, αλλά δεν μου πολυαρέσει να γλυκοκοιτάζεις τη Δωροθέα και τη Μαριλένα! Εγώ τις ανακάλυψα πρώτος, έτσι;
Το βραδάκι θα μελετήσω και τη ... νέα διατριβούλα σου!
Πέρνα κι απ' τον Τσουκνίδα! Είναι κι αυτός της ... αντικομφορμηστικής θεολογίας...

Γιατί ρε Ντέμπυ τα γκαντεμιάζεις τα ... παιδιά; Απ' ότι ξέρω καλά περνάνε... μάλλον καλύτερα από μας!


Αλητούλα, είσαι η μεγάλη μου αδυναμία...και το ξέρεις!

Μαριλένα, αν υποψιαστώ ότι παίζεται κάτι με τον "Θέρμε" θα ... μαλώσουμε!
Για να σε κατοχυρώσω σπεύδω να σε προσθέσω στις "γυναίκες μου"!

Σπυρέτο, η διαφορά είναι ποιοτική! Θέμα διαφορετικής κοσμοθεωρίας και συμπεριφοράς! Ο "πούστης" είναι σαφώς πιο παρακμιακός και υποβαθμισμένος από τον γκέυ!
Αλλά έχω κάτι στο μυαλό μου...που θα φωτίσει περισσότερο τη διαφορά! Αργότερα όμως...

Μαριλίτσα, θα έχω πρόβλημα σε λίγο καιρό! Θα σε μπερδεύω με τη Μαριλένα! πολύ γλυκό μπελά μου βάλατε...

Πολύ σωστό σε βρίσκω Γεράσιμε...αν και λίγο εκδικητικό αδελφάκι μου!

Δείμε, ραντεβού στα καζάνια, λοιπόν...

Καπιταλιστικό, ο Δείμος θέλει ν'ακούσει το άλλο... "τελεία και παύλα, Θεέ μου είσαι καύλα"!
(πω πω καζάνι που μας περιμένει!)
Την Κατερίνα κι εγώ την ψάχνω...κάτι μου λέει πως θα την ανακαλύψω σύντομα! Θα σε ειδιποιήσω σχετικά...

Θερμεσιλαος είπε...

ασκαρ κλπ, τώρα που σε στέλνει η δωροθεοδώρα στο αγιονόρος, εξασκήσου στις γονυκλισίες, στις μεάνοιες και ζήτα συγγνώμη που δεν μ αφήνεις να προκόψω εδώ μέσα :))
Θ.

Θερμεσιλαος είπε...

τελικά δεν μάθαμε σε ποιό σχολείο πήγε, πάντως με τέτοια συνάθροιση τοσων ... αγροπφυλάκων (ή μήπως αγορφυλάκων;;, μάλλον στην σχολή αγορφυλακής θα πήγε...

ο θρησκευόμενος ποιητής ήταν θρησκευόμενη ποιήτρια και συγκεκριμμένα η ραμπί-ια αλ ανταουίγια, περσίδα και σούφι. επειδη δεν ειναι πολιτικα ορθό να είσαι πέρσης (γιατί μπορεί να είσαι και καλύτερος, δεν λένε κάθε πέρση και καλύτερα;) η προπαγάνδα έκανε το θαύμα της.. αχ, ρε πατερούλη, μας λείπεις...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ήταν Περσίδα Σούφι για το όνομα δεν είμαι σίγουρος..
Παρόμοιο πάντως έχει γράψεικι ο ... Αγιος Αυγουστίνος

Y. K. είπε...

συγχωρεμενος..(αν αλλαξει κατι θα δεις πυροτεχνηματα στον ουρανο:Ρ)

Σοφία είπε...

Πολύ ωραία ιστορία :-)

Catherine είπε...

Πάλι καλά που γύρισα...
Λοιπόν, είδα μια ταινιούλα, ελληνική μεν αλλά καλή. Straight story. Είχε μήνυμα να περάσει...
Να καταθέσω και την ταπεινή μου άποψη. Δεν με νοιάζει τι ψωμί, δεν με νοιάζει τι τυρί! Αρκεί να μην με προκαλεί ο άλλος, είτε srt8 είτε gay. Αλλά με πειράζει που υπάρχουν κάτι θεογκόμενοι που τυχαίνει να είναι και ευγενικές ψυχές και προτιμούν τον Βαγγέλα από μένα...